Svar på frågestund – del 1!

12:56 10 Jul 2016

Tränar du och isåfall vad? 

Hahahaha. Nej. Alltså verkligen, nej. Kan inte understryka hur mycket jag inte tränar. Tror mest det har att göra med att jag är *rädd* för gym? Typ att nån ska hälla proteindryck på mig och snärta mig med en handduk i duschen som på mellanstadiet.

Hur hanterar du att årets melodifestivalvinnare också heter Frans? 

Alltså, det här ÄR faktiskt ett riktigt problem! Hela livet har jag gått runt och varit ensam om att heta Frans. Nu pratar alla om Frans, men det är inte mig de menar. Det värsta var när jag bevakade Melodifestivalen för Nöjesguiden den delfinalen där Frans var med och ALLA i pressrummet pratade om honom, men jag trodde de menade mig så jag vände mig om hela tiden och trodde jag var populär:( Hemskt! Hoppas han blir lika bortglömd som Anna Bergendahl.

Vilka kommentarer är dina hatkommentarer på bloggen? 

VARJE GÅNG som ett inlägg får mer spridning än vanligt så kommer det arga män som heter Bosse och Peter osv och som är kränkta över något och därför måste skriva det. Det brukar dock vara rätt lindrigt, och jämfört med andra bloggar så är mitt kommentarsfält lika idylliskt som Anna Books familjesemester i Spanien.

Om du var barnvakt till Estelle för en dag, vad skulle ni göra för något tillsammans? 

Sätta oss på ett plan till Mallorca och tjuvröka hemma hos prinsessan Birgitta.

Vad ligger oftast i din matlåda? 

Det är rätt sällan som jag orkar diska dem, men när det väl händer så är det oftast en överprisad pasta från Paolo Robertos egna märke som ligger och svettas därinne. Det är faktiskt en av ett fåtal bra kändisprodukter i Sverige! Speciellt pestosåsen!

Om man skulle se dig på stan – får man hälsa då eller vill du helst liksom bli lämnad i fred?

Kom fram! Jag kommer bli jätteglad och tvångskrama dig. Till skillnad från Magdalena Ribbing så har jag blivit en riktig attackkramare som kastar mig över vem som helst.

Vart går du helst ut och danzar och dricker vin? 

Jag gillar Secret Garden i Gamla stan. Det är *gayvänligt*, har en bra uteservering och öppet till 03 varje dag. Man kan både dansa eller bara sitta still och dricka wine och spana efter gamla ligg och bortkomna turister.

Om du skulle bo i en annan stad än i Sthlm vilken skulle det vara?

Kan inte tänka mig att bo någon annanstans i Sverige än i Stockholm. Om jag skulle flytta utomlands skulle det troligtvis bli till Barcelona eller London. Det var nära att jag flyttade till Barcelona för två år sen när jag kom in på en utbildning där, men jag fick panik och tackade nej. Det var troligtvis lika bra eftersom det ändå hade varit som en enda lång CSN-semester, och jag hade troligtvis kommit hem lite småalkad och med 0 kr.

Hur och när träffades du och hemliga pojkvännen? 

Well, för att göra en lång historia kort så var det såhär: en bloggläsare tvingade sin killkompis att adda mig eftersom vi ”skulle passa bra ihop”, han ba ”aja ok” och addade mig varpå vi började skriva och sen blev det som det blev!

Vad är det godaste du vet i matväg? 

RÅBIFF! Alltså gud! Bästa råbiffen i Stockholm finns på Piren vid Hornsbergs Strand. De har till och med LÖKRINGAR på den! Ja ni hör ju själva.

Vad hände med din vin-drickar-kväll hos Odd Spångberg? Hur är kontakten mellan er idag? Kanske kan du förekomma och bjuda hem honom till dig?

Det undrar jag också! Odd har tyvärr raderat hela sin blogg nu eftersom han numera har ett riktigt jobb (det gick sådär med att satsa på drömmen om en musikkarriär), men för er som inte minns vad som hände så bloggbråkade jag med honom i början på förra året. Det började med att jag sa att hans vin var äckligt, och sen skrevs det några inlägg fram och tillbaka och till sist så blev jag hembjuden till Odd på provsmakning samt en privat konsert. Tyvärr så blev den kvällen aldrig av, så jag köpte till sist vinet själv och recenserade det här istället.

2 kommentarer | “Svar på frågestund – del 1!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Grrrr skriver:

    Jag skrev nya frågor imorse under inlägget om kommande frågestund! Missa INTE att svara på dom, snälla? Gillar dig frallan <3

  2. Sara skriver:

    Asså JA råbiffen på Piren! Var där förra veckan och den är verkligen den godaste jag ätit. Ten points!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg