Dag 1 i projekt #GörHasotillGamer

11:40 11 Feb 2014

Jag gör det nu. Jag utropar premiären av det här vansinnesprojektet till en succé. Med undantag för ett litet tekniskt missöde som gjorde att live-strömmen dök i ett par minuter var det nämligen både en perfekt tittarstorm (vad kan en annars kalla det? Jag slog alla mina tidigare strömningsrekord!) OCH en fullträff när det kom till spelval.

Under förberedelserna (vi käkade mat med smält ost på) för premiärströmmen fick jag nämligen reda på att Hasan först i vuxen ålder börjat läsa serietidningar. Och att ett av de enda spelen han varvat var Shenmue. Telltales The Wolf Among Us blev därför ett klockrent val. En kombination av tredjepersonsaction och mer klassiskt äventyrsspelande – och dessutom baserat på serietidningen Fables. Att döma av den första timmen verkar det ha slagit väl ut. Hasan är på väg att bli en gamer (nu ropar jag hej), det här var första steget.

Ikväll, 19:30, får vi se om Hasan har klarat sitt första uppdrag: att klara den första episoden av The Wolf Among Us. Efter det presenteras veckans andra spel och uppdrag. Vi sänder på http://www.twitch.tv/MFGill

Missade du livesändningen? Gör inget, se nedan (det första klippet är alltså innan strömmen dog)!


Watch live video from MFGill on TwitchTV
 


Watch live video from MFGill on TwitchTV

25 kommentarer | “Dag 1 i projekt #GörHasotillGamer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. fnaf skriver:

  The website has great content and lots of information. I would love to read your web articles.

 2. If you are looking for mini-games to relax, or you are looking for games that are both entertaining and exercise some skills for your kids, The Impossible Game will be the best choice. Here you can find hundreds of games that will meet your needs. And they are completely free!

 3. uvnews.in skriver:

  Thank you for shearing this wonderful article. Its helps for many people. keep posting and shearing.

 4. This website have lot of informative content. Thank you so much for shearing this content.

 5. If you are looking for a fast, reliable, and easy to use router, then the http://www.routerlogin.net | Netgear Router Login is perfect for you. This router provides excellent speeds and is very user-friendly, making it a great choice for both home and office use. The Netgear Router Login is also very affordable, so you can get the most out of your purchase without spending a lot of money.

 6. Routerlogin.net is the default address for all Netgear routers. You can use this login page to access your router’s settings and make changes to your network. Here, you can change your password, update your firmware, and configure your wireless networks. You can also use this page to troubleshoot any issues you may be having with your Netgear router. Simply enter your username and password into the login page and you’ll be able to access all of your router’s features. If you’re having trouble logging in, feel free to contact our support team for assistance.

 7. If you are looking to buy marijuana in bud form, hash, cookies, brownies, tinctures or butter we will exceed your expectations with our amazing selection and quality of food products that are baked with the finest ingredients and set at a cost you can afford. Our chef is a professional cook and our growers have been growing the finest weed that is guaranteed to keep you coming back for more. We have only the best marijuana for sale that contains actual THC in all our products. Buy Fat Albert Strain Online In USA , Online Medical Marijuana store – buy weed online california usa – buy marijuana online – buy cbd oil online – buy cbd edibles online – buy cbd gummies online – buy marijuana hash online – buy weed seeds online.
  https://onlinemedicalmarijuanastore.com/

 8. eggy car skriver:

  I am grateful for the information and the suggestions that you have provided. I will make an effort to understand it better for more.

 9. Your article provided valuable Information I like to thank you for share this helpful information,

 10. Such a nice post. Keep writing these types of articles.

 11. red leather jacketThe flight club Tyler Durden Mayhem red leather jacket proffered by The Leather Jacketer is a replica of the original Fight Club Jacket. Available in red colour, the apparel utilizes natural sheepskin leather and a thick viscose lining for extra warmth.

 12. EmmaLays skriver:

  nice article , really impressive

  tyler durden jacket

 13. EmmaLays skriver:

  Informative post thanks for share it.

  custom leather jacket

 14. Alexandra skriver:

  This is a great blog and I have to congratulate you on the content.

  leather jacket customization

 15. Amelia skriver:

  Great information. I like all your post.

  mens suede jackets

 16. Daisy skriver:

  Pretty cool post. It’s really very nice and useful post

  ricky bobby wonder bread

 17. Olivia skriver:

  Excellent blog post. Highly informative

  wonder bread jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG