Sally Siri Spångberg

8:47 20 Apr 2015

Igår hände det som vi alla har väntat på under hela vintern – Blondinbella födde sitt barn! Sally Siri Spångberg blev det. Sally måste jag säga kom som en överraskning, och jag hade nog förväntat mig något mer borgerligt. Typ ”Sophie”.  En riktigt härlig tjej på 3490 gram och 50 centimeter lång iallafall, som förmodligen redan har börsintroducerat ett företag på Stockholmsbörsen och haft ett frukostmöte angående ett nytt spännande samarbete med ett stort blöjföretag.

Bella har ännu inte i detalj beskrivit sin förlossning, men det mest troliga är väl att hon ”lyckades lura smärtan till något positivt” och att hon och Odd ”förlöste barnet som ett team” som hon sa efter att ha fött Gillis, och jämförde det med en orgasm.

Dagarna innan förlossningen pratade Blondinbella mycket om att hon själv ville ”dra ur” barnet sista biten när man kan se huvudet. Typ så att man själv kan ta cred för allt jobb när det egentligen är barnmorskan som har gjort allt förarbete och bah ”nä JAG drog minsann ut mitt barn själv” som en äkta förlossningsentreprenör. Kim Kardashian gjorde samma sak!

Grattis till Odd, Bella och Gillis iallafall! Ett till spädbarn var precis vad Kungsholmen behöver. Jag satt och väntade hela dagen igår på att kanonerna vid slottet skulle skjuta flera skott till Sallys ära som de gjorde efter Estelles födsel, men det kom aldrig något. Dåligt!

2 kommentarer | “Sally Siri Spångberg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Greta Thurfjell skriver:

    nä nu! Sophie som verkligen är ett barnnamn man övervägt. vad ska man behöva göra för att inte vara borgerlig Frans :(

  2. L skriver:

    En liten rättelse, det är kourtney kardashian som dragit ut sitt/sina barn, den bilden kommer nog aldrig släppa min näthinna :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG