Blondinbellas och Annie Lööfs parmiddag

10:41 25 Apr 2016

En oklar vänskap har blossat upp i det offentliga Sverige! Blondinbella och Annie Lööf! Första gångerna de sågs trodde jag bara att det var en marknadsföringsgrej och en officiell tjejlunch, men de verkar faktiskt vara vänner på riktigt! Så sjukt! Om någon hade sagt det till mig för några år sen så hade jag tyckt att det känts lika troligt som att Stefan Löfvén och Kissie skulle ses och ta en fika på Espresso House och dricka chailatte ihop.

Ledarskap, företagande och barn! Allt som gör livet värt att leva! Undrar vad männen pratade om? Det värsta med att bli föräldrar verkar vara att man i princip börjar umgås med vilket jävla par som helst bara de också råkar ha fått barn ungefär samtidigt, och allt är såååå trevligt och HÄRLIGT!

Personligen tror jag bara att det är en tidsfråga innan Blondinbella engagerar sig politiskt för Centerpartiet. Det blir nästa steg efter hennes entreprenörsfas. Barnen måste bara bli lite större först, men sen tror jag att Bella kommer sikta på att leda landet och kämpa för alla kvinnors rätt att starta sin egen hälsocentral och bli egenföretagare inom vården. Kom ihåg var ni hörde det först.

2 kommentarer | “Blondinbellas och Annie Lööfs parmiddag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Tror du har helt rätt!

  2. Estelle Toledano Book skriver:

    Snälla Frans, kan inte du recensera SVT:s nya serie Studentens lyckliga dagar? Jag tror att det här kan vara det nya Boys.

    http://www.svtplay.se/video/7960677/studentens-lyckliga-dagar/studentens-lyckliga-dagar-avsnitt-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp