Stay classy!

19:21 9 Apr 2017

Linda Rosing/Thelenius:

(null)

Precis vad vi behöver i en tid som denna!
Ett pucko som skriker ”Bevara Sverige svenskt!”

Tack för tips, Lena!

84 kommentarer | “Stay classy!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. E skriver:

    Man kan vara patriot utan att vara en rasist… Det är inte rasism att älska sitt land; jag älskar Sverige, vi är tydligt ett av de bättre länderna att bo i. Det innebär också att jag önskar att fler borde få bo så tryggt som vi gör – så naturligtvis är jag inte emot invandring (ALLA ÄR VI LIKA VÄRDA!!!!!!), jag är för mångfald och att ”besvara Sverige svenskt” är sån bullshit att jag inte vet vad jag ska börja. Så alla som inte är 100% svenska bör inte vara här? Ok, jag är 25 % svensk sett till mitt arv. Får väl börja packa väskan då, trots att jag är född här. Fast näe, såna som skriker ”bevara Sverige svenskt” är ju bara emot människor från mellanöstern och andra långväga länder som behöver vår hjälp. Osmakligt, och inte humant någonstans. Hon borde skämmas för detta inlägg enligt mig – speciellt efter en attack där alla har gått ihop för att stötta varann oavsett religion, ursprung eller kön – så som det ska vara! Vi ska inte splittra varandra. Det är fel.

    1. Sannie skriver:

      Satte EXAKT ord på mina känslor! ☝

    2. Siri skriver:

      Alla är verkligen INTE lika mycket värda.

      1. Alexa skriver:

        Nä verkligen inte. En persons handlingar gör den så mycket mindre värd. Äckliga terrorist-aset från i fredags för att ta ett exempel.

        1. E skriver:

          Det säger väl sig självt att terrorister inte är lika mycket värda? Men hon lägger ju skulden på oskyldiga människor baserat på deras ursprung och religion – och därför skrev jag att alla är lika mycket värda.

    3. Nej tack skriver:

      Jag var bara tvungen att copypasta en klockren kommentar som en anonym hade skrivit under inlägget om Ilmrudskan (http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/04/madeleine-ilmrud-anklagas-rasism):

      ”Vilken tur för henne att hennes helsvenska make inte har härjat runt på torget i Enköping med skarpladdat vapen. Inte heller har han drogpåverkad rammat grindarna till Kronobergshäktet med bil, medan yngsta sonen satt i baksätet. Hon kan vara stolt över sin supersvenska familj. Om bara alla vore lugna och fina som Peter och smarta som Linda.”

    4. Sofie S. skriver:

      Det där med att alla lika mycket värda är intressant. Sverige tycker ju verkligen så och tar det till det extrema. En människa som lämnat Sverige för att kriga för IS är precis lika mycket värda som nån annan tydligen. Välkomna tillbaka till vårt land efter att ni har varit iväg och dödat människor! Kom bara! Här finns mat och husrum. Bidrag? Absolut! Inte har ni väl tänkt göra något dumt igen? Nä ni är ju människor med värde! Vi tar hand om er.

      1. Sofie S. skriver:

        Då kan jag ju tillägga att människor som krigar för IS är ju även svenskar. Ingen som har krigat för IS är enligt mig välkommen tillbaka. De har inte samma värde. Har man behandlat människor som de gör så är man inte värd ett skit.

  2. hej skriver:

    Jag är så jävla less på att jag inte får kalla rasister för rasister utan att dom ska bli kränkta! Alla dessa människor som tycker att den här åsiktsfriheten inte gäller personer som använder sig av epitetet rasist, att plötsligt när någon påpekar hur rasistisk någon är JA MEN DÅ ska man inte få säga vad man vill längre. Att säga ”bevara Sverige svenskt” är rasistiskt. Punkt slut! Accepterar du inte att få höra det, jamen gnäll då inte över vad man får och inte får säga längre i det här landet

    1. Anonym skriver:

      Håller med. Det ÄR en rasistisk kommentar. Jag brukar önska att såna människor blev födda i ett annat land (gärna med krig) och som läser alla meddelanden från bortskämda människor som skriver ”bevara Sverige svenskt!!!!”. Förr i tiden fanns inte ens dessa gränserna länderna emellan och dessutom har denna bortskämda fjortisen aldrig fått kämpa eller liknande för ”hennes Sverige”, hon råkade bara bli född med blå ögon och ljust hår i Sverige.

      1. Anonym skriver:

        Halå halå! Jag är född i ett krigsdrabbat land och är helt för att Sverige bör behållas svenskt bland annat för att jag och min familj ska slippa uppleva samma skit återigen i vårt nya fantastiska land (som för tillfället känns som att det faller isär).

        Att Sverige ska hållas svenskt tycker jag inte innebär att ingen annan är välkommen -men- att alla bör rätta sig efter vissa lagar och värderingar som faktiskt är typsikt svenska (trots att många svenskar, eller om man så vill pk-debattörer, prompt ska hävda att det inteeee fiiiinns nååån sveeenskhet). Dessa värderingar involverar enligt mig bland annat sekularism och syn på jämställdhet, någonting som mycket ofta skär sig med vissa andra länders kulturer. Att bevara Sverige svenskt innebär således att de sunda värderingar som existerar här ska hållas fast vid och inte hålla på och anpassas efter vissa människors stenålderssyn (exempelvis människor som inte vill skaka hand med motsatt kön, religiösa friskolor som delar upp elever efter kön etc etc)

  3. Anja skriver:

    Så korkad och trög kommentar efter så tragisk en händelse. Varför ska det drabba miljoner oskyldiga som själva drabbas av samma sak DAGLIGEN i sitt hemland?

    Förresten. Var det inte hon som var gift med en icke-svensk (Fadi?) och som ställde upp i en tävling kallat ”Den rätta för Rosing” där ännu en icke-svensk vann (Hugo)? Det är en liten tröst att veta att hon är helt IQ-befriad, men samtidigt synd för mänskligheten att behöva stå ut med människor som henne.

    1. Anonym skriver:

      Hugo är svensk och född i Sverige.

      1. Anonym skriver:

        Han är chilenare med.

  4. Anonym skriver:

    White trash personifierat. Linda Rosing får gärna vara patriot, det är jag med, men hon är väl inte känd för att vara särskilt bright. Glömmer aldrig när hon skrev ”håll utsikt” istället för håll utkik, fortfarande ett himla bra uttryck. 😉

  5. Bara en tanke skriver:

    Men det måste väl inte betyda att alla människor måste vara hundra procent etniskt svenska? Nu vet inte jag någonting om henne och hennes åsikter men det är lätt att uttrycka sig fel och klumpigt (och rasistiskt) bara för att man upprepar uttryck man hört någon annanstans…

    Tror verkligen inte att det blir bättre av att håna och nedvärdera rasister och konstiga jävlar, ärligt talat. Absolut ska man markera och säga ifrån men att sänka dem totalt gör dem bara ännu sämre – så klart. Hade jag varit främlingsfientlig och någon sagt att jag var dum i huvudet, lågutbildad, trög och fattig skulle jag definitivt inte ändrat min åsikt utan tvärtom blivit ännu mer arg och hatisk.

    1. Christa skriver:

      Håller med. Att kalla någon idiot och liknande funkar inte. Problemet är att forskning och resonerande inte heller biter för ofta tittar de bara på sin närhet och sina egna personliga upplevelser. Man ska inte förringa människors egen vardag men man måste också kunna lyfta blicken och lyssna på människor som faktiskt kan sånt här bättre men många klarar inte det.

  6. K skriver:

    Stay classy? Hon? Inte va…

  7. Jenny skriver:

    Hon är så jävla dum att hon är snudd på svagbegåvad. Man skäms åt henne.

  8. Anonym skriver:

    Vill bara säga att hon har ändrat sin text en aning nu. (Vet inte om det blev så mycket bättre, med bevara Sverige Svenskt är borta i alla fall)

  9. Christa skriver:

    Sånt här är bara så sorgligt. Precis som Madeleine Ilmrud skämmer hon ut sig. Fattar de inte att syftet med terrorism är att skapa skräck i befolkningen, att skapa sprickor mellan människor och mellan människor och samhällsstrukturen. Och uppenbarligen har terrorismen lyckats med dem. Vi får hoppas att den gruppen förblir i minoritet för annars kommer det bli en väldigt obehaglig samhällsutveckling.

  10. M. skriver:

    Penny får cykel i förskott och Alex Schulman kängar till Anita på Calles Insta. Onödigt att ta sånt offentligt.

    1. L skriver:

      Vad skrev han? Kommentaren är borttagen!

      1. Anonym skriver:

        Kommentaren är borttagen ja. Han skev nåt om att trots att ingen av Pennys kusiner blev bjudna på det helsponsrade kalas Anita hade för Penny på *infoga namnet på någon dyr kändiskrogar-minns ej vilken* förra helgen så ville dom ändå fira henne. Typ 65 av Pennys närmsta vänner var där skrevs det lite syrligt. Nåt sånt

        1. J skriver:

          Nej, det stod att kalaset som Anitha anordnar är nästa helg. Då på Rose med ett stort antal ytliga kändisbekanta och deras barn som Penny, enligt Alex, inte känner. Hans barn hade inte blivit bjudna.

          1. Anonym skriver:

            Jo, helsponsrat

        2. Anonym skriver:

          ”65 närmsta vänner”??? KÄNNER jag ens 65 personer?! (Okej det gör jag men inte f-n har jag 65 nära vänner!) Min 3 åring känner typ förskolegruppen på 14 pers + personal och några till. Kanske kan skrapa ihop 30 personer han känner. Eller vad vet jag, 65 personer kanske är normalt?!

          1. Anonym skriver:

            Han skrev närmsta vänner ironiskt

    2. Anonym skriver:

      Ja, man kan inte se den kommentaren nu! Vad stod det?

    3. Ek skriver:

      Han verkar ha tagit bort sin kommentar men vad fasen skrev han?!

    4. Maja S skriver:

      Fy fan för föräldrar som ska hålla på att bråka offentligt på det viset.

      Eller ja överhuvudtaget! Va fan ni har satt barn till världen. Det bästa ni har! Ta hand om dem på ett bra sätt då ❤️

    5. M. skriver:

      Jag skärmdumpade kommentarerna så CamCam får hojta om hon vill ha dom

      1. Bloggbevakning skriver:

        Hemskt gärna. Maila dem till kontakt@bloggbevakning.se

        1. Lpj skriver:

          Jag läste inläggen både på Alex insta och Calles .Att bröderna Schulman är mobbare är ju inget nytt men att offentligt trascha sina barns mamma och kusiners mamma är ju osmakligt även för dom.
          Och sen att Calle skriver att han har ett ÄKTA kalas med dom som står Penny nära och sen i samma mening nämna Sandhra och hennes syster…öh ja, för dom har ju funnits i Penny liv JÄTTE länge??? Kanske ska man ta det lite lugnt med att presentera sin nya flamma..

  11. Anonym skriver:

    Syftet med terror är just att skapa större klyftor mellan olika samhällsgrupper för sedan att utnyttja de som frusits ut ur samhället och värva dem till sitt skit (i det här fallet alla som inte är etnisk svenskar och kristna).

    Det Linda inte inser är att hon gör just det terroristerna vill. Hon låter dem vinna. Hon låter dem få sin vilja igenom och bidrar till större klyftor i samhället. Punkt.

  12. K. skriver:

    Tycker det är helt okej att vara stolt svensk, tycker inte ni det?
    Kan inte se kopplingen stolt svensk=rasist.
    De flesta är stolta över sitt land var de än kommer ifrån. Vi är alla människor. Alla människor är inte lika mkt värda pga handlingar vissa människor begår, såsom mord, våldtäkter, krigsbrott m.m. (i mitt tycke.)
    Hade hon skrivit jag hatar alla som inte är ”riktiga” svenskar eller liknande så hade jag förstått den rasistiska kopplingen.

    1. hej skriver:

      INGEN har sagt något om det. Skärp dig

      1. K. skriver:

        Nej men jag gjorde och frågade er.
        Skärp dig och svara på frågan istället.

        1. hej skriver:

          Vi pratar om Linda Rosing här. Hon skriver något rasistiskt, du missuppfattar och börjar prata om något annat. Men, vem säger att det är rasistiskt att vara stolt över Sverige? Kan du citera?

          1. K. skriver:

            Varken missuppfattar eller tycker hon skriver något rasistiskt faktiskt.

          2. hej skriver:

            ”Bevara Sverige svenskt” ÄR rasistiskt. Och det är det folk fokuserar på, att säga något rasistiskt sätter liksom agendan på resten av det man vill ha sagt

          3. hej skriver:

            Men kan du förklara vem som säger stolt svensk=rasist här? Jag är svensk och har varit stolt många gånger, har inga problem med att blivit kallad rasist för det

    2. Margit skriver:

      Kopplingen här är till högerextrema rörelser och politik som använde just detta ”bevara Sverige svenskt” som sitt slagord under nittiotalet, vilket är allmänt känt. Att hon använder sig av det är otroligt osmakligt och det är svårt att tro att det är av aningslöshet hon gör det.
      Det är väldigt klart och tydligt kopplat till svensk nationalism och nynazism.

      1. C skriver:

        Precis.
        Minns det mycket väl, ”Bevara Sverige svenskt” tapetserade nämligen min gymnasieskola med flyers.
        Med det sagt, jag är fossil i ålderssammanhang här. Vilket också Linda Thelenius är eftersom vi är samma årgång, hon borde med det skrivet precis som jag veta exakt vad ”Bevara Sverige svenskt” stod för.

        1. Sacha skriver:

          Jag är också fossil 👋🏼😉

  13. Elin skriver:

    Linda Rosing är sorgligt obildad och extremt korkad. Minns när hon bildade nåt parti inför riksdagsvalet och en tidining hade frågestund med henne och av alla frågor gällande just politik, riksdagen, Sverige kunde hon inte svara på en enda. På frågan vem Sveriges statschef är svarade hon ”ingen kommentar”. Antal ledamöter i riksdagen? ”Sju…ingen kommentar”. Hallå ja…

    Blir så helvetiskt förbannad när andra försöker lägga ord i munnen på mig eller avsluta sitt rasistiska raljerande med ”jag säger bara sanningen”, ”jag säger bara det ingen annan vågar säga men tycker exakt samma”.
    Hur exakt vet Linda många andra som känner precis som henne men inte vågar uttrycka sig ifall det är just som hon skriver; ATT DOM INTE VÅGAR UTTRYCKA SIG”. Fan människan är så jävla dum så hälften hade vart nog!
    Hon är rasist, precis som Madeleine Ilmrud mfl.

  14. H skriver:

    Haha, åh, arma människa.

  15. J skriver:

    ”Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt”.

  16. Andy skriver:

    Blir mörkrädd av att veta att det finns människor som faktiskt uttrycker sig på detta vis som Linda gör. ”Bevara Sverige svenskt”, och så dejtade hon Hugo Rosas som inte ens har ett svenskt bakgrund. Hur tänker man där? Alla vi som faktiskt gör bra i Sverige med ett utländskt bakgrund får alltid skitet för vad några gör.
    Sen kan jag säga att jag inte är svensk utan är född i ett annat land men att jag har över 25% ”skandinaviskt ursprung” när jag gjorde ett DNA-test. Jag tvivlar även på att ens någon som ens är svenskfödd faktiskt har 100% ”skandinaviskt ursprung”, men det är lättare att vara ignorant än att faktiskt öppna upp ögonen och inse att vara rasist är så idiotiskt.

    1. Magda. skriver:

      Jag har inte dna testat mig, men släktforskat . Så långt bak jag kan spåra är jag är 75% småläning och 25% skåning .
      ”Sveriges majoritetsbefolkning är skandinaver med germanskt ursprung.” Googla får du se, det är vad jag fick fram.

      1. Anonym skriver:

        Jag har några procent somaliskt i mig enligt DNA testet men släktforskningen går ba till Värmland och Skåne

    2. Magda. skriver:

      Hej Andy igen!
      Det där med människor som säger bevara Sverige svenskt och nazismen har med personlig egenskap, inte etnicitet .
      Lasermannen som sköt ihjäl invandrare i Sverige just för att de var invandrare. Var tysk alltså var han själv oxå invandrare!
      Jackie Arlöv var nazizt och hans biologiska mor var liberiansk ! 19 år gammal reste Arklöv 1992 till kriget i Bosnien-Hercegovina och sökte sig där till den bosnienkroatiska armén med motiveringen att de hade en nazistisk bakgrund som allierade till Nazityskland under andra världskriget.

  17. Aa skriver:

    BSS var en högerextremgrupp med nazistiska inslag, Så nog är Linda rasist och kanske t.o.m. nazist. Urk

  18. Mira skriver:

    Jag är inte etniskt svensk alls, har inte en droppe svenskt blod i mig men jag kallar mig ändå svensk. Jag bor i Sverige och jag ÄLSKAR Sverige, kommer alltid att älska detta land.
    Sveriges öppna armar har räddat livet på flera av mina släktingar och jag är förevigt tacksam, för annars hade jag inte funnits idag.

    1. Magda. skriver:

      Välkommen hit !😊

    2. Mina skriver:

      Då tror jag att jag vet vart du kommer ifrån och jag kan garantera dig att jag kommer från samma! jag är Sverige evigt tacksam att vi fick komma hit och vakna på morgonen, varje morgon. Pussar min lilla son varje natt och somnar intill honom, hoppas han får ett bra liv och slipper uppleva krig som vi…

  19. En annan Andrea skriver:

    Om vi bortser från invandringsfrågan är mitt största problem med SD och andra liknande organisationer att deras syn på vad svenskt innebär skiljer sig så fundamentalt från min.

    Svenskhet för mig handlar om öppenhet, solidaritet, feminism, sekularism etc. Om SDs drömsamhälle skulle bli verklighet – ett kristet samhälle med traditionella könsroller, begränsad aborträtt, endast etniska svenskar – vilket Sverige skulle ha bevarats då? Inte ett jag, min mamma eller ens min mormor hade känt igen i alla fall.

    Bevara Sverige svenskt (alltså riktiga Sverige med feminazis och flyktingar)! <3

    1. Lina skriver:

      Men nää, SD är inte ett kristet parti eller ett som vill ha kristna värderingar.
      …okej att dom vill ha saker som det alltid varit – psalm i kyrkan på avslutningen osv – men det är inte för att någon av dom är kristna utan för att de vill ha tillbaka samhället som det var förr; de vill inte ha utveckling och mångfald helt enkelt utan strävar bakåt. ”det var bättre förr”
      Men blanda inte ihop dom med kristna värderingar, för det är något annat.I övrigt håller jag med dej!

      1. Maria skriver:

        SD framhåller gärna kristna värderingar. Med det sagt är SD för kristendomen vad IS är för islam. En sektliknande grupp som försöker kapa tolkningsföreträdet för en religion.

        Kristna värderingar är grundläggande i skapandet av västerländsk etik och moral och är absolut inget som ska blandas ihop med sverigedemokratisk propaganda.

        1. Andrea skriver:

          Jag tycker på riktigt synd om dig och ditt intellekt om du på riktigt jämför SD med ISIS. Jag hoppas med andra ord att du bara är skojfrisk!

          1. Maria skriver:

            Och där kom direkt ett personangrepp, ja. Mitt intellekt behöver du inte oroa dig för, däremot ska du kanske ta en minut eller två att läsa det jag skrev en gång till. Jag likställer INTE SD med IS, däremot finns liknande tecken på att vilja adoptera och utnyttja religion för sin egen agenda.

  20. Anonym skriver:

    Var inne på Lindas IG och läste det redigerade inlägget och ärligt, hon bara gräver sig djupare och djupare. Gudars vad hon är obildad och korkad!

  21. Bläääh skriver:

    Nu börjar det igen… Kan inte se de två (?) senaste inläggen och kommentarerna börjar försvinna också 🙁

  22. Vivvi the one and only skriver:

    Linda har inte fått uppmärksamhet på länge så därför öppnar hon brödtuggan.

    Vissa människor borde inte fått bli offentliga. Hon är en av dem 🙁

  23. Anonym skriver:

    Jag måste bara få säga att aldrig har jag varit så stolt över mitt Sverige som de senaste dagarna. När det otänkbara händer så reagerar vi instinktivt med att ställa upp för varandra. Med att hjälpa, stötta, och trösta. När någon försöker skada oss, så enas vi. När dom försöker få oss att bli rädda, så älskar vi varandra mer. Svenskar med alla möjliga ursprung håller varandras händer och sörjer de vi förlorat. Jag är så jävla stolt över att vara svensk just nu.

  24. Johanna skriver:

    Förstår inte varför man gör en grej av att han var utlänning. Vad har det med saken att göra? Varför blandar man in ett helt folk och hela invandringsfrågan bara för 1 person gör nåt. Vad fan har det med saken att göra. Förstår mig inte alls på dessa halvrasistiska utspel som en del gör i samband med detta dåd som även Ilmrud gjort. Bara för att 1 utlänning gör något drar man upp hela invandringsfrågan. Det är väl två HELT olika saker. Det hade lika gärna kunnat varit en svensk som gått ut och haft ihjäl fyra personer. Men inte fan gör man en stor grej av att en människa är svensk när en svensk dödar.

    1. Anonym skriver:

      Nja. Jag tänker att det är väl till viss del relevant. Självklart ska man inte döma alla de tusentals människor av utländsk härkomst som är oskyldiga och bara vill leva sina liv för att en galen person som råkade vara utlänning gjorde något fruktansvärt. Men något sådant här gör ändå att man måste se över de lagar, regler och rutiner som finns gällande invandring, flyktingmottagande, bakgrundskontroll, avvisning etc. Alla invandrare är inte brottslingar (långt långt ifrån!), men man kan inte blunda för att det finns en del fruktansvärda människor bland de som kommit hit, och de borde inte ha getts tillträde till landet från första början.

      1. Johanna skriver:

        Fast han fick ju inte tillträde. Han fick ju avslag på sin asylansökan. Så uppenbarligen funkar det med eftersom dom nekade honom att vara i Sverige. Men det är klart vissa andra slinker väl kanske igenom som inte borde. Men i detta fallet funkade det som sagt. Sen att han befann sig i Sverige ändå det är ju vansinne. Märkligt att polisen inte hittade honom på mer än 1 månad när dom hittade honom denna gången på några timmar. Han blev ju efterlyst i februari.

        1. hej skriver:

          Det är väldigt många som är efterlysta för att försvunnit efter avslag på sin asylansökan. Det hinns inte med, när nåt sånt här allvarligt händer så prioriteras det såklart

        2. Anonym skriver:

          Han fick tillträde till landet som asylsökande. Han fick förvisso avslag på sin ansökan sedan, men det faktum att han inte blev avvisad från landet trots avslag på ansökan, och att han lyckades hålla sig gömd sedan dess, tyder på stora brister i hur hanteringen av detta går till. Det funkar ju uppenbarligen inte i det ledet.

          1. Johanna skriver:

            Nej det verkar vara en enda soppa faktiskt. Åtminstone när det gäller honom. Han sökte asyl 2014. Fick negativt besked i juni 2016 (!) och blev efterlyst 8 månader senare (!) Allt som allt 3 år alltså. Men den stora frågan är ju varför det tog 8 månader från att han blev utvisad tills han blev tvingad att lämna landet. Det är ju helt vansinne. Tycker dock fortfarande inte att man skall skylla allt på invandringen bara för att en enda person gör något.

          2. Anonym skriver:

            Så långa väntetider är tyvärr inget ovanligt när det gäller handläggning av asyl och uppehållstillstånd. Tvärtom så är det tyvärr väldigt vanligt att man kan få vänta i osäkerhet i ett år innan man får svar. Är det sedan ett avslag så förväntas man inställa sig själv för avvisning. Som väntat är det många som väljer att inte göra det, utan fortsätter leva i Sverige utan tillstånd istället. Dessa rutiner måste förbättras. Inte bara för säkerheten i Sverige, utan också för de människor som kommer hit. Det är inhumant att låta människor leva i osäkerhet under så lång tid, utan möjlighet att bli en riktig del av samhället.
            Det finns även väldigt många som slunkit igenom kontrollerna pga att dom angett falska identiteter vid ansökan. Många kan av naturliga skäl inte styrka sin identitet då dom inte har giltiga id-handlingar, men många använder även detta som ett kryphål för att ha en större chans att gå igenom sin ansökan. Med de resurser dom finns är sådant väldigt svårt att kontrollera idag.
            Jag skyller absolut inte allt på invandringen, men man kan vara kritisk till hur hanteringen av invandrare och flyktingar går till utan att för den sakens skull ha rasistiska motiv. Att blunda för att invandrare kan vara rötägg är lika dumt som att påstå att alla invandrare är rötägg.

    2. Lol skriver:

      Det hade absolut kunnat vara en svensk som gick ut och dödade 4 personer. MEn hade det varit det hade dt förhoppningsvis varit en enförhändelse.

      Idag är tyvärr europa mer rädda för muslimer då det oftast är dom som blir inspirerade av IS och blir jihadister och ser oss vanliga människor som otrogna, även de muslimer som inte följer IS propaganda anses vara otrogna.
      Obs obs svenskar kan också bli jihadister se bara på äcklet Mikael Skråmo som förhoppningsvis dödas av IS snart..

      De jag tycker polisen ska fokusera på är de människor som stödjer IS, som krigat för IS osv.

      Släpp in människorna som behöver hjälp, men var noggrannare, papperslösa KAN inte komma in hursomhelst. De är då efterlysta kliver in utan problem och dödar oss svenskar samt nyinkomna.

      Vi måste bli mer medvetna om vad som händer, varför de väljer att köra på en folkmassa, Allt har med tro att göra, fel tro. Islam är en jättefin tro som tyvärr idag förstörs av IS-idioterna..

  25. Bodil skriver:

    Aron Flam kommer ut som Alexandra Pascalidous spökskrivare:

    https://www.patreon.com/DEKONSTRUKTIVKRITIK

    https://soundcloud.com/aronflam/aron-flam-s-dekonstruktiv-kritik-alexander-bard-lex-pascalidou

    Är karriären slut nu, en gång för alla?

    (Cissi Wallin får sig också en känga.)

  26. Viktoria skriver:

    På tal om tjejer med noll koll.. Tyra har postat ett inlägg dör hon nämner terrorattackerna i Cannes. (Antar hon menar Nice?) och avslutar med en obligatoriska pussmunselfien i badrummet. Känns otroligt osmakligt. Fy…

  27. Ted skriver:

    Tja vad ska man förvänta sig av en person som Linda?
    Vi kan ju börja med inläggets bild för att förstå att det räcker för idag och att man inte behöver läsa innehållet öht. En bild på Linda poserandes med ena armen på höften och löshåret plattat.
    En text som är skriven i samma anda som alla andra mähes som vill ta ton och berätta om sin version av ”att vara stolt svensk utan att kallas för rasist”. Varje ord i inlägget är upprepning av ignoranta känslor och en kunskap som är skrämmande.

  28. K skriver:

    Verkar som att hon ändrat texten nu

  29. Andrea skriver:

    Jag tror inte att hon menar ”ut med allt utländskt” utan mer att vi ska ta tillbaka ”vårat land” för saker som detta hemska, som inte går att sätta ord på, terrorattentatet skulle inte behövt hända. Händelsen hade kunnat undvikas om inte våra politiker och samhället var så j*vla naiva och ”öppna”. När man inte längre, eller någonsin egentligen, sätter sitt eget lands säkerhet i första rum då har det gått rätt ordentligt snett.
    Vila i frid de som fått sätta livet till pga ett vansinnesdåd som med hjälp utav ett säkrare samhälle hade kunnat undvikas.

  30. Anonym skriver:

    Det är inte olagligt att vara rasist, om man nu är det. Det är inte olagligt att vara för invandring och inte olagligt att vara emot det. Det är dock irriterande när en stor andel av befolkningen faktiskt tycker att invandringen gått över styr men inte kan säga något pga anti-rasister.

    Hur kan folk inte se att det KANSKE har gått lite för långt med massinvandringen?
    12.000 illegala invandrare som nekats asyl och är fortfarande kvar i detta land. Vad sker egentligen? Det har inget med rasism att vara rädd om sitt land och alla dom 10 miljoner som redan finns här. Vi kan inte ta emot fler, v kan inte rehabilitera IS-krigare för dom har inget här att göra! Gränserna behöver kontrolleras. Ren och skär fakta.

    1. Maria skriver:

      Sitter som ett stort frågetecken efter att ha läst din kommentar. Vad menar du med att en stor del av befolkningen inte vågar uttrycka sina åsikter på grund av antirasister? Antirasister är emot rasism – inget annat. Att diskutera invandringsfrågor baserade på fakta och sakliga argument är inga problem. Antirasister invänder först när diskussionen blir rasistisk. Uttrycker du rasistiska åsikter får du också förvänta dig att andra människor påpekar det och invänder.

      Att det är lagligt att vara rasist har du rätt i, men hets mot folkgrupp är fortfarande ett lagbrott.

      1. Anonym skriver:

        Fast det ÄR faktiskt inte alla uttalade antirasister som klarar av att skilja på saklig kritik och rasism. Jag har hört flera personer anklaga andra för rasism pga att dom kritiserat Migrationsverket tex. Det har har varit saklig och befogad kritik, men de passionerade antirasisterna har läst in saker som inte sagts i uttalandena. Sen finns det givetvis många som utger sig för att vara ”invandringskritiska”, trots att dom i själva verket är rena rasister, men långt ifrån alla som är kritiska har dom åsikterna.

        1. Jaha skriver:

          Du har så rätt! Äntligen en klok människa i kommentarsfältet!

        2. Maria skriver:

          Det finns naturligtvis rötägg i alla grupper. Rasism är rasism, att kritisera myndigheter eller ha en åsikt om migrationspolitik är en helt annan. Det tror jag alla vettiga antirasister kan skriva under på 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp