Farmenfinalen

9:41 21 Mar 2016

Igår var det äntligen dags för final av FARMEN!!!

Kanske det program jag har följt som mest intensivt i år. Fem gånger i veckan (!) och totalt 51 avsnitt. Ni ska vara glada att jag inte har något liv så att jag kan referera allt som händer till er, för det har verkligen varit ett heltidsjobb.

Vinnaren av Farmen blev… Fredrik. En juriststudent från Lund som var jättebra på att bygga hönshus och mjölka kor. Ja, ni hör ju själva, det är inte direkt något Paradise Hotel-material på honom. Slutstriden stod mellan honom och Lina, en tjej från Dalarna som badade i en pöl med grisbajs i näst sista avsnittet för att få uppmärksamhet. Det har inte direkt osat sex under den här sommaren på Farmen, men det har ni väl listat ut vid det här laget. Finalen bestod av att gissa olika styckdelar och salladsblad. Kanske inte det mest spännande man sett på teve.

Över huvud taget känns det som att TV4 överskattat hur roligt det var att leva för 100 år sen. Livet var faktiskt rätt tråkigt på den tiden. Rätt så otacksamt tv-material för det mesta. Det var lite spännande ibland när Pernilla och Gunvor åt knäckebröd i smyg, men det blev inte roligare än så. Över huvud taget har det varit alldeles för lite supande och knullande om ni frågar mig. De gånger det har varit ”fest” på Farmen har de typ fått dricka två öl var och kanske äta en korv om de haft tur. För det mesta har det bara regnat JÄTTEMYCKET.

Nu är dock allt över, och Fredrik har fått 500.000 kronor. Expressen rapporterar:

En halv miljon senare tänker Fredrik Rosenkvist nu amortera och bjuda flickvännen på en kärleksresa.

– Min sambo lovade innan jag åkte att om jag vinner får jag lov att bjuda henne på en resa. Så det ska jag göra, för hon är ganska stolt med sådant annars.”

AMORTERA?!?!?!?!?!?! Det där var det värsta jag läst i hela mitt liv. När blev dokusåpadeltagare ansvarsfulla medborgare? Det säger dock väldigt mycket om hur Fredrik är som person. Alldeles för ansvarstagande! Slår vad om att ”kärleksresan” typ blir en weekend till Venedig. Zzzzzzz.

Vet inte vad jag ska göra med mitt liv nu när Farmen är över. Det känns hemskt. Får väl typ börja kolla på norska Paradise Hotel igen eller nåt.

3 kommentarer | “Farmenfinalen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. C skriver:

    Hej Frans!

    Om du någon gång behöver uppslag till nya inlägg, kolla in profilen leilahakkinen på instagram. Du kommer förstå varför.

    1. Amanda skriver:

      Fast nej. Roligare att sparka uppåt än neråt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG