Carolas feltankade bil

11:35 9 Feb 2016

Den här killen fick iallafall några fler böter än jag fick i helgen!! #måndagsblues Var på skroten i Spånga idag i ett ärende som kostar avsevärt mkt mer än dessa P-böter.. Löste ut min sköna bil som blev bortbärgad av 'Roffes' minuterna före 'assistanskåren' från försäkringsbolaget skulle hämta min bil som blev 'stranded' big Time i Sthlm i helgen.. ( Medan jag var och invigde Ljungby Arena..!! ??????) Någon som ville hjälpa min vän att fylla på rätt sort i tanken lyckades fylla 30 liter bensin istället för diesel. Den e jobbig! Framför allt när min vän även kör iväg i godan ro och tror att allt är lugnt tills den börjar 'kräkas' på vägen.. Vet inte hur min vän klarade att 'köra' bilen från Huvudsta till Fridhemsplan. Men det är alltför långt för att kunna rädda bilens motor från totalt haveri. Jo ra så atte.. Vad gör man? Samlar tankarna/känslorna och sorterar dem..och kommer fram till att det kommer att ordna sig. Att ingen kom ju till skada! Det blev en stor kram till min vän som hängde med hundhuvudet när jag kom hem från Småland..Men han hade faktiskt frågat om hjälp tom på bensinstationen. Och fått fel råd! Eller om han kanske missuppfattade.. Sånt kan hända. Ingen ville något ont. Bara det att ofta kommer inte dessa incidenter ensamma! E inte det märkligt?… Det var en intressant studiedag för mig på skroten där jag var tom 2 ggr idag och både betalade lösen för å få ut bilen därifrån till nästa bärgare och så komma tillbaks med nyckeln till bilen så att bärgare nr 2 kunde ta den till verkstaden! Som 'tur' var hade jag en lite 'öppen måndags fm' just idag och var bla och lämnade skridskohjälmen på Spånga IP till Zoe som var där och åkte med hela skolan. Så jag var ju iallafall nära skroten i Spånga när Jimmy ringde och sa vad som hade hänt när han fixat med försäkringsbolaget som i sin tur fixade transport till bilen.. Men dock några minuter för sent för å ta den direkt till verkstan i Vällingby. Solen sken iallafall och damen på skroten var trevlig och bärgningsmannen ville ha en selfie till sina kollegor att visa upp.. han var också trevlig! Lite ruggig känsla där på skroten med övergivna bilar med dess olika öden.. #bilkyrkogård

A photo posted by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Idag bjuder jag på en spännande historia från det verkliga livet. Om ni bara ska läsa EN nyhet idag borde ni fokusera på denna. Carola Häggkvist, nationalskald och vår tids heliga Birgitta, har råkat få sin bil tankad med BENSIN istället för diesel!!! Fruktansvärt! Vem kan man lita på nu för tiden egentligen? Inte ens Carola går säker längre.

Det är verkligen sååå mycket med den här historien som jag tycker är oklart. En ”vän” till Carola åker alltså för att tanka hennes bil, kommer till macken och pratar med någon som ”vill hjälpa” att tanka, men ger fel (?) råd till Carolas vän som fyller på med 30 liter bensin och kör iväg mot Fridhemsplan tills bilen ”börjar kräkas” och därefter blir bortbärgad av ”Roffes”. Och VEM är Carolas vän??? Var det Nanne som tokade till det igen?

Tänk ångesten om man hade tankat sönder Carolas bil?! Hatar verkligen när det händer. Älskar att Carola ba ”Men han hade faktiskt frågat om hjälp på bensinstationen. Och fått fel råd! Eller om han kanske missuppfattade…”. Stelt. Älskar de tre punkterna på slutet.

Skönt dock att Carola kunde svänga förbi Spånga IP och lämna hjälmen till Zoë! Livspusslet!

Gillar även det poetiska slutet, med meningen ”övergivna bilar med dess olika öden… #bilkyrkogård”. Så starkt!!!

2 kommentarer | “Carolas feltankade bil”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. B skriver:

    Frans!
    Har du läst om Anna Books perukkupp i Mello??? http://www.expressen.se/noje/book-avslojar-hade-peruk-under-mellon/
    Känner mig förd bakom ljuset!

  2. Sandra skriver:

    Sorry men orkade inte ens läsa hela hennes ”kommentar”. Har utvecklat någon slags allergi mot folk som skriver romaner på instagram och facebook. Har man fått utbildning inom sociala medier är det väl lite oundvikligt att bli allergisk mot det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer