Under bussen..

14:30 9 Apr 2017

Elaine Eksvärd:


Saxat från Elaines blogg.

Aha, det var för tidigt att avslöja graviditeten så istället för att säga som det var så kastade Elaine mig under bussen och sa att det var på grund av mig hon ville sluta blogga.
Som hon nu då erkänner inte visar sig stämma alls…

Charmigt!

86 kommentarer | “Under bussen..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. C skriver:

    Vem sjutton är det som släpper igenom kommentarer på Blondinbellas blogg egnetligen?
    En läsare hade skrivit en vidrig kommentar igår angående terrordådet. Hon började med att kritisera de som delat bilder på offren i sociala medier, sedan beskriver hon utförligt en makaber bild på ett av offren. Och till råga på allt skriver hon ut hela offrets namn och lägger till ett ”rest in peace”. Inte ens de på Flashback är så dumma eftersom de bara brukar skriva ut delar av för- och efternamn för att inläggen inte ska synas när man Googlar på personerna.
    Jag svarade på kommentaren att den borde tas bort och nu har Blondinbella/någon annan äntligen gjort det + tagit bort min kommentar. Men allvarligt, varför släpper man igenom en sådan kommentar och VARFÖR dröjer det till dagen efter?

    1. M skriver:

      Jag såg samma kommentar och kritiserade också den, såg att den tagits bort och att min kommentar plockats bort också. Det var nog många som reagerade.

  2. The real Hmm skriver:

    Läsförståelse CamCam läsförståelse.

    Du hade den inte innan undertiden när hon och hon funderade på att sluta och varför och du har den inte nu heller.

    Fundera på tex om det finns många saker som kan få en att må dåligt. Bara som ett exempel då alltså.

    1. The real Hmm skriver:

      Edit *Du hade den inte innan undertiden när hon funderade på att sluta och varför, och du har den inte nu heller.

      1. Bloggbevakning skriver:

        Va?

        1. Iceball skriver:

          Det står ju inte att det är pga graviditeten som hon ville sluta blogga, bara att det var under den tiden. Ingenstans där står VARFÖR.

          1. Bloggbevakning skriver:

            Ja, men hon ändrade ju sig uppenbarligen så frågan är väl hur rimlig reaktionen var? Så väljer jag att tolka det då jag aldrid förstått hennes reaktion överhuvudtaget.

          2. The real Hmm skriver:

            Anledningen till att du aldrig tyckte den var rimligt var för att du aldrig förstod vad hennes känslor grundades på.

            Du utgick héla tiden (felaktigt) från en helt annan hypotes än den som Elaine egentligen angav,

        2. The real Hmm skriver:

          Din analys om varför hon skulle sluta blogga var redan då fel. Tex vad som sagts i den här bloggen, tex vad det var som du sagt fick du helt om bakfoten vad det gällde, och av vem samt vilka kommenterar som inte blev raderade.

          Här ovan så får jag det till att du tror att hon mådde illa enbart pga sin graviditet. Det är inte det som står där. Det står att det då i tiden som hon mådde dåligt. Inte varför hon mådde dåligt.

          Det var nog en hel del samlingar med saker. 1 att det vara flera grejer som hon inte gått ut med. Tex Evelyn men även Benny 2 Klimatet på nätet och att orka stå emot det. 3 Saker på nätet som inte lär henne få äga sin egen sanning om sin barndom. Tex bland kommentarerna här i BB.

          Förutom då det uppenbara med att hon kanske inte mådde så käckt rent fysiskt, vilket jag tokar ditt inlägg till att du tror var hela andligen nu.

          1. The real Hmm skriver:

            Jag ska gå och hämta mina glasögon nu.

            T o m jag tycker min text är ytterst svårtolkad.

            Förlåt!

          2. Julia skriver:

            Hur har du så mycket insikt i vad Elaines känslor grundas på och hur det egentligen var?

          3. F skriver:

            Men det är ju inte första gången Camilla försöker få saker till att handla om henne fast det egentligen inte alls gör de.

            1. Bloggbevakning skriver:

              Allt i mitt liv handlar om MIG! =)

          4. Celine skriver:

            Men hon skriver ju klart och tydligt att hon ogillar att blogga i början av graviditeten?

          5. The real Hmm skriver:

            Julia. Jag läser hennes blogg ”slaviskt” 😉 och hon har varit väldigt tydlig med vad hon känner och varför samt utvecklat det flera gånger.

            Hon har också svarat på frågor som jag ställt. 🙂

          6. A skriver:

            Du, vad sägs som att sluta, i princip, stalka varje stackars liten sate på sociala medier. Stackarna kan knappt släppa en fis innan du är där och övervakar och kommenterar. Har du inget eget att ägna dig åt? Gå en kurs? Börja med någon sport?

          7. Julia skriver:

            TRH – Okej. Jag misstänkte att du var Elaine undercover eller någon i hennes närhet, baserat på hur du uttryckte dig och på grund av att du verkar ha god insyn i hennes känsloliv och bakomliggande tankar/agendor. Även någon form av facit på hur hennes texter bör tolkas. Men du är alltså bara en entusiastisk följare och supporter? Isf, härligt för Elaine att ha dig i alla trådar där hon blir ifrågasatt eller kritiserad ju. Kör på.

          8. The real Hmm skriver:

            Julia: Ha ja, ja hennes blogg ligger #1på min lista 🙂 (Bloggbevakning först #2, sorry CamCam 😉 ). Vi har haft många dusskusioner genom åren där vi ibland håller med varandra men lika ofta Agree too disagree.

    2. lina skriver:

      ….Lite komiskt att du pratar om en läsförståelse som ej finns (hos camilla) och sedan skriver du själv osammanhängande meningar som knappt går att läsa…

      1. Anonym skriver:

        TRH…. vem är du? Jag är sjuk nyfiken på dig

        1. Anonym skriver:

          Snälla ge henne ingen uppmärksamhet. Alltså TRH.

        2. The real Hmm skriver:

          Jag är jag. Varken mer eller mindre. ❤

      2. The real Hmm skriver:

        lina: Nu är det väl två olika saker eller hur.

        Det ena är att kunna tolka en text, den andra att författa text som är tolkingsbar.

        Idag så brast jag uppenbarligen i det sista. 🙂 Jag hade inte klandrat någon som missuppfattade mig idag. It was all my bad. 😀

        Det är dock lite komiskt att så fort man medger en liten misstag så är det någon som hugger på det och tror att göra så är visa på svaghet.

        Idag så var det något så enkelt som att jag inte orkade gå och hämta mina glasögon innan jag skrev, samt sovit dåligt i flera nätter.

        Kändes det bättre nu?

  3. Lovisa skriver:

    OT men what’s up med Egoinas uppdatering? Har nyligen börjat läsa hennes blogg igen men den känns väldigt död? Verkar också som att det mesta är gnäll och att hon verkar må dåligt hela tiden 🙁

    1. Lisa skriver:

      Hon har sagt upp sig från jobbet för att det är alldeles för långt att pendla och hon blir väldigt trött på det. Hon slutar om två veckor tror jag och då kommer hon blogga på heltid.

      1. Lovisa skriver:

        Aha det förklarar ju en del, har som sagt inte hängt med. Dock kan hon ju alltid tidsinställa inlägg om hon har långa jobbdagar 🙂

        1. ABC skriver:

          Precis! Hon har svarat på kommentarer idag men inte postat ett enda inlägg. En helt vanligt helg för Regina med andra ord. Zzzzz.

  4. Anonym skriver:

    Varför är sindy alltid så mörk runt sina ögon? Hon ser ju skitläskig ut.

    1. Mikaela skriver:

      Det är jag med och jag avskyr det!

      1. K2 skriver:

        Har också ”turen” att ha mörka ringar runt ögonen 🙁 kan bero på ex järnbrist el att man bara har tunnare hud där. Själv ska jag se om det blir bättre med järntillskott. Synd bara att jag blir kass av det efter ett tag.

        1. Mikaela skriver:

          Jag har alltid haft! Ska fixa med fillers när jag känner att det är läge. Känner att det är väldigt värt det..

    2. Sindy skriver:

      Jag jobbar i princip konstant, är mamma till en trotsig 2åring och nu 7 månader gavid och får inte tillräckligt med sömn pga sömnproblem, är även underviktig. Sedan har jag alltid haft mörkare hud under ögonen, hela livet. Därför är jag mörk under ögonen när jag inte sminkar mig (även ibland med smink då jag inte sminkar mig så mycket och använder inte foundation). Var glad att din hy är perfekt, vilket jag antar att den är om du kan sitta och påpeka att någon ser läskig ut pga något som är okontrollbart.

      1. Anonym skriver:

        Sindy ❤🙏🏼

      2. Zeinab skriver:

        Vet du vad Sindy? Du är jättevacker och jag menar det verkligen! Hoppas det blir bättre med njurarna. Kram

      3. Anonym skriver:

        Du är väldigt vacker sindy. Vad jobbar du med?

      4. Lisen skriver:

        Blir imponerad av dig att du orkar svara på en så idiotisk kommentar! Det kan inte vara så kul och höra och jag hoppas att kommenteraren läste din och sen lär sig att tänka till om hur mycket/lite kommentaren tillför INNAN hen kommenterar…

        just denna kommentar om varför du har mörka ringar under ögonen eller ej tyckte jag var onödig, Camcam, detta kanske skulle gå att moderera? För just om Sindy har mörka ringar eller ej är ju inte något hon själv tagit upp (vad jag vet) på sociala medier?

  5. hej skriver:

    Fast nej. Hon skriver att hon mådde eländigt under perioden hon övervägde att sluta. Inte att hon mådde så eländigt att hon funderade på att sluta

  6. M skriver:

    Verkar som att Dessie slutligen lagt ner sociala medier. Hon skrev en kommentar på sin blogg idag:
    ”Jag har som sagt tagit distans från sociala medier för att jag satsar helt fullkomligt på en annan bransch och det är ett val jag har gjort, trots att jag driver in pengar här på bloggen. Jag mår inte bra av att vara offentlig, och vill som sagt komma ifrån detta så mycket som möjligt och har gjort ert val i mitt liv baserat på det. Samt att tiden inte räcker till båda, och de jag satsar på nu är långsiktigt vilket jag inte riktigt ser mig själv inom sociala medier längre. Och önskar att det ska respekteras ❤️”

    1. M skriver:

      Hennes svenska är verkligen usel… ”tagit distans från”, ”Driver in pengar här på bloggen”.

      1. Dian skriver:

        Din onödigt elaka kommentar är exakt orsaken till att hon valt att sluta med sociala medier.

  7. Heja IFK skriver:

    OT: Du Cam som orkar gräva i det mesta – Bör det inte vara så att Malin Wollin har något slags samarbete med Hemnet och/eller någon av de större mäklarbyråerna? Hennes fredagshus är ju verkligen rena reklampelarna.

    1. Malin Wollin skriver:

      Jag kan hjälpa dig med detta. Jag har inget samarbete med vare sig Hemnet eller någon mäklarfirma.

  8. Karla skriver:

    Hahaha snälla gör ett inlägg om Elaines fruktansvärda debattinlägg för Nyheter24. Horribel svenska plus att man absolut inte förstår vad hon ens menar??? Och denna person som är den roligaste jag vet typ https://m.facebook.com/thomas.gur.5/posts/1494006560650865

    1. The real Hmm skriver:

      CamCam har redan skrivit ett fint inlägg om det. 💕

    2. A skriver:

      Jösses, det räckte att bara läsa titeln på hennes vidriga artikel för att se att hon skriver / uttrycker sig som en kratta.

  9. A skriver:

    Sicken fittis! Vet du ungefär vilken datum det var hon skrev detta? (Om att det var pga dig hon skulle sluta) hade vart intressant att se!

    1. Bloggbevakning skriver:

      http://blogg.mama.nu/elaineeksvard/2016/12/31/det-som-ar-pa-riktigt/ – några dagar efter hela ”Elainegate” drog igång. Jag är alltså trollet som skriver om.

      1. A skriver:

        Tack. Jag är ganska mållös 🙈

      2. The real Hmm skriver:

        Nej CamCam det var inte du som i huvudsak var troll.

        Och nej det var inte här det började. Hon hade under lång tid till och från funderar på att slutta blogga.

        Droppen blev spekulationerna i ditt kommentarsfält om hennes barndom.

    2. wigwag skriver:

      Står det ”fittis”? Alltså ”FITTIS”.Eller ser jag suddigt. Är ingen ungdom längre! Läsförståelsen…men alltså…vart är världen på väg? Blev lite chockad faktiskt. Först kommer ”fittis”. Sen blomjäveln och sist terrorn. I min privata topp3-trauma.

      1. A skriver:

        Jo jag tyckte det lät lite mildare än könsordet.

  10. H skriver:

    Men ta av dig offerkoftan Camcam. Sådana här inlägg är bara pinsamma.

    1. Anonym skriver:

      Elaine är pinsam.

      1. H skriver:

        Ointresserad av Elaine. Det är tonen och syftet med inlägget jag åsyftar. Den här tonen förekommer ofta numera i Cams inlägg. Samma med inläggen om LD och Tyra.

  11. Lollo skriver:

    Tycker rubriken är lite opassande med tanke på vad som nyss hänt. Trodde först det handlade om attentatet 😐

    1. Bloggbevakning skriver:

      Det var en lastbil.

      1. ABC skriver:

        Var ju en bussolycka nyss också om man ska vara petig

  12. Just wondering skriver:

    ”Hur har du så mycket insikt i vad Elaines känslor grundas på och hur det egentligen var?”

    Jag i min tur undrar hur TRH har så mycket tid att hänga och kommentera här precis hela tiden? Från morgon till kväll babblar hon.

    1. Anonym skriver:

      Gud ja, önskar att någon kunde starta en TRH-BEVAKNINGS blogg

      1. Egenremiss skriver:

        Man kan ”samla in” kommentarer som The real Hmm gör på olika bloggar för att få en översikt om allt hen skriver. Bara ”Hmm” används också. Tidskrävande förmodligen, då det är många kommentarer. Själv har jag INTE gjort något sådant.
        Kan man med hjälp av någons kommentarer luska ut vem det är? Det hade varit roligt i så fall.

        1. The real Hmm skriver:

          Klart man kan Egenremiss. Jag har redan räknat ut minst vem en är som kommenterar här. 😉

    2. Anonym skriver:

      Hen 😉
      (Tror fortfarande att det är en man) 😄

  13. Malla skriver:

    The real Hmm ❤

  14. wigwag skriver:

    Det Elaine gör här är en klassisk pudel genom att dra det lika klassiska graviditetskortet. Hon tyckte det var jobbigt med bloggandet ett tag när vännerna ”svek”. Nu är vännerna snälla igen och skriver snälla saker så då kan bloggandet fortsätta. Det enda som behövdes var en trovärdig förevändning till omsvängning.

    1. The real Hmm skriver:

      Som vanligt så är du igång med att vrida på saker tills det inte går att känna igen. Som altid med männsikor som du inte gillar så fantiserar du ihop något som du tycker verkar troligt inom dina referensramar. Dvs du dömer andra som du känner dig själv.

      *väntar på att du ska återigen kalla mig för dum i huvudet*

      1. Malin B skriver:

        Jag brukar inte ogilla dig TRH, live and let live brukar vara mitt motto så länge folk inte är rasister eller sexister i princip. Men tycker det är sjukt oskönt när du kritiserar andra för vilka glasögon dom läser med när det kommer till bloggare dom inte gillar, samtidigt som du själv glatt spred otrohetsrykten om Blondinbella under ett inlägg på denna blogg. Japp du har varit öppen om att du inte gillar henne, men då är det alltså ok för dig att vilt tolka och negativt spekulera kring personer du inte gillar, men ingen annan får göra likadant utan x antal påpekanden och utläggningar från dig? Eller får folk göra likadant så länge det bara handlar om någon du inte tycker om? Riktigt udda inställning om du frågar mig iaf.

        1. Malin B skriver:

          Eller för att kort sammanfatta min åsikt: jag tycker inte att man ska uppfostra andra i ett kommentarsfält om man inte själv kan bete sig på ett bra sätt.

          1. The real Hmm skriver:

            Malin: Men det är ju fantasier som han presterar som fakta.
            Jag hade protesterat detsamma om han gjorde likadana uttalanden om Bella.

            Jag tycker också det är extremt oskönt att en man på minst 50+ sitter och uttalar sig om en graviditet.

            Om du dessutom skulle sett alla kärleks meddelanden som han skrev till Elaine så länge han gick i tron att hon och LD var fiender men nu när han insett att han hade fel och då vad jag gissar på känner sig bedragen av henne så ja, jag erkänner. Hans dubbelmoral och förföljelse efter allt som har med LD att göra.

            Det wigwag gör, du kommer att få se mer, är det få på hela möter som gör. Det är aldrig en spekulation. Det presenteras alltid som en sanning.

            Se här tex…
            ”wigwag skriver:
            8 Apr 2017 kl. 12:21
            Jag hade föredragit normal polis och ambulansinsats vilket inte innebär man lämnar döda och skadade på gatan.
            Dumfan.

            Man kan veta exakt vad man gör men ändå vara sjukt förvirrad. Det här var inget dåd utfört av en mäktig ondskefull terrororganisation som planerat noga i månader för att sätta maximal skräck i det stackars Lätt chockade svenska folket. Folk är så jävla lättlurade.”

            Han låter som vanligt tvärsäker och har som vanligt helt fel (och när han blir påkommen så slingrar han sig med någon orimlig bortförklaring.)

            Jag kritiserar inte wigwag för att han ogillar Elaine i förlängningen av sitt bokstavligt talat hat för LD.

            Jag gör det för att han inte är öppen med att han spekulerar utan för att han försöker sälja det som sanning.

            Jag kan förstå att det här ser lite motsägelsefullt ut för dig Malin. Saken är den att jag har sett hur wigwag opperar under flera år. Återigen om du sett kärleken som han skrev till Elaine på hennes blogg och sedan såg det här nu så tror jag du skulle förstå mig.

            Tack för att du skrev till mig!

          2. The real Hmm skriver:

            edit *jag erkänner att jag är smått irriterad

          3. The real Hmm skriver:

            Malin. Det här citatet kanske ger dig lite insikt om vilka perspektiv som wigwag har…

            Terroristerna har inte en aning om vad som krävs för att sätta skräck i en befolkning. Jag tex är fortfarande mer förbannad på LD och blomjäveln än vad jag chockas över det här.

          4. The real Hmm skriver:

            Sen kan jag för all del ta till mig av din åsikt även om jag tycker den var rätt hård.

            För vad jag minns så skrev jag EN kommentar som gick ut på att jag tyckte det var oerhört märkligt att berätta den historien alls, samt känna sig tvungen av att nämna att han sov på soffan.

          5. wigwag skriver:

            Fast nu är du lite orättvis Hmm. Jag gillar Elaine fortfarande men orkar inte med hennes åsikter om bl.a feminism som är direkt sjuka och inspirerade av LD. Bra att hon inte bloggar så mycket om den skiten men jag vet hur hon tänker vilket räcker för mig hålla mig undan. Annars skulle jag snart bli kallad både det ena och andra samt bli blockad. Vidare är det knappast nån hemlighet LD och Elaine är polare privat. Men att lyfta LD som personlig förebild direkt på sin blogg och samtidigt vältra sig i manshat och könssepetatism är liksom ett steg längre och det nytt för mig och det räcker för mig ta avstånd från bloggen. Nu vill jag ha en ursäkt från dig för alla personpåhopp du gör vilket inte är acceptabelt. Förövrigt är mitt inlägg Elaine pudeln inget hat inlägg mot Elaine. Det är självklart min tolkning av vad som hänt. Och ingen fakta överhuvudtaget. Vilket inte du heller kan prestera.

          6. wigwag skriver:

            Eller hur Malin. Dessutom tycker jag att jag på den här bloggen uppför mig minst lika väl som de flesta andra. Inte lika snäll och inte lika mycket pepp och uppmuntran som hos Elaine men det har med bloggarnas olika karaktärer att göra.

          7. Malin B skriver:

            @TRH
            (Gah vad jag ogillar det här systemet där men inte kan klicka på ”svara” på alla kommentarer!)

            Tack för ditt svar! Fick absolut en mer nyanserad bild av det du skrev, jag hade ingen koll på wigwag. Dock tycker jag kanske att mitt resonemang går att applicera på fler sammanhang, tex när du kritiserar CamCam för hur hon behandlar vissa av bloggarna. Även för henne verkar det ju handla om vilka bloggare hon tycker om och inte tycker om (förutom LD-incidenten, jäklar vad olyckligt. Tror precis som du att hon föll för trycket.)

            Men ja, sitter själv här nu och funderar på varför jag reagerade så pass att jag skrev en kommentar. Jag tillbringade helgen på jobbet pga händelsen i Sthlm. I slutet av helgen hade jag nog alla känslor utanpå kroppen, och eftersom jag vägrat läsa alla kommentarsfält som handlat om attentatet så kanske det här var den mest ”störiga” kommentaren jag läste, hade förmodligen haft mycket värre saker att reagera på om jag hade läst dom.

            Ehm nu blir det svamligt, jag är nyvaken. Förra stycket var ett försök att resonera mig fram till att be om ursäkt om jag överreagerade, så förlåt ☺

          8. The real Hmm skriver:

            Malin: Jag förstår vad du försöker säga men vill väll invända lite med att jag 1 inte tycker det är fel att ha favoriter eller dem som man gillar mindre så länge man är tydlig med det 2 jag har ingen personlig historia med Bella.

            Du behöver inte be om ursäkt. Det var ingen stor grej som du skrev till mig men tack ändå, framförallt tack för förklaringen till din kommentar.

            Och framförallt ett stort tack för allt som du gjort för oss under helgen. ❤❤❤

    2. waggen skriver:

      Wiggis älskar skyttegravskrig. Typ lever för det. Hen är inte klok i huvet.

      1. wigwag skriver:

        Är det här saklig eller osaklig mobbing Hmm? Jag undrar varför du inte vill försvara min rätt att få yttra mig? Måste nog vara saklig mobbing då som stämmer liksom…Eller?

        1. The real Hmm skriver:

          wigwag

          1 Nej du presenterar det inte som din tolkning. Det framgår inte av din text och det är inte självklart. Se över din grammatik.

          2 Jag har inte påstått att du gjort ett hatinlägg om Elaine. Du bör läsa bättre.

          3 Jag har inte gjort något personpåhopp på dig. Jag har enbart berättat det jag sett av dig. Du däremot har gått ill peronangrepp på mig och kallat mig för dum i huvudet. Du behöver inte oroa dig för det för jag vet att du brukar säga så till kreti och pleti så du kan slippa att be mig om ursäkt.

          4 Jag måste tydligen vara övertydlig med dig. Jag kommer inte alltid komma till din undsättning och jag kommer inte hävda din rätt att få skriva precis vad som helst. Jag kommer enbart förvara din rätt att få skriva här som alla andra så länge du inte far med osanningar eller mobbar någon.

          5 Waggen varken mobbar dig eller hindrar dig från att skriva här. Hen använder dock samma retorik, inte klok etc, som du själv ofta gör så det tycker jag nog du får tåla.

          1. wigwag skriver:

            Att du orkar! Förstår du inte jag driver med dig? Det är du som gjort skillnad på saklig och osaklig mobbing och det var därför jag kalla dig dum i huvet. För det du skrev där och då. Förstår du. Jag har nu också ett flertal ggr försökt få dig att utveckla ”resonemanget” men du glider undan. Jag ska ge dig ett tips. När man skriver nåt riktigt dumt på nätet, som man blir kallad idiot för, så gör då en pudel. Elaine gjorde en snygg sån nyligen.

          2. The real Hmm skriver:

            Jo jag vet att du tramsar dig och jag orkar precis lika mycket som du gör. Varför kritisera något som du själv håller på med?

            Det fanns inget att utveckla. Både du och jag visste att det föll bort några ord när jag skrev.

            Att du, som alltid förvara dina ordval typ dumfan och du i huvudet, är bara bra. Varför jag tycker så får du själv fundera på.

            På samma gång så kan du fundera på hur du som var den första att öppnade vår dialog när du tilltala mig här på bloggen och med vilka ordval. Du har satt tonen.

            Tack för kaffet!

          3. wigwag skriver:

            Varsågod! Men det var utan socker. E. fick en del socker förut från mig men bara för det var den tonen hon själv använde och alltjämt använder mot sina trogna läsare. Det är en go blogg med mycket kärlek fortfarande så skit inte ner där för mycket Hmm. Sen var ”dumfan” svar på ”dumbass” vilket du inte förklara för Monika. Sen är det min åsikt att det här jävla terrorsnörvlet helt gott över styr . Jag skäms inte för det Hmm. Tror du jag skäms, en gubbe +50, för att jag tycker en del kontroversiella saker? Det är ju sånt det blir kul skriva om på nätet. Du har betett dig synnerligen omoget och obalanserat här när jag testat dig lite så jag slutar med det nu. Du får gärna fortsätta ordbajsadet men slappna av nu. Du behöver det. Det är över.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp