Ikväll blir det success?

19:00 22 Feb 2017

Catrin Hedlund:

cat

Vad är det för success Catten av Tälje dillar om?
Är det någon som vet? När åstadkom hon någonting som ens kan klassas som success?
Det som i hennes ögon klassas som success gör inte riktigt det i andras ögon.
Exempelvis när ett åtal läggs ner – SUCCESS!!!!!! i Cattens ögon.
I mina ögon – bara en påminnelse om vilken tragisk människa hon är.

Eller kan det vara så att hon fått tag på en karaokespår av Kissies låt och ska släppa den som en egen singel? Gärna med lite tillhörande svank-dans också som extra ögongodis till världen?
Could we be so lucky?

Tack för tips, Nina!

52 kommentarer | “Ikväll blir det success?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jahopp skriver:

    Men seriöst , varför visar hon alltid magen? Det gjorde man väl tidigt 90 tal? Nu ser det mer ut som att hon köpt fel storlek.

  2. T skriver:

    Du kunde lagt upp en bättre version av Kissies låt! Så man faktiskt hör 😉

    https://www.youtube.com/watch?v=6a56UmZwU0U

  3. Anonym skriver:

    Ren underhållning. Tack för en fantastisk blogg! ❤️

  4. J.J skriver:

    Någon som har sett reality-såpan Vanderpump rules?
    Finns en crazy ass bitch vid namn Kristen som är med där. Hon var otrogen mot sin pojkvän, och när han blev tillsammans med en annan tjej, gick denne Kristen berzerk i ungefär hela säsongen!
    Iaf, nån mer än jag som ser likheten, både till utseendet och personligheten?

    Hon ser ut såhär:

    https://www.pixeltopic.com/image/lhbakppweqcoufd/

    1. Jahopp skriver:

      wow, tvillingsyrra!

    2. Anonym skriver:

      Fast hon har ju gått och blivit mer eller mindre helylle sen två säsonger tillbaka. Tycker dessutom du snickrar henne med den liknelsen.

      1. J.J skriver:

        Jaha ok, jag kollar avsnitten som går på tv3 nu.
        De ligger säkert långt efter avsnitten du ser? ?

        1. Ana skriver:

          Avsnitten av vanderpump som går på dagarna är gamla 2014-2015. På måndag & tisdag 22.50 går den senaste säsongen där alla tjejer är vänner igen. Kristen är numera normal och ganska söt faktiskt 🙂

    3. H-O skriver:

      Haha, det är ju fan lite sant ? men tror ingen är lika cray som Kirsten verkar vara!

      1. J.J skriver:

        Hon verkar vara ett psyko på riktigt. Skitläskig människa!

    4. Yolo typ skriver:

      Jaaaa jag har tänkt exakt samma sak!

  5. Sari skriver:

    Nu är hon live på IG, dags att poppa popcorn?

    1. Poppis skriver:

      Du kan skippa popcornen. Hon sitter ju bara å pratar med ena ungen.

      Zzzzzz

  6. Sari skriver:

    Mm märkte det?, jag som hade laddat för success???

  7. Anonym skriver:

    ”Prolly” ?

  8. sara skriver:

    Gabjoss har skrivit om missnöjdheten över sina bröst efter amning. Många i kommentarerna känner sig missnöjda över brösten och många skriver om operationer. Det är ju hemskt!! Varför inte lägga de pengarna på samtal istället!! Om man inte kan ha sex utan bh med sin man som man haft i flera och år, så är det ju ens inre man måste jobba med! inte det yttre! Jag förstår inte uppmuntran till att ändra sitt yttre!

    1. ML skriver:

      och få vet att det faktiskt är graviditeten som gör att brösten ändrar form såpass mycket! hastigt hormonpåslag som sedan sjunker, i takt med tittiesarna ;(

      var själv mer kritiskt till brösten innan amning. är himla nöjd över att de närt tre barn!

    2. ???? skriver:

      Det är rätt så vanligt att när man har ett problem med en ganska ”lätt” och uppenbar lösning att man väljer den. Det är inte konstigt och jag själv har i mina yngre dagar valt den vägen när jag var missnöjd, det löste problemet och i 10 år har jag varit nöjd. Nu efter en graviditet så är dom sig inte lika men jag bryr mig inte på samma sätt så jag kommer inte att göra om dom förrän jag måste byta ut implantaten. Det är bra att uppmuntra tjejer att vara nöjda men det är bra att försöka förstå att det är svårt att stå emot i vårt utseendefixerade samhälle och ibland är det skönt att ta den lätta vägen.

      1. sara skriver:

        Bra förklarat! Ja jag förstår att man kan vilja ta den enkla vägen! Men ”problemet” kommer ju tillbaka eller andra ”problem” så som rynkor, hängrumpa eller vad det kan vara. Därför går det ju inte operera bort. Jag tycker inte man ska klanka ner på någon som valt den vägen, men absolut inte försöka göra operationer som något naturligt. För som du säger så är det ju pga det utseendefixerade samhället. Det bästa är ju att vi tillsammans försöker stå emot det. Skönt att de 10 åren har gjort att du inte bryr dig!:)

        1. ???? skriver:

          Ja, så är det ju, håller själv på att kämpa emot lusten att testa botox. Möjligheten är ju där och skulle lösa mitt ”störningsmoment” på ett par minuter bara. Jag kanske kommer till samma plats till slut med mina begynnande rynkor som med mina bröst men än så är det svårt. Jag tror inte heller att man ska få operationer och ingrepp till något naturligt utan prata om det för vad det är, en enkelt utväg och det är ok om du vill ta den, men det går att leva utan också ?

          1. sara skriver:

            Hoppas du kommer till samma plats med rynkorna! Du ska veta och jag också ser massa ”fel” på mig själv, men att kämpa emot det negativa gör att jag får kraft istället:) Därför ska inga yttre ändringar på mig göras pga det här samhället!

          2. ???? skriver:

            Tack! Det hoppas jag med och skönt att du har styrkan att säga ”fuck off” till kraven ???? Jag ser mig där i framtiden ?

          3. ???? skriver:

            Haha, spy smileyn smög med där ?

          4. ER skriver:

            Har använt botox i 10 år. Det blir väldigt dyrt. Kostar mellan 3.000-6.000 vid varje tillfälle beroende om man behandlar enbart pannan, bara linjen mellan ögonbrynen och/eller även kråksparkarna. Går var 3:e-4:e månad så att det inte ska hunnit gått ur och det är ju inte så svårt att räkna ut hur mycket pengar jag lagt på detta under dessa år. Tänker varje gång att detta är sista gången, nu ska jag lägga pengarna på något annat.
            Sedan så säger de, som vågar vara ärliga – dvs systrarna… – att botoxen bara gör att jag ser konstig ut…
            Så – låt bli är det bästa rådet, även om jag inte lyckats sluta själv. Ännu.

      2. PinglaC skriver:

        Håller med! Gjorde brösten vid 24 års ålder, efter att ha ammat 2 barn i sammanlagt ca 2år.
        ”Supersmidigt” att lägga sig under kniven då?
        Nu ytterligare ett barn senare och 37år ”väntar” jag bara ut dom. (Boobsen alltså) får se om jag lyfter och behåller samma volym eller mer..
        Botox vill jag oxå pröva? Men vet inte om jag vill lägga pengar på det.. just nu iaf ?

        1. ???? skriver:

          Jag förstår, jag är i skönhetsbranschen så jag har det lättillgängligt men, jag vet inte, jag vill ju inte föra vidare det till mina barn. Men ändå vill jag göra det jag vill göra, men egentligen kommer det ju inte från mig.. ah jag vet inte. Det är inget världsproblem i alla fall ?

          1. PinglaC skriver:

            Just det här med att föra över på sina barn tycker jag är jättesvårt? Jag har ALLTID, innan bröstoperation, haft svåra komplex för mina bröst? Ville absolut inte att nån någon skulle se dom.. sen när jag gjorde dom kände jag direkt; det här är mina bröst, det är dom här jag väntat på i hela mitt liv!! (absolut inget jag pratade med min dotter)
            Nu är min äldsta 18år och hon sparar pengar till en bröstförstoring.. klart man undrar om jag påverkat henne? Eller om det är att hon skäms lika mycket som jag gjorde innan..
            jag peppar henne såklart att acceptera sig själv!
            Idag tycker jag att små/mindre bröst är supersnyggt!
            Det är inte lätt att va ung..?
            (Utsväving by me..)

        2. Minna skriver:

          Otroligt tragiskt! Så hemskt att din dotter följer i dina fotspår. Säga vad man vill om vantar och rökning, men starkare klassmarkör än silikonbröst finns ju knappt! Säg åt din dotter att lägga pengarna på en bra utbildning istället för stora bröst.

          1. Anonym skriver:

            Vem bryr sig om klassmarkörer?

          2. Anonym skriver:

            Och man kan plugga efter ett skönhetsingrepp.

        3. Hann skriver:

          Jag förstår Verkligen gabjoss.. Hon är väl typ 20 år eller så? Verkligen inte lika lätt att vara nöjd med urvattnade hängbröst när man är så ung som henne, om man jämför med en 40 årig kvinna med vuxna barn.

    3. En annan Andrea skriver:

      Nu syftar jag inte på GabJoss, men jag upplever det som ett vanligt fenomen att kvinnor ska ”återställa” brösten efter amning. Jag kanske är cynisk, men jag upplever det som att det rör sig om kvinnor som alltid har velat operera brösten, och de ”återställda” brösten blir betydligt större än de var från början.

      Tyvärr är det väl lite så att om en kvinna som inte har fått barn vill göra en bröstförstoring ses hon som en ytlig bimbo, men om hon har varit ”duktig” och ammat och brösten har ändrats är det tydligen mer okej.

      Nu menar jag absolut inte att skuldbelägga kvinnor som förstorar brösten. Jag förstår varför många gör det valet och att de känner sig tvungna att rättfärdiga det på något sätt, men jag tycker att det är ett sorgligt fenomen. Å ena sidan bidrar det till synsättet att kvinnor som har fått barn är mer ”riktiga” kvinnor än barnlösa och å andra sidan bidrar de till kroppshetsen hos mammor.

  9. Helena skriver:

    Linda Blom har fått ifrågasättande kommentarer om sina posters av en person 🙁

  10. Hygge skriver:

    Från Latrins blogg: ”Efter ett par dagars tänkande så fick jag för mig att skapa nya konton på bl.a. Facebook och snapchat, så det blev storrensning! In med det nya och ut med det gamla.”

    Storstädning inför nya försök att lura folk? Snart börjar det väl säljas biljetter inför sommarens konserter och festivaler.

    1. Egenremiss skriver:

      ”Latrin” heter hon väl inte? Har du skrivsvårigheter eller någon annan form av ”nedsättning”?

      1. Lo skriver:

        Det är väl ett skämt. Folk har kallat henne så tidigare i kommentarsfältet. Men du kanske var ironisk? Bättre i så fall att säga ifrån om du tycker att just det här skämtet var ”too far”, istället för att ironisera över dyslexi.

    2. M skriver:

      Ja jag undrar faktiskt vad det är som gör att hon så ofta öppnar upp och byter konton så hennes sociala medier. Ok om hon glömt bort lösenord, men så är ju inte fallet. Och hon byter ju inte direkt namn/användarnamn så jag kan liksom inte riktigt köpa att det är pga att underlätta nya bedrägerier. För varför skulle ett nytt Facebook-konto med hennes namn (Catrin Hedlund) göra det lättare för henne i ev bedrägeri-kontakter än hennes tidigare konto med samma namn?

      Och när hon väl har öppnat upp nya konton så uppmanar hon alla att följa henne på det nya. Då kan det ju inte vara för att ”rensa” bland följare? För vad är skillnaden då?

      Nae, jag tycker ändå att det är ett väldigt ”spännande” (hittar inget bättre ord) beteende hon har när hon så pass ofta känner behov av att ”starta nytt” genom nya konton. Jag har aldrig varit med om att någon vän eller känd person bytt konton på det sättet. Någon som vågar sig på en kvalificerad gissning till varför hon har detta behov?

      1. Ida skriver:

        Jag tror hon vill ha koll på vilka som ”följer med”

  11. Tatiana skriver:

    Här är lite tofshållar inspo till alla tofshållare där ute, sa HAR ser det ut när man vet vad man gör med stil.

    http://www.instagram.com/p/BQz-XsXB_Yi/?taken-by=bellahadid&hl=en

  12. ? skriver:

    Sindy och knivis väntar en till pojke ? Inlägg på hennes fb

    1. Anonym skriver:

      Dom är så jävla sorgliga bara. Stackars barn.

  13. Anonym skriver:

    TIPS: haha såg platin medverka i FKFK i morse! Asso det där programmet ”för känd för kärlek”! Har inte hon pojkvän?

    1. Anonym skriver:

      plus att paradise-Christian inte verkar gilla bloggare! XD

  14. Anonym skriver:

    Usch! Jocke och Jonna har simmat med delfiner på Dolphin House i Hurgada! Googla så ser man på bilderna att det är där dom är i sin vlogg. Dom säger att dom försäkrat sig om att djuren har det bra men hur naiva är dom? Nä nu slutar iallafall jag att kolla på dom..

    1. Anonym skriver:

      Eller så är det Dolphina Sharm i Sharm El Sheik. Något av dem iallafall.

      1. Frida skriver:

        När vi var i El Gouna (utanför Hurghada) så åkte vi också till Dolphin House, vilket var en plats ute i fria havet? Det var vilda delfiner som var väldigt nyfikna av sig.

        Vet såklart inte om detta är samma ställe, men de gånger jag har snorklat eller dykt i Egypten har det varit med vilda djur och fiskar där de varit väldigt noga med att man ej ska röra något. Man får absolut ej röra korallerna och speciellt sköldpaddorna säger det till en att INTE simma för nära.

        Tråkigt om det finns bolag där nere som anordnar annat upplägg än det… ?

        1. Anonym skriver:

          Detta var INTE vilda delfiner!!

    2. Sofia skriver:

      Jag blir så ledsen av att se deras vlogg.
      Att Jocke sedan försvarar sig med att folk kör bil och använder papper att skriva på vilket också plågar djur, gör mig bara matt.
      Hur kan han ens försöka försvara detta, inse bara att du är en egoistisk människa som tycker att utnyttjandet av djur är okej och deal with alla människor som försöker föra en talan för djuren som inte kan tala för sig själva.

    3. LOllo skriver:

      Och så säger dom att dom inte tänker betala för att se inlåsta/fångade djur men eftersom dom får det gratis är det ok??? Eh va? Dubbelmoral..

  15. Anonym skriver:

    Jag har 5 barn, ammat allihopa även om brösten påverkas mestadels av graviditeten men att påstå att amning inte påverkar är fel. Jag ser själv vad det gjort med brösten men jag hade aldrig valt bort amning pga det. För mig är bröst bara till bebisar nu för tiden, jag har supersvårt att se annat när jag ser lättklädda tjejer som trycker upp brösten. Förstår inte varför det skulle vara sexigt med bröst osv. Därför bryr jag mig heller inte om att tänka ”operation”, mycket också för att jag har tre döttrar, varav ena är tonåring. Vad skulle jag vara för förebild om jag opererade tuttarna bara för att dom blivit hängiga?

    1. ABCD skriver:

      En förebild som gör vad hon vill utan att bry sig om hur det ser ut i andras ögon? Som bestämmer över sin egen kropp? Som förstår att man kan vara en bra förebild på många sätt och att man inte blir desto sämre för att man väljer att lyfta brösten, pga att man är missnöjd med hur de ser ut? Tycker inte att man är en dålig mamma och förebild för att man väljer att lyfta brösten. 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp