Annons
Annons

Mariohemligheten som kommer göra dig vansinnig

11:02 27 Jan 2015

Super Mario Bros. Ett spel som vi alla har en relation till, oavsett om vi vill det eller inte. Ett spel som funnits ute i 30 år. Och ett spel som vi fortfarande hittar hemligheter i. Molnbusken ovan sprängde min hjärna för några år sedan, men den är ändå ingenting jämfört med vad Reddit-användaren sivablue nyligen uppdagade.

Säg att du har dött på bana 3, värld 4. Om du trycker på a- och start-knappen samtidigt i startmenyn just efter ditt dödsfall kommer du att få börja om på samma värld dit du just tagit dig. Alla timmar av nötande genom 1-1, 1-2 osv har varit i onödan. Jag känner en stark störning i kraften, det är en hel 80-talsgenerations hjärnor som sprängs samtidigt.


 

2 kommentarer | “Mariohemligheten som kommer göra dig vansinnig ”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. 90 skriver:

    detta visade sig vara falskt.. funkar inte.

  2. solvat skriver:

    haha det visste jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv kommentar
Tillbaka upp
Annons
Annons
Annons
Annons