Instagrampaniken hos svenska kändisar

11:02 28 Mar 2016

Idag har de flesta av Sveriges kändisar haft fullständig panik. Ett ondsint rykte har börjat spridas, som går ut på att Instagram ska ”göra något konstigt” så att deras följare inte längre kan se deras bilder i sina flöden.

Bakgrunden är att det florerat ett flertal rykten som hävdat att Instagram ska bli ”mer som Facebook”, och inte längre publicera bilderna i kronologisk ordning, utan istället välja ut de mest intressanta bilderna och anpassa flödet mer efter vad man själv gillar.  Ryktet är delvis sant, men det är naturligtvis för mycket begärt av offentliga personer att de ska ta tiden till att göra lite research innan de får panik.

Nya dumheter, nu måste Ni klicka tydligen

A photo posted by Edward Blom (@edward_blom) on

Edward Blom är en av många som har fått panik.

tilde

Tilde de Paula tog en suddig selfie på Snapchat och såg för säkerhets skull till att rita dit en färgglad pil så att ingen skulle missa hennes extremt sevärda bilder i framtiden. Tilde raderade sedan bilden.

IMG_1274 (1)

Även Sofia Wistam har oroat sig hela kvällen. Tänk om någon följare skulle missa ”något viktigt” som Sofia berättar om på Instagram!!! Samhällsinformation!

Vet allvarligt talat inte om någon svensk kändis förstår vad de håller på med just nu. Uppmana sina följare att aktivera pushnotiser för varje gång de lägger ut en bild på Instagram? Vilka tror de att de ÄR egentligen? Inte ens jag skulle orka med pushnotiser varje gång en folkkär person gör något på Instagram.

Alltså, det finns ju gränser för hur många pushnotiser man orkar med, och jag är rätt säker på att den går vid när Sofia Wistam tar en selfie i bilen på väg till en inspelning av ”Sofias änglar”. 

Jag måste säga att jag njuter lite av alla panikartade kändisreaktioner. Tänk att inte längre få 5000 likes på en bild föreställandes sin frukost! Det känns ungefär som vid millenieskiftet när folk oroade sig för att allt skulle explodera vid tolvslaget och att livet aldrig skulle bli sig likt igen.

Sofia Wistam och Tilde de Paula, oavsett vad som händer med Instagram så lovar jag att livet kommer gå vidare och att ni kommer få likes på era bilder även i fortsättningen. Oroa er inte. Jag lovar att det kommer bli bra.

Tur att vi har Martin Melin som kan förklara hur saker och ting ligger till. Puh!

4 kommentarer | “Instagrampaniken hos svenska kändisar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Edward Blom skriver:

    Vem sjutton gör research under påskhelgen?

  2. Sara skriver:

    du är en sån hängiven ÄKTA bevakare av kändis-Sverige!!! Sitter inne på Sofia wistams insta och väntar på nya uppdateringar, print screenar 9 sekunder efter hon lagt upp något och kastar dig in på Nöjesguiden för att uppdatera oss vanliga dödliga. True commitment<333

  3. Anna skriver:

    Suck! När man tror att kändisar i Sverige omöjligt kan bli mer självcentrerade. Vore kul om de typ en gång skulle engagera sig i något politiskt! (Haha lär ju ångra detta uttalande när det faktiskt sker! Kommer ju vara typ ”bevara slussen” eller nåt annat värdelöst.)

  4. Linda skriver:

    Något av det roligaste du skrivit! Man känner paniken över att kanske förlora någon följare. Helt underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg