Anna Book och Linda Lindorff provar på livet

8:09 18 Mar 2016

Fick en så rolig bloggkommentar igår!!!!

”Åh, jag skulle vilja se programmet ”Anna Book och Linda Lindorff provar på livet” där de i varje avsnitt får försöka ta sig genom en dag utan att krossas fullständigt.”

Jag är beredd att betala STORA pengar för att det här programmet ska bli verklighet. Jag har redan kommit på några tänkbara scenarion inför de första avsnitten. Se nedan.

Dag 1: Anna Book tvingas göra en resa med allmän kollektivtrafik och konfronteras med en SL Access-automat. Börjar gråta hejdlöst och tala ut om sin privatekonomi för spärrvakten när reskassan får fel standardresa inställd så att hon går miste om 7.50 kronor.

Dag 2: Linda Lindorff tvingas storhandla på Coop Forum. I kassan visar det sig att de två paketen kaffe för 50 kronor är en rabatt enbart för de med Coop MedMera-kort, något som Linda Lindorff tyvärr inte har. Ögonen tåras och det ofattbara börjar sjunka in.

Dag 3: Anna Book drabbas av en lindrig förkylning. Det blir ambulanshelikopter till Akademiska sjukhuset och karantän i 3-4 veckor.

Dag 4: Linda Lindorff försöker använda en bankdosa, och en av hennes lösnaglar råkar brista. Det var ren änglavakt att inte hela fingret (eller handen) ramlade av. Tre läkare samarbetar för att försöka återskapa nageln. En autentisk nära döden-upplevelse hämtad direkt från Livet.

Dag 5: Anna Book och Linda Lindorff deltar i en städdag med bostadsrättsföreningen. Klarar inte av att kratta löv på innergården på grund av en nära anhörigs död för cirka sex år sedan.

Ja ni fattar grejen. Vilken tv-kanal köper upp det här formatet? Jag längtar!

Annars då? Jo, Linda Lindorff har nu fått skriva på ett kontrakt med TV4 där de frånsäger sig allt ansvar för hennes kropp och eventuella konsekvenser om hon dansar samba i Let’s Dance ikväll trots läkarnas avrådan. Ännu en fredag i kändis-Sverige!!!

24 kommentarer | “Anna Book och Linda Lindorff provar på livet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    haaaaaaahahahhaha

  2. Emil skriver:

    Alex Schulman har snott din Linda Lindorff-gratbilds-iaktagelse I senaste podden!! 33 minuter in

  3. Sara skriver:

    Hahah genialt! ?

  4. Ulrika skriver:

    Andra tänkbara avsnitt:

    – Anna Book tvingas använda den allmänna tvättstugan (naturligtvis pga. Anders Öfvergård), när hon laddat maskinen inser hon till sin förfäran att en av klänningarna från Mello råkat hamna i vit/kulört 60 grader. Vild panik, får inte upp luckan, försöker få tag på en granne som kan hjälpa till men ingen är hemma!!! Garanterad gråtfest (har Christer Björkman en kommentar?). Nästa vecka: Anna Book har glömt boka tvättid, hela familjen ska till fjällen i morgon och inget är rent! Skidåkning är en del av hennes plan för viktnedgång och nu riskerar allt att fallera totalt. Lika bra att avboka hela resan och gråta ut på Insta. #sorg #tårar #varförjag?

    – Linda Lindorff blir inte igenkänd vid frukosten på valfritt svenskt hotell och måste trängas med alla ”vanliga” människor vid buffén. Hon får blodsockerfall, vrickar ena foten, kan troligtvis inte vara med på nästa säsong av Bonde söker fru pga. konvalescent samt bearbetande av trauma.

    1. Jo skriver:

      Hahahahahaha

  5. Tomas skriver:

    Det var det lilla, glöm inte att ringa in mig när vi ska på pitchmöte :)

  6. Jo skriver:

    Du e ju bäst! Hahaha

  7. Mija skriver:

    ????

  8. Marie skriver:

    Lite småkul, men smått elakt. Satte ”skrattet” i halsen vid dag 5. Om någon nära anhörig dör…? Eh, nej, då kanske man inte ens orkar kratta löv (och/eller socialisera) med grannarna. Inte ensom det gått 6 ”hela” veckor.

    1. Sofia skriver:

      6 ÅR, inte veckor…

  9. Mija skriver:

    Men om man inte orkar kratta löv/byta handfat efter att en släkting dött för 6 år sedan bör man nog ta tag i det för sin egen skull…

  10. Ida skriver:

    Hahaha åhh, hade också betalt myyycket pengar för att få se detta!

  11. Frida skriver:

    Hahah älskar denna idé! Måste bli verklighet inom en snar framtid!

  12. Ida skriver:

    Vilket lågvattenmärke till blogginlägg.

  13. Amelie skriver:

    Bästa blogginlägget någonsin!!

  14. Anna skriver:

    Hahaha! Kanske går att göra ett tävlingsupplägg av det hela? XD

  15. eb skriver:

    Spännande på anna book instagram! Hon lägger ut en bild med en tallrik med mat, någon skrivet fin tallrik! Får till svar: det är inte en tallrik, DET ÄR ETT FAT!

    1. sb skriver:

      Vad är skillnaden?

  16. elin skriver:

    UNDERBART!! Detta måste vara ett av dina roligaste blogginlägg NÅGONSIN!! Love it!!

  17. Karolina skriver:

    Det jag älskar mest med din blogg är att det är förvånansvärt många utan humor som följer den. Jag antar att det inte är för den humoristiska delen, utan för det gemensamma intresset med dig för Lets Dance. U came 2 the wrong neighbourhood gurls.

    Spin off-förslag: Linda och Annas fans får se ett pilotavsnitt av serien, kan inte hålla tillbaka tårarna pga djupt empatiska själar. Tyvärr finns inte tillräckligt många näsdukar för provtittarna vilket leder till att de får SNYTA SIG I BLUSARNA. Detta skapar så äcklad stämning att en av provtittarna helt enkelt kräks och får åka in på akuten med rivande magsmärtor och trauma över att ha spytt för första gången sen Bimbo dog i Tre Kronor (som man ju heller inte får skoja om i det här jävla landet).

  18. Linda skriver:

    Fattigt dålig journalistik. T.o.m för en ytlig nöjesblaska. Så här kass brukar väl inte Nöjesguiden vara..
    Känslor är ju bra skit. Klanka ner på de oempatiska ist.

  19. Ebba skriver:

    Hahaha ! Jag dör…. ;)

  20. Ina skriver:

    Bästa inlägget, jag skrattar så jag gråter! Längtar tills detta blir verklighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg