Måns Zelmerlöw anmäls för alkoholreklam

11:03 8 Jul 2016

Nu har det hänt igen! En svensk kändis har tyckt att alkohol har varit lite FÖR härligt, och den här gången handlar det om Mums-Måns!

Han har nämligen blivit anmäld ”av en kvinna som anser att han marknadsför dryckerna till barn”. Aftonbladet rapporterar:

”En privatperson har anmält artisten Måns Zelmerlöw till Konsumentverket för att ha marknadsfört alkoholhaltiga drycker på sin Instagram, vilket nyhetsbyrån Siren var först med att uppmärksamma. Kvinnan är främst oroad över Zelmerlöws unga publik.
‘Stor andel av följarna är barn, ännu större andel ungdomar under 25 år’, skriver hon i anmälan.”

Alltså zzzzzz. Jag vet att det finns en instans som reglerar alkoholreklam i Sverige och att man inte får skriva att ett vin är hur härligt som helst, men jag tycker SKÄLET som anmälaren har angett är så komiskt. Liksom så gulligt att man tror att Måns Zelmerlöw sippandes på en Bacardi Breezer är det absolut VÄRSTA som hänt våra stackars svenska barn på internet! De kan ta allvarlig skada av den drogliberala propagandan!

Glöm nätpedofilerna, identitetsstölderna och allt porrsurfande på internet. Att Måns sitter och DRICKER VIN på sin Instagram där han har UNGDOMAR som följer honom är ju ingenting annat än FRUKTANSVÄRT! Samtliga av Sveriges föräldrar borde rasa! Är de medvetna om att deras barn följer flera personer som DRICKER ALKOHOL på sina bilder?!?!?!!?

Intressant också att det är MÅNS ZELMERLÖW av alla människor som blir anmäld för det här. Kan inte tänka mig någon mer icke-rebellisk och ofarlig person. Alltså, om man som vuxen ska börja oroa sig för vad ens barn blir utsatta för på internet skulle jag förmodligen börja leta på andra ställen än Måns Zelmerlöws Instagram.

Jag har DOCK gått igenom Måns Instagram och hittade flera potentiellt farliga budskap riktade till våra oskyldiga svenska barn.

Yet another day in paradise. Sailed to Anegada yesterday. Today Dog Islands. #navigareyachting #navigaremoments

A photo posted by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Här uppmanar Måns folk att segla och dricka drinkar! Nu ska väl alla 14-åringar som följer honom ha en egen segelbåt också. Suck! Man kan faktiskt DRUNKNA!

Här kallar Måns en bar för ”fenomenal” och visar upp ett flertal tomma glas. Hur VÅGAR han?

Glad midsommar!! #skargardstunnan

A photo posted by Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) on

Jag hoppas VERKLIGEN att det skålas i lättdryck här och ingenting annat!!!

Alltså, Måns har knappast en värre Instagram än någon annan 30-årig kille med för mycket pengar. Man kan knappast anklaga honom för att försköna alkohol mer än vad någon annan i Sverige gör. Kämpa på Måns! Jag stöttar dig i din kamp för att få dricka appletinis och lägga upp bilder på det.

8 kommentarer | “Måns Zelmerlöw anmäls för alkoholreklam”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sandra skriver:

    Asså Sverige….. snälla ni. Ta ett glas vin och lugna ner er.

  2. To skriver:

    Tack Frans! Det är inte mycket som får mig att skratta men du lyckas varje gång. Du är otroligt underhållande och enda anledningen till att jag läser på ng.se
    Keep up the good work, du är grym

  3. Hanna skriver:

    Älskar att det är ungdomar under 25, inte 18 år i anmälan. Har jag missat att den lagliga gränsen ändrats eller?

    1. Linda skriver:

      Jag tror att hjärnan utvecklas till att man är runt 25, det kanske är därför hon tar upp det.

      Med det sagt, jag är nykterist och struntar fullständigt i Måns drickande. Det finns många alkoholrelaterade problem att lyfta och diskutera, men det här är inte ett av dem.

  4. Emma skriver:

    Hahhhaa geni

  5. Anna skriver:

    Oförskämt att anta att det inte är iste i Månsken glassar och glas!

    1. Anna skriver:

      Ha ha ha

    2. Anna skriver:

      Man kan ju undra vad jag hade i mina ”glassar och glas” närvarande skrev denna kommentar om ”månsken”… Månsken ska vara Måns och glassarna är flaskor och det är min telefon som ändrat på eget bevåg. Oförskämt av er om ni antagit något annat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer