Mysteriet med Charlotte Perrellis karriär i Japan

10:17 19 Mar 2016

Ikväll så var det Earth Hour, och jag släckte ner och tände istället ett ljus för Charlotte Perrelli. Det brukar jag i och för sig göra relativt regelbundet. Jag mindes tillbaka till den tiden då hon var stor i Japan och hennes monsterhit ”You got me going crazy”, som var på ALLA japaners läppar den där månaden! Det var typ det största som hänt sedan Pearl Harbour.

Försökte leta efter bevis på att låten ”You got me going crazy” har existerat, och hittade ett youtubeklipp med 5543 visningar! Inte illa med 5543 visningar på YouTube om man har exponerats inför en miljon människor om dagen i Japan!

Videon går inte att hitta på YouTube heller. Det här har till och med Charlotte själv märkt. Såhär skrev hon 2010 i sin blogg på Chic:

”När jag sökte efter min video på Youtube så hittade jag faktiskt den inte, även om jag slog på Nilsson… det kanske var därför det blev så här?”

Ja, eller så var det bara så att ingen har lagt upp den från början. Trist:(

Håller tummarna att Charlotte Perrellis japanska karriär tar fart igen. Eller iallafall att någon orkar lägga upp videon på YouTube så att man får se hur det såg ut.

2 kommentarer | “Mysteriet med Charlotte Perrellis karriär i Japan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hej Sonja skriver:

    Nu tror jag ju så klart helhjärtat på Charlotte, men ibland får jag känslan av att ”jag har varit stor i Japan” är nåt som folk bara säger för att ingen orkar ringa till Japan och fråga om det är sant.

  2. Hans-Johan skriver:

    Noterar att hon har ‘lånat’ bilden från Damernas Världs instagram

    https://www.instagram.com/p/BCrfX1MKeoR/?taken-by=damernasvarld

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg