7:07 1 Jan 2020

Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?
regisserade och skrev min egen dramaserie för SVT. (mer…)

6:34 18 Dec 2019

Har inte skrivit här på ett tag pga jag spelat in min tv-serie.

Nu har jag AT från den och mår legit piss.

vilken lyx att inte behöva tänka? Eller liksom bara vara i en annan verklighet? Som man själv kontrollerar och bestämmer vad som ska hända med? Det e regissörens roll for ya. Vår verklighet e så … jobbig? Nåt m internet gör att man har den för nära. Det är för smärtsamt? Att leva?

jag läste att barn i flyktingläger på Lesbos är sucicidala nu. Då måste de vart med om nåt. Nån måste gjort nåt. Eller de måste ha det för jobbigt. Menar det är symptom på nåt är fel. För barns grej e va så extremt positiva och glömska o gå vidare. Vuxna som hunnit samla på sig trauman däremot. Men barn???

Och internet???

svara mig: går det inte vara ball o va kvinna på internet?

kan man inte vara en ”person”?

asså m person menar jag att jag e ofta en karaktär, skapad, en mer underhållande version av mig själv, som håller på med vissa grejer mer än andra, typ inte så mkt moderskap och fru utan mer en slags Trump-variant? Förhöjd drastisk slängig? For laughs alltså. Men det verkar vara så pass sjuk stämning, med sjuk menar jag… dum… att det legit inte GÅR skämta som kvinna. För modellen lyder: kvinnor har ingen humor. Asså tom människor som tycker kvinnor är roliga tycker det liksom i en slags uppförsbacke. (Är det därför kvinnliga komiker är så grova i sitt uttryck, f*ttan och fetman, för folk fattar inte det är skämt annars?) I alla fall, därför när kvinnor använder sig av humor tas det på allvar. Då blir det helt galet budskap så klart.

som när Anna Hedenmo låtsases hon inte förstod Alex Schulmans skämt om skriva Äntligen när Notre brann.

jag (och alla kvinnor) är Alex Schulman, vårt språk på internet är ”Äntligen” och alla, ALLA, alla samhällsklasser, alla kön, all media, hela internet, släkten, svärföräldrarna, barndomsvännerna, akademin och gammelmedia är Anna Hedenmo.

alternativ 2: lilla jag är helt enkelt inte rolig.

7:32 25 Nov 2019

Jag tror verkligen Söderholm har fel ang fleece tröjan. Schyffert, plåt-Niklas, har tydligen sagt att roliga kvinnor är lika sällsynt som en snygg fleece.

Jag blev så jävla glad att liksom två flugor i en smäll var så jävla ägda?!!! Och fel på det.

Smäll ett: vinna över Söderholm (och detta handlar inte om att han e pundare, älskar pundare/ andra chansen/ pundare i media) men på köpet att vinna över Söderholm vinner jag också över Schyffert = smäll två.

Det var två flugor.

Tredje och viktigaste flugan: fleecetröjan.

och liksom min slutplädering i rätten.

för vet ni gott folk vad som är det trendigaste plagget november 2019:

fleecetröjan.

och det finns inte bara en snygg fleecetröja utan fleecetröjor ÄR det snyggaste som finns.

färska exempel: Magnus ugglas fleece

tröja i lördagens så mkt bättre.

Mitt signaturplagg är en ny fleecetröja från patagonia.
Den osar film-team på 90-talet. Finns det snyggare?

Så här ser den ut

Men members of the jury. Får jag fråga er en sak. Om två personer har så fel ang fleecetröjan? Varför skulle de ha rätt om kvinnor och humor?

4 flugor.

plus hela blogginlägget ÄR roligt = 5 flugor.

12:08 16 Nov 2019

kan ni gissa den? här är den: KUL ATT HON KÖR.

nej men jag är ju en ensam riddare i det här. men allt som är producerat är fabricerat. att Linnéa ”ljuger” är ju bara talangen storytelling.

Schulman ljuger oxå. Guillou. Skugge.

jag ljuger

alla som skriver fiktion ljuger

alla som skriver krönikor ljuger

det är subversivt och det spelar ingen roll?

Min åsikt om Linnéa C är samma åsikt som jag har om Isabella Löwengrip och Caroline calloway. hatten av gummor. Ni är begåvade. Ni har ordets makt. ni kommer nå era mål en dag.

glöm ej källa när ni citerar detta.

7:54 14 Nov 2019

”Martina Montelius ”Föddhora” är en tondöv och förnedrande pjäs om prostitution. Den handlar inte om oss. Det skriver sex kvinnor i nätverket #utanskyddsnät som bröt ett samarbete med Teater Brunnsgatan 4. ”

står att läsa innan texten i DN blir en betalvägg. Fan vad skrämmande.

Jaaa eller hur tänker ni, sjukt att inte de handla om de 6 prostituerade.

NEJ NEJ NEJ SJUKT att 6 prostituerade helt plötsligt är kritiker.

varför ska ämnespersoner recensera grejer? typ jag skriver om en man. en man ska recensera det. jag skriver om en chef – en chef ska recensera det. Jag skriver om en skådis –  en skådis ska recensera det?

Nej men det är skrämmande för det är en verklighet där man inte tor på att fiktion finns. Vad betyder den verkligheten? Att konst inte har ett värde. Det är …. väldigt SD.

Finns ett uttryck som e everyone’s a critic

som betyder typ. jahopp då e helt plötsligt alla kritiker för de tycker så mkt om allt, som alluderar på att det faktiskt finns ett yrke som e kritiker. för det finns d.