Gunilla Persson släpper kändisvin!

1:07 2 Maj 2016

Ett av mina absolut viktigaste uppdrag som kändisbloggare är att testa de olika kändisviner som finns på marknaden. Jag ser det som ett av mina allra viktigaste ansvarsområden och ett projekt med stor samhällsnytta. Därför så blev jag extra glad imorse när jag läste att GUNILLA PERSSON ska släppa sitt alldeles egna vin!!! Äntligen! Aftonbladet rapporterar:

”Tre olika viner, ett rött, ett vitt och ett rosé, ska erbjudas Systembolagets och vissa restaurangers kunder. Vinerna kommer enligt ett produktutskick från den prisbelönta vingården Kolm i österrikiska Donaudalen. Gunilla uppger att hon valt ut dem själv, därav etiketten ”Selected by the Gunilla”.

– De är väldigt goda. Det är friska, fruktiga men samtidigt lite torra viner.”

Det här tror jag blir EPISKT! Blir dock lite nyfiken på vilka restauranger som kommer att köpa in Gunillas vin. Har Taverna Brillo lagt en beställning redan? Riche? Alla medvetna restauranger med någon form av ambition måste ju erbjuda det i sitt sortiment.

”-Det är fina viner, för lite bättre tillställningar. När man arrangerar en exklusiv middag ska man kunna bjuda på mina viner.”

Gunillas vin är självklart inte något jävla vardagsvin. Det är till för exklusiva middagar, minnesvärda tillställningar eller varför inte till frulunchen? Bara fantasin som sätter gränserna!

Tänk att man snart kommer kunna sitta på en uteservering och sippa på ett glas Selected by the Gunilla! Vill inte ens tänka på vilka snedfyllor man skulle kunna få av det vinet och skylla allt på Gunilla efteråt.

Vinet ska enligt uppgifter kosta 120-130 kronor per flaska. Det är ungefär dubbla priset på vinflaskorna som jag vanligtvis köper, men jag är absolut beredd att betala lite extra för de produkter och varor som Gunilla har varit med och tagit fram. Jag litar till hundra procent på Gunillas gedigna kvalitetssäkring! Inte skulle väl hon gå ut med något som hon inte var utomordentligt nöjd med? Jag tänker t.ex. på hennes dotter Erikas musikvideo till Firework av Katy Perry. Jättebra!

”Hon tycker inte att satsningen går på tvären mot hennes uttalade, kristna tro.

– ”Gläds med ert vin”, sa Jesus. Han förvandlade ju också vatten till vin. Det visar att det är helt okej att dricka vin.

Gunilla drack senast förr-förra helgen.”

Känns bra att Jesus har gett sitt godkännande till vinet också. Det är ”helt okej”! Puh!

5 kommentarer | “Gunilla Persson släpper kändisvin!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sydney skriver:

    Men alltså… ”_The_ Gunilla”? Vem hade den snilleblixten?? Ser fram emot din recension! :)

  2. Tetra skriver:

    Det här måste vara en parodi, jag vägrar tro att någon som någonsin har varit i närheten av ett högskolepoäng har varit en del i produktionen av det där.
    Varför ser det ut som om någon har tagit bilden med en digitalkamera?

  3. Lena skriver:

    Men skit, var ”tvungen” att kolla upp videon, hjälp, hon skäms inte för nåt, Gunilla!!
    Fan synd om jäntan och inte sjunger hon särskilt bra heller!

  4. Mickan skriver:

    Jaaaa! Detta ska bli mitt ”gå bort”-vin resten av året, varenda stackare som bjuder mej på fest eller annan exklusiv tillställning ska få en flarra vare sej de vill eller inte.
    SNÄLLA Frans, som stort blogg-fan vill jag ju testa det här vinet med dej ju (har swish, vi kan dela på priset!)

  5. LOU skriver:

    Beställde vinet i JUNI MÅNAD och har fortfarande inget vin fått. SUCK !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG