6 nyårslöften du inte kommer hålla

4:49 5 Jan 2015

VLOGGMÅNDAG och dags för fruktansvärda ordvitsar, en sjukt blå bakgrund och sex nyårslöften som ni inte kommer hålla. Varsågoda.

https://www.youtube.com/watch?v=zn6z9-2RXd8″ width=640 height=360]

.
Har i övrigt precis påbörjat nyårslöfte Lyssna mer på Jonas Brothers. Jag önskar så himla mycket att jag varit en sån tonåring som fick skit för sin musiksmak när hon lyssnade på Disney-boybands. Var Green Day-nörd i mina early teens, men fan asså, Jonas Brothers… varför har jag inte upptäckt dem förrän nu :(

11 kommentarer | “6 nyårslöften du inte kommer hålla”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jonna skriver:

    Hej Clara!
    Idag lärde jag mig något helt nytt. Jag studerar det svenska språkets historia och läste om hemligheten termen Apotekarnes. Jag citerar läroboken: ”Under 1900-talet försvann böjningsformen -arne i substantiv bestämd form plural, till exempel spelarne och pojkarne, successivt”. Förstår du vilken mindblowing experience det var för mig?!? Kommer dock aldrig sluta säga Apotek-Arnes!
    P.S: Jag är medveten om att du antagligen har fått liknande kommentarer sedan din vlogg om Apotekarnes julmust, men jag kunde inte låta bli. Hoppas att du har haft en bra start på året och att du fortsätter med dina fruktansvärda ordvitsar! :)
    KRAM

    1. Clara skriver:

      Hehe, ja jag har hört detta tidigare, och Arnevideon är ju mest bara ett skämt. Men visst slutar en inte säga Apotek-Arne för det?! Arne är bäst. KRAM

  2. nelly skriver:

    hej clara! har jag fått helt fel för mig eller lägger du upp en vlogg varje vecka? har nämligen trott det rätt så länge nu, men kanske är det varannan? frågan är ännu ett mysterium. förövrigt tycker jag du är ASgrym och typ världens bästa. PUSS

    1. elin skriver:

      Är ganska säker på att hon vanligtvis lägger upp en gång i veckan, men i och med jul och att hon just har flyttat så har hon nog inte haft tid!

    2. Clara skriver:

      Hej Nelly! Yes, jag lägger upp vloggar varje måndag klockan 16.00. Det blev ingen i mellandagarna för att jag tog lite julledigt, men nu är jag back on track igen. TACK fina du, puss!

  3. dadadaa skriver:

    Haha fucking fab.

    1. Clara skriver:

      Fab är mitt mellannamn.

  4. sara skriver:

    Jag var också Green Day-nörd i mina early teens! *high five*

    1. Clara skriver:

      High FIVE!!! De är fan svinbra.

  5. Stina skriver:

    Haha, det värsta är att jag skrattade högt åt ”annars är det ju ingen vits”……….

    1. Clara skriver:

      TACK!!! Visst var den bra hehehehehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg