Let’s Dance-gängets reunion

10:59 1 Jul 2021

Klickade på rubriken ”Här återförenas Let’s Dance-gänget” i Expressen. Slås av att det måste vara världshistoriens snabbaste reunion. Det är nämligen bara två månader sedan finalen avgjordes. Är det verkligen tillräckligt lång tid för att samla hela rövgänget från förr, snacka gamla minnen och kalla det ”reunion”? Frågar man värdinnan Lina Hedlund är svaret ja.

Men det mest intressanta är hennes bildtext på Instagram. ”Det HÄR trodde ni inte”, skriver hon. Det här trodde vi inte? Vad exakt trodde vi inte? Att Let’s Dance-gänget skulle festa tillsammans igen? Ja, där fick de oss. De tystade tvivlarna. Motbevisade alla olyckskorpar. Pekade fuck you till oss allihop. Fy fan vad ägda vi blev.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg