Mina svar på era frågor

1:38 8 Okt 2020

Här kommer svaren från min senaste frågestund. Puss!

Vad drömmer du om i framtiden? Hur vill du bo?

Jag antar att du menar hur jag just nu drömmer om att bo i framtiden. Svaret är att jag skulle vilja bo i en sådant där flytande mansion från byggföretaget Admares som Christian ”Chippen” Wilhelmsson är ambassadör för.

Hur går röstningsförfarandet till i bokklubben?

Jag är inte med i någon bokklubb. Anledningen till det är att jag är av uppfattningen att det bara är människor som är mer intresserade av att odla bilden av sig själva som läsande människor än att faktiskt läsa som är det. Dessutom tror jag att man dödar sin läslust om man ger sig själv läxor i vuxen ålder.

Jag fick precis upp ögonen för dina ögonbryn! Vad gör du med dem? Färgar? Salong? Eller bara el naturell? Kram!

Om jag hade fått en krona varje gång någon frågade det hade jag varit ännu rikare. Men jag väljer att låta det förbli min lilla hemlighet.

Okej, här kommer en fråga! Har du några knep för när man känner att man behöver rycka upp sig, typ ta tag i städning eller promenad eller att laga ordentlig mat, men saknar motivation? Tycker MYCKET om det du skriver, ha en bra dag!

Fråga en kompis med ADHD om du kan få låna lite concerta. Man blir en städmaskin i 16 timmar. Kul att du gillar bloggen förresten.

Är så nyfiken på nya boken! Förstår att du inte vill avslöja för mycket om handlingen, men kan du säga något om den? Skiljer sig själva sättet du skriver på åt mellan böckerna? Har du liksom blivit mer strukturerad (typ tänker ut en plot innan) eller skriver du mer intuitivt? Blir det en ungdomsroman eller vuxenroman? Massa frågor i en hehe. Kram!

Allt jag kan säga är att det är en generationsroman för oss 90-talister.

Hur vet man vad man ska plugga? Vad som är rätt? Vad man ska göra med livet?

Skriv ner alla utbildningar du kan tänka dig på olika lappar. Sedan lägger du lapparna i en tombola och vevar igång hjulet. Låt den första lappen du drar staka ut din akademiska framtid. Det var så jag blev journalist.

Om du skulle göra om något i din lägenhet, vad skulle det vara?

Mitt inredande går till stor del ut på att släcka bränder. Häromdagen hade jag en tjej över som började gråta när hon bad om ett glas vatten och jag svarade att jag inte har några glas. Det är åtgärdat nu. Nästa steg blir kanske att köpa en uppsättning tallrikar. Eller en porslinsgepard.

Får du mycket trolliga kommentarer? Näthat? Kritik för val du gör, tex Italien-visiten? Tack för en underbar blogg!

Eftersom mitt ego är ett korthus har jag stängt av kommentarsfunktionen. Varsågod för en underbar blogg.

Tips på coronasäkra aktiviteter nu när vädret blir sämre?

Man kan ju alltid gå på en privat middag med sju nära vänner och beställa 300 hot shots. Det livar upp vilken grå höstdag som helst. Förutom det rekommenderar jag att läsa den norska tidningen Natt og dag. De hävdar att de är en ”systertidning” till Nöjesguiden, men i själva verket rör det sig om ett rent varumärkesintrång. Oavsett vad är det en väldigt rolig tidning. Häromdagen hade de ett reportage om ”Norges främsta Yas queen-begravningsbyrå”. Begravningsbyrån tillhandahåller en tjänst där de komprimerar den avlidnes aska till en diamant. Reporten frågade om de gör en större diamant om den avlidne var tjock. Det tyckte jag var roligt.

Minns jag helt fel eller var det så att du och Johan planerade in en resa till Helsingfors för ett tag sedan (någon gång före Covid o så)? Kanske jag har missat inlägget i så fall om resan blev av och om du skrev om det? Är bara lite nyfiken som Helsingforsbo. Tack för dina texter<3

Du blandar nog ihop mig med någon.

Nu när Johan bor utomlands och det är coronatider, hur tillgodoser du ditt närhetsbehov? Har du tips till andra som bor själva?

Eftersom att jag inte känner Johan bättre än att vi nickar om vi ser varandra på stan är det ingenting som får jorden att gå under.

Hur funkar det med distansförhållande. Kan tänka mig att det är krock mellan att sakna och att njuta av att vara ifrån?

Det är ett ypperligt tillfälle att vänsterprassla lite.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg