Instagramrepriser

3:58 2 Apr 2013

Helö bebes.

Jag och Simon sitter at the moment i hans säng och lyssnar på muzic och lolar åt det faktum att han precis tackade ja till att medverka i en reklamfilm. Future filmskådiskändisar båda två.

Eftersom jag blir sämst i världen på att uppdatera den lille bloggen när jag reser till ställen får ni här en instagram-picture-kaboom från de senaste dagarna.

Fick denna leopardfläckströjan av Simon i för-tidig-födelsedagspresent. Älskar leopardfläckigt. Ska matcha den med mina leopardfläcksjeans, leopardfläckstofflorna och leopardfläckskepsen.

Igår filmade vi schmack it-vlogg. Har aldrig använt så mycket rekvisita i en film, någonsin. Kommer upp i veckan! Stay strong, gullefjun!

 

Och detta är från i lördags när Simon ställde sig och gjorde tomatsås (vilket för övrigt är den enda tomatsåsen jag smakat hittills som jag tycker är god) åt mig och jag satt vid köksbordet och behövde inte lyfta ett finger. Vilket i och för sig nog bara var bra med tanke på hur avancerade mina matlagningsskills är.

Nu ska vi göra något av våra liv typ gå ut och promenera i solen eller klippa vidare på filmen eller vad som helst jag vet inte. Hejdå.

10 kommentarer | “Instagramrepriser”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Marica skriver:

    Verkar som ni har det mysigt!

  2. Anonym skriver:

    omg, har du lila ögon?! :OOO

  3. Sofia skriver:

    Hej, fin blogg du har. Gillar dina outfit kläder. Du har inspirera mig rätt så länge försöker blir som du, men lyckas tyvär inte, men man får ju såklart inte ger upp hoppet, Men ännu engång du har en super duper din blogg!

  4. Anonym skriver:

    Älskar leopard-mönstrat!!

    http://llinor.blogspot.se/

  5. Anonym skriver:

    Bloglovin byte? :)

  6. Anonym skriver:

    Hej, älskar din blogg, Dina videos och allt! Men jag undrar vilken hårfärg du använder? :)

  7. Anonym skriver:

    Kan inte du och Simon göra en boyfriend girlfriend tag (om ni har tid alltså)

    Äskar dug clara du är värdens bästa och en grym förebild. Sen har du ett sjukt snyggt namn också;)

  8. Anonym skriver:

    Vad heter du på insta? :)

  9. Felicia skriver:

    Haha, upptäckte din vloggning för någon vecka sen och kom på att; ”nämen för faen, jag har läst hennes blogg på devote förut!”
    Du är skitbra på att vlogga och Simon är skitduktig på att göra snygga tishor! Förresten ashärligt att höra EN person till i världen som talar öppet om mens…

  10. Anonym skriver:

    När kommer vloggen? Kan inte vänta längre! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG