Dagens Demo (nästan): Magisk retroduo

12:12 26 Jan 2015

Jag har ingen aning om jag kommer kunna göra ”Dagens Demo” till något regelbundet återkommande, men när jag snubblar över bra grejer kommer de definitivt att ramla in under den här taggen. Just dagens inlägg är dock inte demos så mycket som de är Kickstarters. Alltså, om det här är något du tycker ser fett ut: slanta upp med mig så hoppas vi att det kommer en chans till demo inom den närmaste framtiden. Anyways, spelen:

Strafe! Ett ”revolutionerande” fps-lir som tar det bästa av 90-talets blockiga (och stundtals slafsiga) förstapersonsskjutare (som det kallas) och levererar det igen. Som om någon använt en tidsmaskin till den något märkliga idén att skapa ett gammalt fps i framtiden (istället för att varna om katastrofer, påskynda den tekniska utvecklingen eller skapa fred – topptrion saker en borde göra om en hade en tidsmaskin). Det här skulle mycket väl också kunna vara en lektion i hur trailern till en lyckad Kickstarter-kampanj ska göras. Retrovurm, humor och VHS-effekter.

Starr Mazer har jag skrivit om tidigare här på bloggen, och nu finns det alltså en officiell Kickstarter för projektet. Ett suuupersnyggt peka och klicka-äventyrsspel som blandas med shoot ‘em up-element. Kan det bli mer upp min allé? Möjligen om en fick spela fotboll då och då också. Och det ser så oerhört coolt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp