7:32 25 Nov 2019

Jag tror verkligen Söderholm har fel ang fleece tröjan. Schyffert, plåt-Niklas, har tydligen sagt att roliga kvinnor är lika sällsynt som en snygg fleece.

Jag blev så jävla glad att liksom två flugor i en smäll var så jävla ägda?!!! Och fel på det.

Smäll ett: vinna över Söderholm (och detta handlar inte om att han e pundare, älskar pundare/ andra chansen/ pundare i media) men på köpet att vinna över Söderholm vinner jag också över Schyffert = smäll två.

Det var två flugor.

Tredje och viktigaste flugan: fleecetröjan.

och liksom min slutplädering i rätten.

för vet ni gott folk vad som är det trendigaste plagget november 2019:

fleecetröjan.

och det finns inte bara en snygg fleecetröja utan fleecetröjor ÄR det snyggaste som finns.

färska exempel: Magnus ugglas fleece

tröja i lördagens så mkt bättre.

Mitt signaturplagg är en ny fleecetröja från patagonia.
Den osar film-team på 90-talet. Finns det snyggare?

Så här ser den ut

Men members of the jury. Får jag fråga er en sak. Om två personer har så fel ang fleecetröjan? Varför skulle de ha rätt om kvinnor och humor?

4 flugor.

plus hela blogginlägget ÄR roligt = 5 flugor.

9:27 19 Nov 2019

igår första inspelningsdagen.

Det e som man slutar finnas. Man e bara ögon sen e man inte d längre heller. Man bara är, i nåt.

d som e lycka? Kan va. Tycker d påminner om hur man brukar beskriva mindfulness. Känna på en sten bara va i den sensationen osv.

vi spelade in ett så vackert hus.

bilderna blev så vackra.

jag skrek o tänkte vad fan är det här??? Vad ska det bli???

alla scener igår var så otroligt mörka. Inte ett enda skämt. Men d e humor va??? Va??? Eller? D som e humor?

Enda ggn jag blev ngn igen var när jag låg i en liten gäststuga. Huset var enormt m två gäststugor. Det var en gammal val-lokal. Ngn hade bjudit på kaffe o kolor m vitt papp omkring,  där inne o travar av papper och broschyrer hade funnits. Men nu fanns bara en säng. En antik spegel. Jag såg två rådjur utanför. Havet. Helt grått. Gråblått. Mkt sneda tallar.

jag skrev d här på 7 minuter.

7:39 17 Nov 2019

Regissören May el-Toukhy. Alltså hon som regisserat Dronningen. Alltså Hjärter Dam på svenska. Med Trine Dyrholm och Gustav Lindh och Magnus Krepper. Hon är helt otrolig. Manuset bästa sen. Jag vet inte?? Gudfadern?

Helt otroligt manus. Dialogen. Storyn go med. Men dialogen.

Apropå Gudfadern. Är lite film-lack all in all. Sur för allt missförstånd om Scorcese. han är e 3plus regissör, men bara för han gjort maffiafilmer så ride:ar han på Coppolas fame och briljans. Säg inte Scorcese när ni menar Coppola. Coppola kanske vår tids bästa regissör. Scorcese light weight. There I said it. Iaf VAR VAR JAG. Jo intervjun ovan är med  Hjärter Dam-regissören. Hone halv dansk, halv egyptier.

Jag minns d tugget m min far. D va perioder kontakten bröts och relationen pausades för jag inte ville bli läkare. Jag började studera till läkare flera ggr, gått flera år på juristlinjen. För den skräcken att vem behövs i krig och vem kan offras är på riktigt. Jag var rädd för mitt liv när jag började på konstskola. Kändes som hoppa ut för ett stup. Självskadebeteende.  Författare och regissörer behövs inte i krig. Inte tv-producenter heller. Bloggare behövs verkligen inte. Inte poddare heller. Verkligen inte.

Frågan e om de behövs utan krig. Men jo de gör de nog? Trevligt. Mysigt fan att poddare behövs.  Men upplever en pissig trend hos poddare som att pga brist på innehåll, alltså pga man inte har nåt å säga säger man helt sjuka saker. Var tvungen klippa bort sååå mkt i senaste podden pga detta.

Haha men jag reagerar så konstigt när jag hör sånt pissinnehåll. Typ blir orolig för DERAS karriärer. Typ tänker: de här bindgalna personerna skulle jag aldrig våga jobba med, och jag som e liberalast i Sverige. Hur ska det gå för dem??? 100% syonkonsulent-mode. Och  Vad kommer hända nu när influencern e död och inte bara jag utan vilken svenne på gatan som helst hatar läsa/ höra om samarbeten med skitföretag, för man känner sig ljugen för.

läskigt tänka på. orolig för bella et al.

12:08 16 Nov 2019

kan ni gissa den? här är den: KUL ATT HON KÖR.

nej men jag är ju en ensam riddare i det här. men allt som är producerat är fabricerat. att Linnéa ”ljuger” är ju bara talangen storytelling.

Schulman ljuger oxå. Guillou. Skugge.

jag ljuger

alla som skriver fiktion ljuger

alla som skriver krönikor ljuger

det är subversivt och det spelar ingen roll?

Min åsikt om Linnéa C är samma åsikt som jag har om Isabella Löwengrip och Caroline calloway. hatten av gummor. Ni är begåvade. Ni har ordets makt. ni kommer nå era mål en dag.

glöm ej källa när ni citerar detta.

7:54 14 Nov 2019

”Martina Montelius ”Föddhora” är en tondöv och förnedrande pjäs om prostitution. Den handlar inte om oss. Det skriver sex kvinnor i nätverket #utanskyddsnät som bröt ett samarbete med Teater Brunnsgatan 4. ”

står att läsa innan texten i DN blir en betalvägg. Fan vad skrämmande.

Jaaa eller hur tänker ni, sjukt att inte de handla om de 6 prostituerade.

NEJ NEJ NEJ SJUKT att 6 prostituerade helt plötsligt är kritiker.

varför ska ämnespersoner recensera grejer? typ jag skriver om en man. en man ska recensera det. jag skriver om en chef – en chef ska recensera det. Jag skriver om en skådis –  en skådis ska recensera det?

Nej men det är skrämmande för det är en verklighet där man inte tor på att fiktion finns. Vad betyder den verkligheten? Att konst inte har ett värde. Det är …. väldigt SD.

Finns ett uttryck som e everyone’s a critic

som betyder typ. jahopp då e helt plötsligt alla kritiker för de tycker så mkt om allt, som alluderar på att det faktiskt finns ett yrke som e kritiker. för det finns d.