Fnurra på tråden…

13:00 23 Feb 2017

Paow:

paow

Är det inte lite märkligt hur Paow kan skita i sin blogg i flera veckor men så fort det är en fnurra på tråden med killen så ska det bloggas. Bloggabloggablogga!
Hon har inte ens en fungerande telefon men bloggas ska det. Och bes om ursäkt. Ursäkt? Det vore väl på sin plats för de minst sagt förvirrade inlägg som tidigare publicerats på helt fel ställe?

Är det hennes sätt att få ett virtuellt övertag då han inte har något eget forum att försvara sig på?

6 kommentarer | “Fnurra på tråden…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lovisa skriver:

  En fråga som inte rör detta inlägg. Vad tycker du om att folk tigger pengar på bloggar? Tänker specifikt på Johanna Toftbys vän Annica. Hemskt det hon drabbats av men att tigga pengar när det gäller badrumsrenovering och resor, inte direkt för mat på bordet och kläder.

  1. AJ skriver:

   Tiggs det pengar till sådana saker? Isåfall är det vidrigt tycker jag.

  2. Dressyrryttare skriver:

   Jag tycker att det är helt ok att samlande in pengar till en familj där någon är döende i cancer o inte har råd att ta semester.

   Om det stör folk så gör något vettigt än att störa er på vänliga människor som vill hjälpa.
   Get a life!!!
   …som vi sa på 90talet.

  3. anonym skriver:

   Jag tycker det är märkligt med. Vet inte riktigt vad man ska tycka. Själv skulle jag aldrig be okända om pengar. Skulle vilja veta vad andra tycker. Vet dom som får hjälp genom fonder och kyrkan. inte ska nan behöva i sverige be om pengar via internet om man hamnar i svårigheter pga sjukdom. Dom verkar ju ha det ekonomiskt kämpigt och det är såklart jobbigt. Men verkar så desperat eller har jag fel??

  4. Anonym skriver:

   Jag håller med, jag har reagerat på samma sak. Första gången tyckte jag inte det kändes konstigt men när det dyker upp inlägg titt som tätt där läsarna uppmanas att hjälpa Annica med pengar så känns det inte rätt längre. Samtidigt förstår jag att familjen har det kämpigt ekonomiskt och att de vill ha möjlighet att göra saker tillsammans men… nej, det känns mest konstigt.

 2. B skriver:

  Virtuellt övertag. Vilken kittlande ordkomposition. Jag gillart.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg