NK-KLOCKAN I SKYMNINGEN

10:21 13 Nov 2019

Tror verkligen ingen kan  hjälpa mig för känns som folk som läser mig bor på landet och i kranskommunerna lol. För de är miniatyrer av vem jag var innan, är det så man gillar nån? miniatyrer betyder yngre i sammanhanget. Känner jag en enda riktigt jävla rik person???? Liv kanske men hon bor i Malmö, och antar hennes dricksande egentligen handlar om underkänt i matte. Men OM ngn jävel bor granne med NK högst upp i huset. maila mig på caroline.ringskog@gmail.com

Jag gör ju en dramaserie för SVT. den blir så jävla bra. gråtfärdig över det. lager på lager läggs på och nu är vi i ramberättelsen där NK-klockan spelar huvudroll. så OM!!! du har pull. help a brother out. TACKKKk

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp