SVT:s revanschplan för Gift vid första ögonkastet

12:24 20 Jul 2016


Foto: SVT

Som jag tidigare har rapporterat om så gick det ”sådär” för SVT:s dokusåpa Gift vid första ögonkastet. Tidigare deltagare har till och med skrivit ett öppet brev till kanalen och aktivt tagit ställning för att stoppa en till säsong av programmet eftersom det gick så katastrofalt dåligt för samtliga inblandade. Stelt.

SVT vägrar dock ge upp. De har gett sig fan på att tvångsgifta tre nya par som aldrig träffat varandra tidigare, och det ska bli de tre lyckligaste äktenskapen någonsin! De ska bevisa för de tidigare gnälldeltagarna som klagade på att ha fått sina liv slagna i spillror att det minsann visst går bra att gifta sig med främlingar! Ni hade fel inställning till det bara! Titta vad bra det kan bli!

Enligt Aftonbladet har SVT nu en ”revanschplan” för att återupprätta tvångsäktenskapens heder. En av experterna i panelen som parar ihop paren säger såhär.

”Det finns en tydlig revanschplan. Jag kan inte gå in på exakta detaljer i hur urvalet går till för nu är vi mitt i processen. Vi har jobbat väldigt hårt i år på att vässa urvalsmetoderna. Vi har lagt ner ett stort arbete på det mellan säsongerna och vi har arbetat på ett mycket mer strukturerat sätt nu än vi gjorde förra året”

Man undrar ju verkligen hur de jobbade förra året om det är en spännande nyhet med ”struktur” i castingen. Förra året verkar SVT ha gjort lite hipp som happ och hoppats på det bästa, och sen blivit tagna på sängen när det visade sig att främlingar oftast inte gillar att gifta sig med varandra.

”Det har uppkommit att det finns vissa områden som vi måste fokusera mer på. Det handlar om attraktion och det man kallar för dealbreakers. Alltså direkt konkreta hinder för relationen. Säg att jag absolut vill ha barn så säger du att du absolut inte vill ha barn. Det är en dealbraker som är ganska enkel att pricka in. Men det finns andra som handlar om livvstil. Till exempel var man vill bo.”

Alltså återigen, vad gjorde SVT förra året om de FÖRST NU kommer på ”det man kallar för dealbreakers”? Inte konstigt att det gick åt helvete förra säsongen om man inte ens lyssnade på om de ville ha barn eller inte och om deltagarna var beredda att flytta någonstans. Det är väl det första man kollar?

”Siri Bergerud passar också på att slänga ut en krok för att få in fler sökande till programmet.

– Vi vill gärna uppmana homosexuella att söka. Det vore helt underbart. Vi vill gärna spegla befolkningen, säger hon.”

Jaha! Som vanligt i tv-produktioner så får bögarna komma till undsättning så att det blir roligt att titta på. Det är ett hårt jobb, men någon måste göra det.

5 kommentarer | “SVT:s revanschplan för Gift vid första ögonkastet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Suss skriver:

    Ser mycket fram emot nya säsongen nu! Du kan väl söka?!

  2. Anna skriver:

    Herregud! Känns ju som Tinder har mer utvalskriterier än de här stolpskotten.

  3. Alex skriver:

    OMG jag tror att vi har en ny AnnaBookgate på gång! Kolla in hennes senaste insta-video om skaldjurssoppan där hon väldigt väldigt VÄLDIGT tydligt (alltså om man inte är blind) använder sig av räkor som man köper på burk i sån där vattnig lag men ändå säger ”ja här har vi räkor som jag skalat”. Eh nej det har vi inte. Åh vad jag älskar henne och hennes försök att bli Sveriges Nigella <3

  4. Charlotte skriver:

    Snälla Frans, sök till programmet! Vore underbart om Du var med.

  5. Julia skriver:

    Hahahh, så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG