Justin Bieber, nu förstår jag hur du känner dig

11:25 20 Jul 2013

Godkväll readerz,

idag har varit en bra dag! Min barndomsvän Mikael har kommit upp från Göteborg till Stockholm. Här har ni denne stiliga herre:

Vi gick på Gröna Lund för första gången i mitt liv och vann en sån här. Jag fick skitmånga, fastän det egentligen var Mikael som vann, för han äter tydligen inte choklad. Gott.

Sen hände det bästa och finaste och finaste och bästa jag varit med om på länge.

Vi stod och tittade på Sommarkrysset. Stod rätt långt fram i publiken men utanför ett sånt avspärrningsstaket. Så i reklampausen kommer plötsligt en vakt, öppnar staketet och frågar om vi vill komma in för det finns lediga bänkplatser. Så vi går in, banar väg fram till bänken och plötsligt hör vi hur folk skriker.

Jag kollar upp. Och så ser jag det här:

Ett fyrtiotal tjejer som vinkar, visslar och skriker CLARAAAAAAA. Jag blev helt mållös. Vinkade tillbaka och de skrek ännu mer. Hybris level: 1000000. Kommer sova så jävla gott inatt.

17 kommentarer | “Justin Bieber, nu förstår jag hur du känner dig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    ahahahha, famouuuuuus ;)

  2. Anonym skriver:

    Hälsa denne Mikael att han var jävligt snygg.

  3. Julia skriver:

    cooolt clara!! :)

  4. Marica skriver:

    Åh men gud va kul! Önskar jag också hade varit där och fått träffa dig. Du har inte lust att komma till lilla Karlshamn någon gång? Lovar åtminstone en person (jag) skulle vilja hälsa på dig där, haha. :)

  5. Anonym skriver:

    Haha, älskar hur det ser ut som att de närmast har noll koll på vem du är men att de tänker googla på dig när de kommer hem. För de har ju träffat en kändis ;D

  6. Anonym skriver:

    Tjejerna längre bort ser superduper glada ut av att se dig, men dom närmare ser ut att inte veta vem du är. Haha, önska att jag var där. Men jag bor ju iGlteborg, så när du kommer hem kanske det finns en liten chans att jag träffar dig. Du är bäst!

  7. Anonym skriver:

    Clara, jag la just märke till en sak. Satt och kollade på dina vloggar på youtube. I videon En jävla massa svar säger du att du kan gå ner i split vid frågan om du kan några balla partytrix. Men på videon 50 saker säger du att du kan gå ner i spagat men inte i split. Hur ligger det till egentligen? Split, spagat eller båda? Tacksam för svar btw dina vloggar är bäst! Du är grym

  8. Anonym skriver:

    Clara, jag la just märke till en sak. Satt och kollade på dina vloggar på youtube. I videon En jävla massa svar säger du att du kan gå ner i split vid frågan om du kan några balla partytrix. Men på videon 50 saker säger du att du kan gå ner i spagat men inte i split. Hur ligger det till egentligen? Split, spagat eller båda? Tacksam för svar btw dina vloggar är bäst! Du är grym

    1. Clara skriver:

      Saken ligger till såhär: jag kan inte vilket som är vad.

  9. Anonym skriver:

    Du är ju helt underbar Clara! Skulle också skrikigt om jag såg dig där!

  10. Anonym skriver:

    hahaha åh det är ju massa munthers, alltså dom som står på första raden. Men gud vad kul!! Haha alla skrev på twitter typ ”OMG OMG CLARA HENRY ÄR FRAMFÖR OSS” osv

  11. Anonym skriver:

    Du är bäst Clara!! Såg en massa bilder på dig och fans, sagan i gatan vad brun du är! Du som säger du inte kan bli det?!?!? Du ser skit snygg ut! Testa modell yrket med!!

  12. Anonym skriver:

    Kära Clara, är det verkligen sant att du inte kommer ha en frågestund igen? Skulle va kul om du hade det

  13. Anonym skriver:

    Åhhh nej jag missade dig med bara två dagar!Önskar jag var där, ÄLSKAR DIG CLARA!

  14. Anonym skriver:

    Känner mig som en väldigt klipsk flicka som stod där. vid exakt det område du fotade. typ bakom de tjejerna som stod längst fram o sågs på bilden. OCH JAG INTE ENS MÄRKTE ATT DU VAR DÄR. Högsta möjliga retard-heten här då!

  15. Anonym skriver:

    Hej Clara!! Såg dig med några andra där också, vilka var det? Var det bara fans? Om det var fans önskar jag att jag också hade fått vara med dig…

    1. Clara skriver:

      Svar till Susanna:Nej, det var min gamla barndomsvän Mikael, hans syster och deras två kompisar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg