Isabel Adrians TV-team

8:01 26 Apr 2016

Som vissa av er vet så är Isabel Adrian en av deltagarna i årets Realitystjärnorna på godset – fulkulturversionen av Stjärnorna på slottet där dokusåpastjärnor träffas och gräver OERHÖRT djupt för att hitta sorgliga historier från deras förflutna. Isabel Adrian grinade t.ex. häromveckan för att hon behövde ha glasögon när hon var liten.

Förutom att bli filmad av TV3 så har Isabel dessutom haft ett eget tv-team med sig! Såhär rapporterar Aftonbladet:

Isabel Adrian, 38, tackade ja till ”Realitystjärnorna på godset” i TV3 – men hon hade ett krav.

Att få visa sin egen version.

Under sin medverkan i ”Let’s dance” och ”Realitystjärnorna på godset” har hennes eget tv-team på fyra personer följt med henne.

– Jag har dokumenterat alla tv-program jag varit med i sedan jag började i svensk tv. Vi vill få fram äktheten bakom scenerna, äktheten som reality numera inte har. Och det som händer efter maten. Jag hade inte åkt dit om jag inte kunnat dokumentera det själv,”

Alltså, vad är grejen med att vara med i ett tv-program men inte lita på kamerateamet så att man tar med sitt eget team istället? Då känns det som att man missförstått hela konceptet. Varför ställa upp över huvud taget isåfall? Om man letar efter ”äkthet” finns det förmodligen andra saker man kan göra i livet. Typ vad som helst förutom att ställa upp i realityprogram på TV3!

Det är ju ännu konstigare att hon haft med sig ett eget kamerateam till LET’S DANCE!!! Liksom, vad kan det finnas att dokumentera som TV4 kan ha missat? Varenda grej som händer där blir ju en Expressen-artikel. Isabel har dessutom inte bara haft en eller två personer i sitt team, utan FYRA (4) stycken!!!

Sitter Isabels kamerateam på TV-Sveriges motsvarighet till Panamapappren? Omskakande information som kommer vända upp och ner på hela branschen, eller rentav hela VÄRLDEN???

”Nu sitter hennes team med redigeringen av sitt eget inspelade tv-material och hon menar att många tv-kanaler hört av sig.

– Det är många som drar i det materialet, så det är högstbjudande som gäller. Det kommer att bli en dokumentär men antagligen också visas som extramaterial till olika tv-produktioner som jag gjort”

Ja, kan tänka mig att många TV-kanaler är intresserade av materialet! Exklusivt material och bloopers från Isabels dansträning i februari och de tre veckorna då hon var med i Let’s Dance och fick 2 poäng av Tony Irving. Absolut! Låter som primetime-material om ni frågar mig.

Det här kanske är en underdrift, men det känns som att Isabel har överskattat relevansen av sitt inspelade material. Det tar emot att säga det, men när jag läser hennes citat så låter det som något Isabels ärkefiende Gunilla Persson hade kunnat säga om sig själv.

3 kommentarer | “Isabel Adrians TV-team”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Det här ego-samhället blir bara värre och värre! Nu ska folk filma sig själva när de redan blir filmade? Aj satan vad ont det gör att läsa. Men visst förlåt, det kanske är det man gör nuförtiden om man är nån – har ett tv-team om fyra pers som följer en hela dagarna? Ska också göra det. De får följa mig när jag sitter på kontor 8 timmar per dag i Photoshop. Högbjudande vinner om det materialet!

  2. Mija skriver:

    Galet och pinsamt är mitt svar… Är hon så ”stor”?? ?

  3. Amanda skriver:

    Hahaha. Om det är någon som ska ha en egen show på primetime så är det du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg