GLAMMIGT – avsnitt 1

2:38 7 Jul 2016

Äntligen lite tv-smink så att man kan vara sig själv en stund!

A photo posted by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Jag har soliga nyheter! En gång i veckan under hela sommaren så kommer ni kunna se mig sitta och kackla om diverse kändisar i Aftonbladets nya tv-program GLAMMIGT!!! Jag har ju alltid varit en riktig skvallerhagga, och nu har Aftonbladet mot bättre vetande råkat släppa in mig i sin tv-studio.

Så skönt att få lite tv-smink så att man kan vara sig själv en stund! Älskar det! Älskade det till och med så mycket att jag hade på mig det två dagar i sträck och gick ut på bögklubb så att mina vänner bah ”ja du ser väldigt…. matt ut”. Mmmm.

Aja. En gång i veckan de närmaste sex veckorna så kommer det ut ett nytt avsnitt på Aftonbladet TV, och jag utgår från att ni inte har något bättre för er än att titta på det i sommar. Den mängd regn som kommer falla i sommar är jämförbar med antalet tårar som Anna Book fällde i Arga Snickaren, så ni kommer inte missa något.

HÄR är iallafall länken till första avsnittet. Fram med anteckningsblocken!

4 kommentarer | “GLAMMIGT – avsnitt 1”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ems skriver:

    Du är grym!

  2. Hannah skriver:

    Jaaa! Gud vad roligt, du är grym Frans!

  3. Alina skriver:

    http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/724701?programid=4283

    Alltså, helt orelaterat men du måste lyssna på intervjun med Peter Stormare i slutet av det här programmet. Typ det konstigaste jag någonsin hört. Var han full? Superjetlaggad? Eller bara en dryg mästare i mansplaining? Och varför får vi veta att Tingeling i Peter Panasonic var hans sexuella uppvaknande? Varför är han så engagerad i Los Angeles lokaltrafik? Är hans stora idol verkligen Hello Kitty? Så många frågor, så lite svar.

  4. Johanna skriver:

    Sååå bra du är frans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg