Linda Lindorff skadad

7:45 17 Mar 2016

Igår hände det! Årets första Let’s Dance-skada. Tyvärr så var det Linda Lindorff som råkade ut för den.

Så tog plötsligt allt det roliga slut. Idag på genrepet skadade jag mig på så vis att jag förmodligen inte kan dansa mer. Jag känner mig väldigt ledsen så klart och har gråtit så mycket nu att jag känner mig helt urlakad. Jag har fått bästa tänkbara hjälp, har varit hos tre läkare och redan påbörjat laserbehandling men faktum är att det faktiskt blivit värre nu. Muskeln blöder och muskelfibrer har gått av på grund av muskelbristning. Höften är svullen och stel och första läkaren vi träffade avråder mig från att dansa. Kristjan säger vi kan ändra i koreografin – om jag ändå vill försöka dansa på fredag. Det är klart jag i hjärtat vill det och så klart kommer jag att göra det om det är fysiskt möjligt. Men det känns tungt nu. Jag är så så ledsen. #letsdance2016 @tv4letsdance @tv4 Foto: Olle Sporrong / Expressen

A photo posted by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Alltså, dramat i denna bild??? Omringad av paparazzi! Eller ja, iallafall en fotograf från Expressen. Linda kan knappt GÅ och blir utburen av någon stackars produktionsassistent, men utesluter ÄNDÅ inte att eventuellt dansa på fredag!!! Dessutom så har hon träffat inte bara en, utan TRE olika läkare.

Undrar verkligen hur den här nyheten nådde journalisterna. Typ ”ah vi har ett obekräftat rykte att Linda Lindorff skadat höften, släng dig omedelbart i en taxi och försök få lite schyssta bilder”. 

Att döma av Lindas egna rapportering så låter det som att hon typ är på väg att amputera minst ett av sina ben. Som tur är så använder hon ”en smärtstillande kräm”. Expressen rapporterar:

”För att klara smärtan använder hon smärtstillande kräm.

– Jag kör det morgon och kväll och bedövar den. Och så har jag fyra blå naglar, de håller på att ramla av. Det är lite smådramatiskt men det beror på att jag inte är van vid att röra mig i klackskor på det här viset, säger hon och fortsätter:

– Jag har egentligen Voltaren på hela kroppen. Det är ganska mycket på rumpan, i svanken och insidan av låren.”

Voltaren på HELA kroppen!!! Alltså, jag är rätt säker på att det inte är så bra.

Så kan det gå. ? #letsdance #diagnos @tv4letsdance #tv4 @tv4 #tårar

A video posted by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Linda har även lagt upp extramaterial på Instagram i form av en gråtvideo som hon filmat av från ett Youtube-klipp. Det här kan vara det starkaste jag sett hittills i år. Och så hashtagen #tårar på det, utifall någon mot förmodan skulle missa att hon gråter.

Jag har inte varit såhär oroad sedan Anna Book evakuerades med helikopter från Fångarna på fortet för att hennes konstgjorda bukvägg hade brustit. Nu är det bara ett dygn kvar till sändning, och hela Sverige håller andan. Ska Linda kunna dansa samba eller inte? Imorgon vet vi svaret.

8 kommentarer | “Linda Lindorff skadad”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tomas skriver:

    Åh, jag skulle vilja se programmet ”Anna och Linda provar på livet” där de i varje avsnitt får försöka ta sig genom en dag utan att krossas fullständigt.

    1. Charlotte skriver:

      Skulle vara extremt intressant att följa. Dessa två damer och deras olycka/gråtande. De tar det till en HELT annan nivå…

  2. Nimis skriver:

    Alltså gråtvideon är det sjukast jag har sett.

  3. Mija skriver:

    Amen, nu får Jag spader på alla gråtvideos! Blirnju bara fånigt!!

  4. Fraj skriver:

    Men ingen repris på hennes bästa gråtbild? :(

  5. Laura skriver:

    Ska vi köra en snabb-betting på om taxibilden dyker upp inom en snar framtid? =D

  6. Frida skriver:

    hahha detta e guld

  7. Linda skriver:

    OBZZZ det där är ej en produktionsassistent utan högsta hönset i produktionen Anika Beclijevski!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg