ÄNTLIGEN – Gunilla Perssons dejtingshow!!!

10:46 9 Mar 2016

Imorgon har Robert Aschbergs nya aktualitetsprogram Aschberg Direkt premiär på TV3. Bathina Philipsson ska vara sidekick! Har älskat henne ända sedan Bathinas skilda världar på SVT som jag kollade på förra året.

En oklar twist på Roberts nya program är att det även ska innehålla en dejtingshow med Gunilla Persson!!! Såhär rapporterar Aftonbladet:

I flera år har Gunilla Persson velat göra en dejtingshow. Nu får hon det – i Aschbergs nya pratshow ‘Aschberg direkt’.
– Jag har hundra män som står på kö för en dejt.”

Alltså, ÄLSKAR det här!!! Kan också tänka mig att Gunilla Persson är extremt attraktiv ute på singelmarknaden. Jag menar, vilken rik amerikansk man vill inte ha en frånskild 58-årig kvinna med en tonårsdotter och sjuk 90-årig mor som vårdas i hemmet och behöver assistans dygnet runt? Hon har ju hela paketet!

TV-profilen uppger att hon tills nu inte saknat fast sällskap.
– Jag har varit så upptagen och lycklig i mig själv. Jag har mamma att ta hand om, Erika, mina katter och massa av vänner.”

Mmm, ja, katterna såklart. Jag tror dock inte på Gunilla Persson här. Det enda hon har tjatat om ända sedan Svenska Hollywoodfruar började är ju hur mycket hon vill träffa en rik karl, helst ”en miljardär”. Hon har ju till och med gift sig på låtsas för typ två år sedan som en del av inspelningen av hennes dramatiska film.

”Hennes mål är att gifta sig i tv.
– När man är realitystjärna ska de stora händelserna filmas. Kamerorna ska visa mig när jag står framför prästen.”

Det absolut viktigaste!!! Att någon från TV3 filmar när man lovar evig kärlek inför Gud. Annars kan man lika gärna skita i det. Alltså, för att vara så religiös som Gunilla Persson är måste jag säga att hon samtidigt är väldigt ytlig och har någon sorts hangup på att gifta sig som en del av en MTG-produktion. Varför ska man annars träffa en man och lova evig trohet inför Gud? Personligen tror jag dock bara att Gunilla vill det ska vara filmat för att TV3 ska betala hela bröllopet åt henne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg