Charlotte Perrellis registreringsskyltsbråk

8:37 31 Mar 2016

Stoppa pressarna, Charlotte Perrelli och Ola Lustig befinner sig mitt i ett infekterat registreringsskyltsbråk.

Ola Lustig har alltså anklagat Charlotte Perrelli för att köra runt med falska, tyska nummerplåtar för att slippa undan trängselskatt och parkeringsböter i Stockholm. Till detta la han till epitetet ”Rich bitch”. Ondskefulla, låtsastyska Charlotte!

Precis som varje mogen vuxen människa hade gjort hanterade Charlotte detta genom att lägga ut en bild på Instagram där hon piskar upp ilska och aggression hos sina följare så att de kan instämma i hur hemsk Ola Lustig är som person.

Tyvärr skojade Ola Lustig med fel person, för om det är NÅGOT som Charlotte Perrelli hatar så är det skämt om tyska nummerplåtar. Charlotte gjorde vad varje svensk kändis skulle ha gjort om de läste något skojfriskt om sig själva på Facebook, dvs kopplade in jurister. Expressen rapporterar:

”Charlotte Perrellis manager Staffan Jordansson berättade tidigare i dag att Charlotte Perrelli kommer koppla in jurister.
– Ja, det måste man väl göra. Vi ska titta på vad vi kan göra åt det. Vad är nästa steg? Han verkar inte ha någon koll överhuvudtaget. Det är korkat, jag vet inte var han vill komma. Det är så jävla onödigt, säger han.”

Ja, vad är nästa steg? Fängelse? Deportering? Skampåle? Koppla in Haag-tribunalen för krigsförbrytare? ”Det är så jävla onödigt”. NRJ och Ola Lustig har redan bett om ursäkt på typ tusen olika ställen och plockat bort inlägget. Charlotte har dock skrivit ett SMS till Expressen!

””Volvon är svenskköpt och svenskreggad, allt annat dravelsnack är också påhittat. Tycker han är Olustig! Ingen kompetens för att sitta på den platsen han sitter”.

Olustig! Höhöhöhöhöhöhöhöhöhö. Charlotte borde få skriva manus till Melodifestivalen nästa år.

Om det här hade hänt typ Lena PH hade hon förmodligen bara garvat åt det. Eller typ själv spelat med och ba ”nej kolla fakta, den är faktiskt registrerad i Frankrike”. Å ena sidan stämde Lena PH de tidigare ägarna till hennes nuvarande lägenhet på 485.000 kronor för att de sagt att lägenheten var 173 kvadrat istället för 168. Kändissverige har aldrig varit speciellt bra på det här med proportioner och vad som är rimligt.

4 kommentarer | “Charlotte Perrellis registreringsskyltsbråk”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mija skriver:

    Usch, jag tycker Challa har fått storhetsvansinne.? Tycker på riktigt att hon blivit ”olustig”(med risk att få en jurist på mig nu…)

  2. K skriver:

    Kul också att hon ba: han är inte kompetent att vara sitta på den plats han sitter. Han är inte politiker, utan radiopratare på NRJ morgon..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG