Intervju med Hanapee

11:58 11 Nov 2019

Det här är Hanapee, mindre känd som Hanna Persson. Sedan ett par månader hyr hon skrivbord på vårt kontor. Jag tycker att vi kommer riktigt bra överens. Hon har till och med gett mig förtroendet att läsa manuset till tv-serien hon håller på och skriver och bett mig komma med synpunkter. Därför tänkte jag att jag skulle intervjua henne till min blogg.

Läser du min blogg?
– Va, nej eller vadå?

Varför inte det?
– Jag har bara inte kommit mig för. Jag hinner knappt skriva i min egen blogg.

Jaha. Det var ju tråkigt. Men vet du vad Hanna? Alex Schulman dm:ade en skärmdump från min blogg häromdagen. Han läser min blogg. Jag behöver inte dig!!!

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp