Istället för Pokemon Go: Chardonnay Go!

17:12 16 Jul 2016

Pokemon Go. ”Redan större än Tinder”, sa man bara några dagar efter USA-lanseringen. ”Fler användare än Twitter”, hette det efter en vecka. Plötsligt vill alla Catch ‘em all! Inklusive undertecknad, visade det sig idag, när jag kom på mig själv med att fundera på huruvida den skärgårdsö jag befinner mig på kan ha andra, mer sällsynta, Pokemons än vad som finns på fastlandet. Och då har jag inte ens laddat ner appen ännu.

För den som redan är trött på Pokemon Go-hysterin väntar räddningen dock bakom knuten, i form av det (än så länge) fiktiva mobilspelet Chardonnay Go. New Jersey-baserade bloggaren Dena Blizzard ligger bakom idén, och beskriver det som ”a Pokemon Go for moms”, vilket hon också presenterar i en video som lades upp på den egna bloggen. Videon fick snabbt stor spridning, för vem vill inte tävla mot sina grannar i att jaga chardonnayfyllda vinglas? Du ska helt enkelt drink ‘em all.

Videon finns att se här. Tyvärr är den inte så rolig (tycker jag). Men idén är ju BRILJANT! Frågan återstår dock huruvida jag kan hitta mer sällsynta former av chardonnay här ute i skärgården?

Klart slut,
/Slaktarn

En kommentar | “Istället för Pokemon Go: Chardonnay Go!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sabir skriver:

    pokemon go is liked by all of my friends. http://pokegocheat.net/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp