Arga snickaren hos Anna Book – del 3!

9:58 27 Feb 2016

Ni kanske trodde att dramat med Arga Snickaren och Anna Book är överspelat nu, men tyvärr så har ni fel. Varje dag så rullas nya bevis fram från Casa Toledano Book, och vid det här laget så verkar det som att hela lägenheten är en enda stor DÖDSFÄLLA.

Det känns ungefär som att följa en rättegång mot en krigsförbrytare, där nya bevis och grymheter framkommer i takt med skakande vittnesmål och scener som ingen människa ska behöva se. Hela Sverige följer förhandlingarna med spänning, och nu ska jag berätta det allra senaste!!!!


Foto: Kanal 5

Det var det här med köksön….. Arga Snickaren byggde ju en sån till Anna, och lyckan var först total. ”Äntligen ett socialt kök!” sa Anna medan tårarna sprutade. Nu har dock köksö-euforin byts ut till avgrundsdjup förtvivlan. Expressen rapporterar:

”Artisten har tidigare hävdat att bland annat att hennes fläkt, spis och kyl inte fungerat hemma hos henne efter att hon var med i programmet.

Nu väljer hon att berätta om ytterligare brister. Book menar även att den köksö som byggdes när programmet spelades in i september redan har gått sönder.

– Man kan inte bygga en köksö, och sen rasar den på mitten, invändigt. Och man tittar på det och inte är någon Byggare Bob och tänker: ”Okej, hur ska jag få dit den där väggen?”. Han ska inte säga till mig att jag ska ta hit en annan hantverkare och åtgärda problemet, säger hon.

Alltså, HUR kan en köksö ”rasa på mitten, invändigt”??? Vad har man gjort då egentligen? Jag har ju också ett kök hemma, men jag förstår inte vad man ska göra för att det ska RASA IHOP INVÄNDIGT??? Hur mycket våld har man brukat? Hur många gratängformer med chiliexplosion har man ställt på bänkskivan för att den ska rasa samman som World Trade Center? Jag förstår verkligen inte det här.

Dramat fortsätter alltså. Jag väntar spänt på att få höra vad som kommer gå sönder hemma hos Anna Book Toledano nästa vecka. Kanske en vägg eller två?

 

4 kommentarer | “Arga snickaren hos Anna Book – del 3!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Hahaha skrattar så högt.

  2. Alex skriver:

    Undrar hur mycket hon får betalt för sina snyfthistorier??

  3. Ulrika skriver:

    Hahha åååhh Anna, vilken tokig röra det blev av alltihop. På ett mer cyniskt plan tror jag hon mest vill vrida och vända på detta tv-tillfälle tills det verkligen inte går att säga något mer om det. Hon ba: hallå, glöm inte att jag faktiskt var med på riktig tv!!! Undrar också hur en köksö rasar invändigt men misstänker att jag aldrig riktigt kommer få klarhet i detta (typ en hylla där inne som är skev? vad mer kan hända liksom så tillvida inte hela skiten har brakat?). Kan dock hålla med om att lösningen med köksö/öppen planlösning blev lite sådär. Eller med mäklarspråk ”en unik och personlig lösning som förenar hall med kök och matrum, perfekt för den sociala familjen”.

  4. Tomas skriver:

    Tårarna rinner på den tappra och godhjärtade lilla keruben. Iklädd endast en offerkofta och med ett stearinljus till hjälp (och appen periscope) irrar hon runt i sitt Pompeji och försöker reda upp det som Lets Dance Annas baneman Arga Anders har ställt till med. Hon letar efter saker, saker som betyder mycket för henne, saker som Arga snickaren har slängt. Hon vet dock inte VAD hon letar efter utan bara att hon letar febrilt. Kanske är det spetsklänningen hon sparat i 30 år, samma klänning som hon skulle haft när hon sopade banan med alla schlagerfestivalen 16, om hon inte hade blivit diskad.
    Hon fryser för varken offerkoftan eller stearinljuset från Voluspa värmer längre. Anna vet varken ut eller in men hon vet det att OM hon bara kan hitta lite fler skavanker i sin lägenhet så kommer hon att få lite gråttid i Tv och då kommer allt att kännas mycket bättre, i fem sekunder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG