Dag 1 i projekt #GörHasotillGamer

11:40 11 Feb 2014

Jag gör det nu. Jag utropar premiären av det här vansinnesprojektet till en succé. Med undantag för ett litet tekniskt missöde som gjorde att live-strömmen dök i ett par minuter var det nämligen både en perfekt tittarstorm (vad kan en annars kalla det? Jag slog alla mina tidigare strömningsrekord!) OCH en fullträff när det kom till spelval.

Under förberedelserna (vi käkade mat med smält ost på) för premiärströmmen fick jag nämligen reda på att Hasan först i vuxen ålder börjat läsa serietidningar. Och att ett av de enda spelen han varvat var Shenmue. Telltales The Wolf Among Us blev därför ett klockrent val. En kombination av tredjepersonsaction och mer klassiskt äventyrsspelande – och dessutom baserat på serietidningen Fables. Att döma av den första timmen verkar det ha slagit väl ut. Hasan är på väg att bli en gamer (nu ropar jag hej), det här var första steget.

Ikväll, 19:30, får vi se om Hasan har klarat sitt första uppdrag: att klara den första episoden av The Wolf Among Us. Efter det presenteras veckans andra spel och uppdrag. Vi sänder på http://www.twitch.tv/MFGill

Missade du livesändningen? Gör inget, se nedan (det första klippet är alltså innan strömmen dog)!


Watch live video from MFGill on TwitchTV
 


Watch live video from MFGill on TwitchTV

En kommentar | “Dag 1 i projekt #GörHasotillGamer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. fnaf skriver:

    The website has great content and lots of information. I would love to read your web articles.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp