Carola och den stulna Grammis-klänningen

9:23 25 Feb 2016

Alltså, det känns på riktigt som att galasäsongen 2016 ALDRIG kommer ta slut! Det säger jag givetvis enbart för att jag är bitter över att inte ha blivit bjuden till en enda gala i år. Inte ens Gaygalan!

En person som dock blev bjuden till Grammisgalan igår var Carola Häggkvist. Tyvärr så blev hennes klänning med tillhörande guldkappa STULEN av en misstänkt ”knarkare” på en ”parkering vid centrumet” bara TIMMAR innan galan skulle börja!!!

'Och jag som var ute i god tid..' Min fina GRAMMIS GALA DRESS har bli ut stulen!! Och nuet det bara några timmar kvar till festen börjar. På väg till frissan imorse märkte jag att min nyinköpta guldkappa och klänning inte hängde kvar i bilen… Letade i hela huset medan klockan tickade. Äntligen var jag så förberedd för en gång skull. Och hann tom svänga förbi SOUL & Co och visa klänningen för Sofie så vi kunde få inspiration vilken frisyr vi skulle satsa på dagen till ära..!! ( Därav bilden ..) På väg till baletten igår med Zoe, en aningen stressad, fixade jag P-skivan och småsprang iväg med stumpan i handen utan att förmodligen låsa bilen. Där hängde den och glimmade så fint i februari mörkret.. Troligen har någon öppnat dörren på parkeringsplatsen vid centrumet och blivit glad. Hoppas pengarna går till något gott och inte till droger! Jag gillade kappan. Den kom från en svensk Prima ballerina och även om jag inte har dans som min första gebit så gillar jag elegansen som finns i dessa välskräddade mönster. Nu blir det nåt hop-kok i all hast då jag satsade på att bli fin i håret. Hade några klackar i bilen och två kjolar.. Vi får se vad d blir. ??????? Nu ska vi fira svensk musikliv. En del utav den iallafall. Puss & Kram

A photo posted by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Carolas förtvivlan är total. För en gångs skull i livet så var hon förberedd på något, men så kommer en ondsint klänningstjuv som såg klänningen hänga i bilen och ”glimma så fint i februari mörkret” . Tycker speciellt att den här delen av texten är spännande:

På väg till baletten igår med Zoe, en aningen stressad, fixade jag P-skivan och småsprang iväg med stumpan i handen utan att förmodligen låsa bilen”. 

Är inte ett dugg förvånad över att Carola är en sån som inte låser bilen när hon ska uträtta ärenden. Enbart Carola Häggkvist kan vara så kristet godtrogen och lämna en bil olåst i ett förortscentrum med en guldklänning upphängd och tydligt synlig genom rutorna. Jag är förvånad över att tjuvarna nöjde sig med klänningen och inte snodde BILEN också när de ändå höll på?

”Troligen har någon öppnat dörren på parkeringsplatsen vid centrumet och blivit glad. Hoppas pengarna går till något gott och inte till droger”

Inte nog med att få sin Grammis-klänning stulen, dessutom så måste man oroa sig för att det ska ha varit en KNARKARE som snott den!!! Man kan ju hoppas att det var en godhjärtad tjuv som ska använda pengarna till att köpa en ny bibel och mat till föräldralösa barn på barnhem. Det känns mest troligt.

2 kommentarer | “Carola och den stulna Grammis-klänningen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alex skriver:

    Som att Carola kan pressa sig in i något som en Prima Ballerina haft??????
    Men kanske med handpåläggning samt förbön?

  2. Sandra skriver:

    Hade jag fått frågan: ”vilken kändis hade du velat sitta och ta ett glas bubbel med” hade jag svarat: FRANS!!!!!

    Ha en solig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG