Tvillingarna i Bonde söker fru

7:42 30 Mar 2016

Vet ni vad, i år har jag bestämt mig för att följa Bonde söker fru!!! Det är dags nu. Mest för att jag är besatt av Linda Lindorff, men även för att årets bönder verkar vara roliga.

Två av bönderna är TVILLINGAR! Alltså, riktiga tvillingar som bor på samma gård (i ett VARSITT hus som Linda Lindorff varit noga med att poängtera) och som nu ska leta kärleken tillsammans i tv.

Alltså, inte för att vara sån, men ställer mig rätt tveksam till att dejta tillsammans med sitt syskon. Det är ju tillräckligt jobbigt redan som det är med dejting, och att dessutom ha sin tvillingbror på samma gård som också ska dejta tycker jag är att gå till överdrift. Vissa saker måste man faktiskt göra själv. Det kommer ju vara typ TUSEN tjejer på gården??? Ett helt HAREM! Typ som en lång kö till en Idol-audition.

Linda Lindorff kommer behöva stå med en megafon och skrika så fort något ska hända. Och hur blir det om någon tjej skrivit till den ena bonden men blir kär i den andra och vice versa? Eller tar fel på en av tvillingarna? Svartsjukedrama! Catfights! Brunstiga kossor! Mjölkning i solnedgången! Tårar från Linda Lindorff! Ju mer jag tänker på det blir jag övertygad om att Bonde söker fru kommer bli ÅRETS tv-händelse! Kanske till och med programmet vinner Kristallen i år så att Linda Lindorff slipper rusa ut i protest?

Tidigare har det i och för sig funnits bönder vars föräldrar bott i ett hus på gårdsplanen, men inte ens att ha svärföräldrarna på krypavstånd avskräckte tjejer från att vilja dejta. Hela den här tvillinggrejen kommer troligtvis inte hindra folk heller. Folk har verkligen inga gränser längre. Till och med Bonde söker fru har blivit polyamoröst.

Apropå inga gränser är en av bönderna som ska vara med 20 (!) år gammal. Linda beskriver honom som ”en mogen man i en ung pojkes kropp”. Personligen tycker jag mest att det låter lite obehagligt, men jag har ingen aning om vad folk går igång på nu för tiden. Han köpte iallafall sin gård när han var 18, har tre anställda och driver dessutom ett företag på sidan om. Han verkar alltså vara Bonde söker frus egna Blondinbella. Nu räcker det inte att ”bara” vara bonde längre, nu måste man dessutom vara entreprenör och typ ha startat ett hudvårdsmärke för grisar med känslig hy.

Personligen längtar jag tills Emanuel Kunosson är gammal nog för att ställa upp i Bonde söker fru. Det här klippet kollar jag på MINST tre gånger om dagen.

4 kommentarer | “Tvillingarna i Bonde söker fru”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tania skriver:

    Lovely att få börja dagen med att skratta högt !

  2. Maria skriver:

    ”Han verkar alltså vara Bonde söker frus egna Blondinbella.” Ha ha ha, Frans du får mig alltid att skratta – tack för det!

  3. Mija skriver:

    Dagens hjärtligaste skratt får jag när jag läser din blogg! :-)

  4. Kajsa skriver:

    Alltså det där klippet var det FINASTE jag har sett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer