Must be some kind of a record?

14:53 10 Aug 2016

Dessie:

rekord

På bloggen lyser hon med sin frånvaro men jävlar i mig inte på Snapchat.
Sen jag kollade sist har hon publicerat omkring 15 bilder och videos varav 10 är på henne själv där hon åmar sig framför kameran.
Det måste ju ändå vara någon slags rekord?

#skämskudde

67 kommentarer | “Must be some kind of a record?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Katrin skriver:

    Har inget med inlägget att göra men på den andra skvallerbloggen så pratas det fortfarande om Aleks och att han flörtar med tjejer osv. Men för att försvara Kenza o Aleks lite så tror jag han bara är allmänt trevlig.
    Minns när han började dyka upp på bloggen att jag och min kompis hade stött på honom i stan när han var med sina kompisar och när vi gick förbi så log han mot oss. Jag såg det som en vänlig grej och antog att han visste att vi kände igen honom från Kenzas blogg. Men när jag vände mig mot min vän så sa hon direkt ”men shit han flörtar ju!”, något jag själv absolut inte såg det som.
    Tror det hela kan bero på hur de tjejer som säger att han flörtar uppfattar saker? De som anklar Aleks för sådant har inte direkt givit någon info om hur han flörtade heller. Dvs exempel på vad han sa.

    1. Trin skriver:

      Jag var en av dom som berättade om hans ”trevligheter” och kan ju säga att han greppade tag i min arm när jag gick förbi honom på en klubb och gav mig en komplimang för mitt utseende. Jag sa bara ”tack” och tog tillbaka min arm och gick därifrån pga tycker det är obehagligt när killar tar sig sådan frihet, så jag vet inte hur han fortsatt den ”konversationen” om jag stannat till. Efter Kenzas kommentar så verkar det som att hon i alla fall inte skulle vara okej med att han flörtar. Då skulle hon nog skriva det istället för att skriva att hon inte tror på rykten. Jag la ingen värdering i det han gjorde tidigare men nu börjar jag känna mig irriterad. Alltså om hon nu inte är okej med att han flörtar (och raggar) på andra tjejer känns det så jävla taskigt av honom att han gör det. Samtidigt är hon lojal och försvarar honom (såklart som man gör för sin partner) medan han douchar vidare. Det kan ju såklart finnas 100 anledningar till hans beteende men känns ändå oärligt mot henne. Sen är det väl bra att många ifrågasätter mina och andras berättelser om honom (källkritik osv) men personligen har jag ingen anledning att hitta på.

      1. Katrin skriver:

        Oj, tack för att du delade med dig. Tycker absolut inte, under inga omständigheter, det är okej för killar att vara fysiskt närgående mot tjejer om man inte givit tillåtelse till det.
        Ser det hela genom ett annat perspektiv nu och det tackar jag för. Hade ju bara min egna erfarenhet att utgå ifrån.

      2. Emelie 1 skriver:

        Okej, hur längesen var det Aleks gjorde och sa dessa saker till dig? Tycker det är väldigt märkligt att jag aldrig sett eller hört om denna sida hos Aleks innan han friade till Kenza? Dom har varit tillsammans i sju år och är ett offentligt par. Skulle detta vara sant skulle det ha kommit fram på mer ställen (flashback, skvallertidningar etc) för längesen. Känns som att folk har go lust att förstöra för någon som nu ska få ”allt” i andras ögon.

        Om så är fallet är det vidrigt.

      3. KisseKatt skriver:

        Inte insatt i de här ryktena, men det är alltså flera personer som gått ut med att Kenza kille flörtar med, stött och kladdat på ?
        Neeeeeee…… I call BS!

      4. KisseKatt skriver:

        Ojda. Blev lite felformulerat där.. men ni hajar nog ;D

      5. Maria skriver:

        Var finns Kenzas kommentar om att det inte är okej att han flirtar? Har helt missat detta!

      6. Nja skriver:

        Men shit, han gav dig en komplimang, big deal. Du är väl snygg helt enkelt? Killar kan faktiskt vara både vilja göra dig glad och tycka du är snygg, utan att vilja ligga. Nu vet ju inte jag vad han sa men sålänge det inte var något i stil med att du har fina kuksugarläppar (eller dylikt, ni vet, douchebagkommentarer) så var det ju liksom bara en främling som ville göra dig glad. Han var ju inte efterhängsen eller kladdig utifrån din beskrivning heller, så JAG tycker i alla fall inte att det låter flörtigt, och hade heller inte tolkat det så om min kille hade gjort detsamma.
        Sen att han tog i din arm var väl för att ni befann er i en stimmig miljö, antar jag. Det förtar ju lite av det trevliga med att få en komplimang om nån tokvrålar den i örat på en bara för att man inte fått någon chans att uppmärksamma att personen vill något…

      7. S skriver:

        Nja:
        Varför ska tjejen bli glad av att en kille recenserat henne, godkänt och nu vill tala om detta? Finn väl inga krav att en alltid ska bli glad åt åsikter folk har om ens utseende. Obehagligt om glädje ska krävas som någon sorts betalning för oombedda komplimanger.

    2. mh skriver:

      De kanske inte vill outa sig? Som att flera olika tjejer skulle sitta och ljuga ihop någonting sånt? Varför inte bara inse att Aleks kanske inte är en så bra kille och beter sig som var och vartannat svin TROTS att han är någorlunda känd och inte tänker på följderna.

      1. KisseKatt skriver:

        Nu är ju väldigt svårt att inse något som man inte vet något om..
        Och en del människor ljuger om sjuka grejer. Att det finns de som finner njutning i att ljuga ihop saker om kändisar, A som B som C som Ö, hör ju inte direkt till ovanligheten om man säger så.

      2. Emelie 1 skriver:

        Fast det handlar ju inte om dom vill ”outa” sig eller inte? Utan NÄR dom väl valt att gå ut med att Aleks ska ha gjort dessa saker.

        Och varför inte bara låta det vara upp till Kenza att avgöra om han är en bra kille? Varför ska ett kommentarsfällt med skvaller avgöra det för henne?

      3. Clea skriver:

        Hej emelie aka kenza

      4. TP skriver:

        Alltså är det någonting jag spyr på är det dessa människor som så fort någon försvarar en bloggare tror att det är bloggaren i fråga som skriver? Ni är ohyra på bloggar. Punkt.

      5. Emelie 1 skriver:

        Haha Clea kan tala om för dig att jag inte är Kenza. Jag är närmare 30 än 25 och bor på helt fel kust i Sverige. Men spelulera du, så kan jag vara glad när det går bra för andra sålänge 🙂

      6. Linda skriver:

        ”Som att flera olika tjejer skulle sitta och ljuga ihop någonting sånt?” Det är exakt så flera olika tjejer skulle kunna göra. Skäms över att vara tjej ibland.

      7. S skriver:

        Linda: Ja för män ljuger ju aldrig…?

  2. Antonia skriver:

    Kan ju vara en kulturfråga helt enkelt.
    I södra Europa har killar en annan attityd (på gott och på ont) till kvinnor. Man ger mer spontana komplimanger på gator, bussar och torg, man visslar och ”flörtar”.
    Så länge ”flörtar” inte går längre än så behöver Kenza inte vara orolig kan man förmoda. De ska ju gifta sig nästa år och snart flytta in i en nyrenoverad lägenhet plus att de har jobbet på Ivy Revel tillsammans.
    Men framtiden är det förstås alltid svårt att sia om.l

    1. Cajsa skriver:

      Kenzas pojkvän är väl uppväxt i Sverige?

      1. Emelie skriver:

        Så du du tror inte att kulturen följer med utanför landets gränser?

    2. Linnea skriver:

      Fast vadå inte vara orolig ? Jag är aldrig riktigt orolig över att min pojkvän ska ligga med någon annan som om det vore det värsta som skulle kunna hända. Vill min pojkvän ligga med andra så är han inte kär i mig och då är jag hellre singel. Då skulle jag mer vara orolig över att han känner att han vill se åt andra tjejer och tom ge dom komplimanger , orolig över om han ens tycker om mig eller om jag slösar min tid på honom.

      1. Cajsa skriver:

        Alltså det finns ingen kultur att ta med sig över gränserna om han är uppväxt här, har bara haft svensk kultur att anamma. Det är väl ett personlighetsdrag.

      2. Emelie skriver:

        Cajsa, så du tror inte att de han växt upp med har haft en kultur att dela med sig av som inte är svensk kultur? Det luktar rasism om dina kommentarer, och det luktar inte gott, tyvärr.

        Mina gammelmorföräldrar var från Ungern, de dog innan jag föddes, nog fan har jag ungersk kultur i och omkring mig som jag hör och häpna har kunnat anamma utanför Ungerns gränser.

      3. Cajsa skriver:

        Självklart kan han ha en viss kultur inom familjen, är själv ihop med en bosnier och det är samma sak där. Kan garantera att jag inte är rasist, man måste få resonera kring kultur utan att nån viftar med rasistkortet. Det jag syftade på var den första kommentaren, om att killar i andra länder går runt på gatan, ger slängkyssar, är väl ett mer ”utbrett” kulturellt beteende i samhället i stort, och därför har jag svårt att se hur det för honom är kulturellt betingat. Förstår du hur jag menar? 🙂

      4. Kissekatt skriver:

        Jag var beredd att hålla med dig Emelie, till dess att anklagelsen om rasism kom. Så otroligt tröttsamt och ledsamt att det där helt obefogat ska flyga runt till både höger och vänster numer 🙁

      5. Emelie skriver:

        Haha Kissekatt, insåg sedan att det var lite överdrivet, backar på den anklagelsen ? menade dock inte att personen är rasist, utan uttrycker sig klumpigt, som moi 😉

  3. Emelie skriver:

    Haha känner mig så duktig över att jag inte varit inne på hennes blogg idag. Man kan ju inte låta bli, men nu jävlar. Hela bloggen och människan är bara sorglig.

    1. Camilla skriver:

      Varför är hon det?

      1. Camilla skriver:

        Äh jag trodde det var en kommentar om Kenza, ignorera min förvirring!

  4. V. skriver:

    Lätt störande med människor som Snappar i liggande format.

    Hennes favoritpose verkar vara den när hon sitter med handen lite spontant under hakan. Hur tänker hon där? ”Nu ska jag se lite extra söt och avslappnad ut.”??

  5. L skriver:

    Camcam! I Paulas senaste i lägg ”gårdagens look” eller vad det heter, hoppar en läsare på Kalmar och vårt klädutbud. Jag känner mig 100% sekundärkränkt och tänkte att du, i egenskap av gammal Emmaboda- bo ville hoppa på mitt kränk- tåg och starta drev. Ringa kommentatorns mamma och sånt. Inte mer än rätt!

    /Jävligt sårad kalmarit

    1. Sacha skriver:

      Nu bor inte jag i Kalmar men i Kalmar län, det borde ju räknas så jag känner mig också lite kränkt 🙂 hallå hallå

  6. Emma skriver:

    Jag hade aldrig pallat va med en person som måste uppdatera sin snapchat heeeela tiden. Det kan ju inte va kul, eller? Jag kan fatta om man är typ på festival eller så, men hon är liksom i Marbella MED kompisar och ändå känner hon behovet att lägga upp videos/bilder på snapchat typ hela tiden. Uppdatera bloggen istället ?

  7. Malin skriver:

    Nellie har nog ännu fler åmande ”posebilder” på snap än vad Dessie har…

  8. Lynn skriver:

    Vilken tur att hon tjänar pengar på sina snaps.. 😉

    1. E. skriver:

      Du tjänar inte pengar på snap för tt lägga ut selfies. Krävs att hon fotograferar/filmar en produkt och pratar om den.
      Inget företag betalar våra bloggare/youtubers för selfies

      1. Lynn skriver:

        Hej! Jag var ironisk ?.
        Menade mer att Dessie kanske ska prioritera bloggen även om det bara är en mobil bild/inlägg då hon tjänar pengar på bloggen och inte insta eller snaps eftersom hon försörjer sin son och är en ”singelmom”.
        Men men..
        Hare bra ! ?

  9. KisseKatt skriver:

    Vilka är människorna som finner det intressant att titta på sånt där?
    Gör någon det, egentligen?
    Är snapchat nya dumburken?
    Så många frågor, så få svar.

  10. Lotta skriver:

    Är Nellies föräldrar påväg att hämta upp Tyras Mille måntro? Inte för att jag skulle referera till en häst som en ‘sak’ men det kan ju vara för att det ska vara svårare för läsare att gissa.

    http://nellieberntsson.se/2016/08/10/faltet-idag-igen/#respond

  11. I skriver:

    Inte konstigt att man blir lite förtrollad av sig själv på snapchat man ser ju fan så mycket bättre ut där än i verkligheten! Hade jag sett ut som snapchathunden irl hade jag fan varit modell haha?

  12. Är jag den enda stenåldersmänniskan som inte fattar hur i helvete man använder de där filtren utan att posta bilden? Eller hur snapchat funkar överhuvudtaget för den delen. Livrädd att ens starta appen med risk för att posta en sådan där typisk ”oj, där var visst frontkameran, tjena dubbelhakan och ögonen som går i kors!”-bild för hela världen….

    1. Johannag skriver:

      För att lägga upp en bild eller video måste du:
      (1. Ta bilden/videon)
      2. Trycka på ”posta-pilen”
      3. Välja vem eller vilka som ska få se alternativt lägga upp den på My story

      Så du behöver inte oroa dig för att råka lägga upp något! ? Du kan dessutom ta en bild eller filma och spara i din telefon och därefter radera den från Snapchat ?

      1. Johannag skriver:

        (forts.)… utan att den ens lägga ut på din snapchat ?

      2. Ah, tant tackar för den pedagogiska undervisningen! ?

  13. nellie skriver:

    Sådär har min snapchat sett ut under många galna dagar o nätter i sommar. Speciellt when im feeling myself. Många jag har på snap uppskattar de, alltid folk som skriver: var är ni?? Vem e din kompis?? Fan va snygg du är idag!!
    Ja, vad som helst de e skitkul ju 😀
    Älskar din blogg och tycker du är grym, men hatar att du hånar tjejer när de känner sig fina. När jag ser någon älska sig själv och tycka hon är fin (oavsett vad jag tycker om hennes outfit, bilder eller whatever) tänker jag alltid: YAAS girl slaaaaay! Känn dig fin!! De e så jävla omodernt och du har fan bättre humor än så

    1. Josephine skriver:

      Shit, vad jag kände mig gammal när jag läste denna kommentar 😛

    2. KisseKatt skriver:

      Hmm.. ja.. okej.. jag är officiellt ingen ungdom längre.

      ”I’m 30 but I still feel like I’m 20.. Until I hang out with some 20 year olds. Then I’m like nope, never mind, I’m 30.”

      Förvisso bara 29 än så länge, men att fylla 30 känns plötsligt inte lika jobbigt längre ?

      1. Vivvi the one and only skriver:

        Jag fyller snart 23 och beter mig inte ens sådär.

    3. L skriver:

      Uppskattar ärligt mer komplimanger som har med personlighet att göra än utseende. När jag var mer osäker på mig själv, betydde bekräftelse för mitt utseende allt, så jag förstår känslan och kan relatera.

    4. nellie skriver:

      Jag är faktiskt 25 och nästan färdigutbildad jurist haha! De flesta jag har på min snapchat är samma ålder eller äldre, många inom bank etc. Inte för att det gör någon skillnad men tydligen gav min kommentar en väldigt annorlunda bild haha! Olika människor är olika helt enkelt. Men när det kommer till selflove, speciellt i fall som Dessie där hon ständigt får höra hennes brister, att hon är för smal, har brosk på näsan, står konstigt på bilder etc. är det ju underbart att hon fortfarande tycker om sig själv!

      Dessutom är selfie kulturen bra på så många andra sätt. För första gången får alla synas på sexiga bilder. För första gången kan jag välja att fylla mitt feed med kvinnor som är och känner sig snygga som är svarta, tjocka, håriga, ja helt enkelt vad som helst. Jag får se mig själv representeras som snygg!! Det är ju underbart!

      1. nellie skriver:

        Det är så inbyggt att vi inte ska vara nöjda med oss själva. Hela världsekonomin bygger på det! Om kvinnor imorgon skulle sluta köpa saker som enbart är till för att ändra på vårar utseende bara för 1 dag skulle ekonomin rasa.
        ”In a society that profits from your self doubt, liking yourself is a rebellious act”. Därför det är så synd att det på senaste är många inlägg som typ: ska det här vara sexigt?? Varför sitter hon så?? Asså tror hon de är gulligt eller?
        Man bara: JA, obviously tycker hon att hon är fin så och det är GREAT. Sedan behöver man inte ösa med komplimanger, det är en annan sak. Men att försöka dra ner någon som mår bra över sig själv ”till jorden” gör en typ bara till en hater..

      2. Frida skriver:

        Haha du låter som 17

  14. nellie skriver:

    Det är så inbyggt att vi inte ska vara nöjda med oss själva. Hela världsekonomin bygger på det! Om kvinnor imorgon skulle sluta köpa saker som enbart är till för att ändra på vårar utseende bara för 1 dag skulle ekonomin rasa.
    ”In a society that profits from your self doubt, liking yourself is a rebellious act”. Därför det är så synd att det på senaste är många inlägg som typ: ska det här vara sexigt?? Varför sitter hon så?? Asså tror hon de är gulligt eller?
    Man bara: JA, obviously tycker hon att hon är fin så och det är GREAT. Sedan behöver man inte ösa med komplimanger, det är en annan sak. Men att försöka dra ner någon som mår bra över sig själv ”till jorden” gör en typ bara till en hater..

    1. Harkel skriver:

      Jag vet inte om det ska vara att vi inte är nöjda med oss själva.
      Men, det finns en hel del i våran historia som mycket gör oss osäkra.
      Nu kommer jag i denna stund inte rabbla upp om sminkhistorian på 5000 år.
      Det jag tar upp hör är om ”lippstick index” myntad av Leonard Lauder vd för Estéele Lauder
      Teorin är att vi i finanskriser tvingas hålla igen stora utgifter och istället unnar oss vardagslyx till överkomliga priser.
      Hellre vill man ha ett rött läppstift som piggar upp ansiktet, än att ha en snygg dyr bil i bland annat bensinkostnader och försäkringar.
      Två exempel i nutid är krisen i Ryssland 1998, då exploderande läppstiftförsäljningen i Ryssland.
      Det andra är 11 september 2001 i USA,. Då dubbleras försäljningen av läppstift.
      Winston Churchill insåg under andra världskriget att man inte fick ransonera på läppstift. För han
      ansåg att det hade en positiv effekt på moralen.
      Som sagt var så har du delvis rätt vad du uttalar dig om världsekonomin i sminkfrågan.
      Men, vi har sminkat oss innan det blev en ekonomisk fråga angående smink.
      Då det inte kostade pengar, både för män och kvinnor.

      1. nellie skriver:

        Du har rätt. Vi nöp kinderna för att de skulle bli rosiga för i tiden och det var det ingen som tjänade pengar på. Jag menar att sätta det i en kontext av att det finns företag som profiterar på att vi ska känna att vi inte duger, medan att sprida de föreställningarna om varandra bara är till våran egna förlust. Att vi som medsystrar ska pusha varandra till att älska och må bra i hur vi än ser ut även om det är med tusen lager smink och tre pack lösögonfransar. För tom med det kommer media/företag säga att vi behöver köpa/göra mer! Lägg ner de pengarna eller inte, men när människor bestämmer sig att se ut på ett visst sätt, och visar upp självsäkerhet och att de känner sig fett heta så gör det mig bara glad!! Förstår inte hur det kan irritera någon att någon annan älskar sig själv och visar upp sig själv och sina vänner på sin egna sociala medie kanal?

      2. KisseKatt skriver:

        Tror inte det handlar så mycket om att folk stör sig på att någon älskar sig själv och hur den ser ut. Utan mer om att människor söker efter bekräftelse genom sitt utseende. Samt att det många gånger kan anses självupptaget att lägga så mycket tid på att visa upp sig för andra. Bekräftelse i sig är inget dåligt. Vi vill alla få bekräftelse på det ena eller andra sättet då och då, men samtidigt så har allting en gräns för när det slår över från positivt till negativt. Och här går kanske den gränsen när man dagligen finner sig åmande framför kameran för att man vill höra andra säga att man är fin. Söker man ständigt efter så mycket bekräftelse så uppfattas det inte bara som självupptaget och ytligt av många, men något är förmodligen också lite galet med den individens självkänsla och uppfattning om sitt egna värde.

      3. J skriver:

        Har en på min snapchat som håller på sådär. Jättebra om hon är nöjd med sitt utseende, men det blir nästan löjligt att hålla på i minuter och åma sig framför kameran. Dessutom görs det oftast under festkvällar vilket ser ännu mer löjligt ut. Hon står och åmar sig medan sällskapet umgås i bakgrunden. Nej jag förstår det inte.

  15. Petra skriver:

    Tycker man blir åksjuk av att kolla på hennes videos. Hon filmar ju som en full humla flyger ?
    Plus blev full i skratt när hon skrev på bloggen att man kunde följa henne på snapchat/IG, för där lägger hon upp mer än bara selfies….

  16. vni skriver:

    Men alltså Kenza gör ju exakt samma saker? Varför pekas inte hon (och flera andra) ut? Det är bara Dessie som får skit för sådant hela tiden, tröttsammmmmt.

    1. Harkel skriver:

      Jag håller med dig.
      Varför skyddas Kenza?
      Då hon gör samma saker som Dessie?
      Kenza har också samma poser som Dessie.
      Plus hon står i vattenbrynet och försöker få en förförisk look.
      Jag vet inte om det är tragiskt eller roligt att Kenza också försöker få lååånga ben som Dessie.

      1. Vivvi the one and only skriver:

        Jag håller verkligen med om att det är en form av Häxjakt på Dessan, men tyvärr så gör Dessan alldeles för mycket snedsteg och därför är det väl mer intressant att se ned på hennes fel.

      2. E skriver:

        Kenza ”skyddas” inte, hon gör bara inte samma mängd idiotiska saker som Dessie.

    2. Vivvi the one and only skriver:

      Jag tror dessutom att Kenza måste se upp med snedsteg nu när hon samarbetar med H &M

      1. Cajsa skriver:

        Fast det är två rätt olika bloggar. Kenza fördjupar sig inte i ämnen som feminism, politik och religion som exempelvis dessie därför är hon mindre utsatt. Rätt känsliga ämnen som väcker stor debatt, speciellt om man har problem att formulera sig och att hålla faktan korrekt

  17. Marie skriver:

    Är jag den enda som minns att Dessie för en liten tid sedan hävdade att hon inte var tjejen som tog en massa selfies? ?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp