Prins Oscar

11:49 10 Mar 2016

Jag kom på att jag inte har delat med mig av mina reflektioner kring Prins Oscars namn! Alltså, jag tycker att det är så himla tråkigt och förutsägbart. ”Oscar Carl Olof”. Skittråkigt ju! Ungefär som att man blev tillbakaslungad till en förskoleklass 1985. Kom med något nytt!

Jag trodde verkligen mer om Victoria och Daniel. Tänkte verkligen att de var någonting på spåren när de döpte Estelle till just Estelle och att de skulle fortsätta vara alternativa, men så blev det såhär istället. De borde abdikera! De kunde väl ha spexat till det och iallafall döpt honom till ”Olle” istället för Olof? Prins Olle!

I min värld så hade Eugen varit det perfekta prinsnamnet. Plus att det passar bra ihop med Estelle. Säger man ”Eugen” så ser jag en excentrisk bögprins framför mig. Tänker mig att hans valspråk hade varit ”Bubbel Framför Allt”.Oscar” låter ju typ som en 30-årig civilingenjör från KTH. Det är ju ändå en TRONFÖLJARE vi pratar om nu.

Nu har det gått en vecka sedan födseln, och jag är besviken över att vi ännu inte har fått veta fler detaljer!!! Har han lärt sig att gå än? Deltar han i några tornerspel? Har fransklektionerna börjat eller är det kanske smartast att börja med latin för att få en bra grund för inlärning av övriga romanska språk? Och hur går det för Estelle mitt i allt det här? Tycker att hon har blivit lite bortglömd.


Foto: Kungahuset.se

Det enda vi fått se hittills är en (1) bild. Han öppnade inte ens ögonen! Skärpning.

7 kommentarer | “Prins Oscar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. rosi skriver:

    FRANS! Reccension och tankar kring kära ANNA BOOKS hemsida TACK! Bilderna högst upp. Att man kan boka henne som quizledare. SNÄLLA! Låt oss få höra !!

  2. Lisa skriver:

    Min favorithistoria om Estelle i allt detta är att hon tydligen hade blivit besviken över bristen på reaktion från sin lillebror när hon visade honom sina teckningar. Tror det sades på presskonferensen som följde namn-konseljen. Klassisk Estelle.

  3. M skriver:

    Håller absolut med om att Eugen hade varit ett höjdarnamn, speciellt i kombo med Estelle – tjusigt!
    Men kanske med fransk stavning ändå: Eugène
    + att det betyder ‘person av ädel börd’..

  4. anna skriver:

    asså ser inte jenny strömstedt ut som en ung gunilla persson?????

    tänkt på det ett tag.

  5. Mickan skriver:

    BUBBEL FRAMFÖR ALLT

  6. Cecilia skriver:

    Person vars fel detta är: Herman Lindqvist! Det måste tagit hårt för Vickan och Daniel när Lindqvist sa att Estelle lät som namnet på en hora. Givetvis vågar de inte ta ut svängarna på samma sätt igen! Tragiskt

  7. L skriver:

    Känns lite olustigt att min sambo faktiskt heter Oscar Eugen… Han är dessutom skåning. Dock inte prins eller hertig. Eller bebis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg