Paketinslagning med Clara

3:15 21 Dec 2013

Jag slår in paket

Tre saker du bör tänka på när du är dålig på att slå in paket:

  1. Tryck inte så att pappret går sönder. Jag vet att det inte alltid vill vika sig precis där du vill att det ska vika sig, men om man sliter sönder pappret måste man bara göra om allt på nytt och det är ännu värre för otåligheten.
    här skriver vi saker så att det ska bli ett mellanrum
  2. Skriv julklappsrimmen långsamt. Skriver man fort med den finaste bläckpennan kan det lätt hända att ett U blir ett Y i något av de sista orden i det 33 ord långa rimmet.
    här skriver vi saker så att det ska bli ett mellanrum
  3. Skrik inte åt paketen när det blir fel. Speciellt inte MEN FUCK YOUUUUU!!!!!!. Speciellt speciellt inte när någon, exempelvis din pappa, är engelsman och anser att f-ordet är ungefär lika milt som att mordhota någon.

Jag har visserligen inte testat mig, men jag skulle inte bli förvånad om jag utvecklat någon form av adhd.

7 kommentarer | “Paketinslagning med Clara”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Olivia skriver:

    Kära Clara!

    Fy vad jag är arg nu!

    Jag skulle jag sova över hos min bästaste kompis Karin. Vi bor i en liten håla som kallas Varberg och därför var det bara en enda affär öppen när klockan var runt halv elva, och det var Ica Kvantum.

    Hursomhelst så var jag sjukt förkyld och tät i näsan och hade så ont i halsen så jag trodde jag skulle dö. Halstabletter hade jag så det problemet var löst, men det här att inte kunna andas genom näsan är ju ganska jobbigt.

    Så, min kompis, hennes ulliga gulliga hund och så jag, vi klädde på oss våra bylsiga jackor och så skor på våra fötter som redan var ömma efter en hel dag på Gekås Ullared. Och så gick vi ut där klockan halv elva en fredagskväll, två tonårstjejer bland alla mördare och våldtäktsmän, bara för att gå till Ica Kvantum och köpa lite av denna himmelska räddare i nöden som kallas nässpray.

    Okej, vi kommer alltså dit och jag går
    fram till hyllan med nässpray. Väljer ut ett lagom starkt och lagom dyrt och går sedan till kassan. Jag lade upp varan på rullbandet och drog fram min plånbok.

    Och då frågar kassörskan;
    ’’Har du leg?’’
    Jag kollar upp. ’’Va?’’
    ’’Har du legitimation?’’

    Jag ser förvirrat på henne och frågar varför. Får svaret att man måste vara över 18 år för att få köpa receptfria läkemedel.

    Jag var i chock. Vilken superstupid sengångare har bestämt det här? Har omyndiga personer inte rätt att få andas i förkylningstider? Ska vi som är mellan 0 och 18 år få ligga hemma och snörvla och flåsa som idioter?

    Det är ju inte det att jag sitter
    hemma ensam hela fredagskvällen och blir hög på nässpray och sedan går ut och
    förstör samhällets egendom, så vilka tror de att de är när de tar bort min
    mänskliga rätt till att kunna andas? Vad kan jag göra för skada med hjälp av tio
    milliliter av ett ämne som är anpassat för att ta bort snor i näsan på barn?

    Nej, fy för dessa maktgalna idioter.
    Fy.

  2. Emmy skriver:

    Snälla hjälp mig Clara!

    För några månader sedan skrev du ett inlägg på ”claraslife.devote.se” och berättade att du hört en gammal låt på bussen/tåget (eller vad det nu var) som du då fick massa tillbaka tankar/nostalgiminnen av. Du skrev vad killen hette på din blogg och länkade videon. Alltså det här låter helt sjukt men måste verkligen få reda på vad killartisten hette.
    Han hade kort blont hår, jättesöt och var känd mellan 2000-2009 tror jag. I en av hans mest kända musikvideo far har på ”bilsemester” med sina vänner där har är med en mörkhyad tjej. De bryter sig in i ett privatområde där en pool är och de badar tillsammans. Man gillade verkligen hans musik när man var mindre!

    Herregud det här är helt sjuk men snällasnällasnälla svara på den här kommentaren på något sätt om du vet vad den där artisten hette.
    Skulle vara dig evigt tacksam ;)

    http://www.eeemmyy.blogg.se

    1. Clara Henry skriver:

      Nämen är det inte allas vår lille gulleponk Jesse McCartney du pratar om? http://www.youtube.com/watch?v=80Sl4sIuBqY

  3. Saga skriver:

    Behövde höra detta.

  4. Amanda skriver:

    Hahaha jag älskar sista bilden. Hatar också att slå in paket men det måste göras ;)

  5. Elina skriver:

    ”Här skriver vi lite saker så det blir mellanrum” hahaha… det syns som vanlig text när man läser via bloglovin ;)
    Antar att du skrev med vitt?

    1. Clara Henry skriver:

      NEJ är det sant?! HAHA åh gudars. Ja, gör man punktlistor kan man omöjligen få mellanrum mellan raderna, hur många gånger man än trycker retur. Trodde aldrig att någon skulle komma på mitt fenomenala knep, men icke…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg