Den okända Wahlgren-brorsans bröllop

1:04 19 Jul 2016

Nu är det sommar och bröllopssäsong, och även om det inte har skett något riktigt STORT bröllop i år som t.ex. förra året när Charlotte Perrelli abonnerade en gate på Arlanda till sina bröllopsgäster, så finns det ändå en del att uppmärksamma! Till exempel så gifte sig Lena Endre för fjärde (!) gången häromveckan i Cannes! All lycka till dig Lena! Fjärde gången gillt så borde du iallafall rent statistiskt få ett lyckat äktenskap. De första tre var säkert bara ren otur.

I söndags så gifte sig Peter Wahlgren. Den okända Wahlgren-brodern som ingen någonsin har hört talas om! Knappt hans egna syskon! De måste ha blivit förvånade när inbjudan damp ner i brevlådan tillsammans med den senaste löshårsleveransen. Skämt åsido så har de säkert en superhärlig relation tillsammans, men det går ju inte att förneka att det är väldigt kul att alla Wahlgren-syskon utom ett har blivit offentliga personer. Peter bor i Dalarna och jobbar som läkare. Skönt att iallafall NÅGON Wahlgren tar ansvar för det här landet!

Jag funderar iallafall på det här med att gifta sig på en SÖNDAG. Ångest!!! Inte nog med att ha vanlig söndagsångest, att dessutom GIFTA sig på en söndag tyder ju på allvarliga destruktiva tendenser. Vem blir glad när man får en festinbjudan till en söndag? Då kan man lika gärna gå på en begravning. Det här är bara en konspiration, men om man har ett bröllop på en söndag så vill man ju inte att folk ska komma, eller iallafall att de går tidigt eftersom det är måndag dagen efter. Det är min teori iallafall. Typiskt den tråkiga Wahlgren-brodern att göra en sån sak!

Annars då? Jo Pernilla Wahlgren och Bianca sjöng ”Utan dina andetag” med Kent. Tyvärr så kunde de inte texten, men man kan ju inte få allt. Annars så tycker jag att ”Utan dina andetag” är lite FÖR melankolisk och sorglig för att ha på ett bröllop. Texten är ju visserligen kärleksfull, men hur festlig är den på en skala? Det är ju inte direkt I do I do I do med Abba. Nästan lika illa som när Carl Philip och Sofia hade Fix you med Coldplay!

11 kommentarer | “Den okända Wahlgren-brorsans bröllop”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mija skriver:

    Haha, ett av de roligaste inläggen på länge! ???

  2. Ingela skriver:

    :-D

  3. Erica skriver:

    Tack för att du inspirerar mig till att lyssna på ABBA

  4. L skriver:

    Nu var ju jag där, (jag lovar). Peter är inte läkare utan brandman och de gifte sig på lördagen, (kan garantera det med :) ). Skulle egentligen bara tipsa om detta: tror att programidén Linda och Anna tacklar livet är på väg att bli verklighet http://www.expressen.se/noje/linda-lindorff-om-sitt-nya-hemliga-tv-projekt/

    1. Johan Gertz skriver:

      Tur att någon har koll !
      Kör de bara random när de skriver dessa
      artiklar?

      Från en som också var med????

      Johan

      1. L skriver:

        Hade ju varit jobbigt med ett söndagsbröllop med tanke på hur sent det blev ??. Jag gillar dig och ditt sätt att skriva Frans men jag hoppas att du ändrar detta inlägg så det stämmer

    2. Lola skriver:

      Peter jobbar väl på bank?

      1. L skriver:

        Det gjorde han tills för ett par år sen, sen sa han upp sig och började jobba som brandman

  5. Linn skriver:

    Och en av gästerna är tydligen pedofil….? Enligt Monas Universums-blogg….
    Usch och fy :(

  6. Karin skriver:

    Älskar dramat i bakgrunden med den jobbiga ungen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG