20:32 2019-12-12

Sarah:
Hjälp master! Jag ska ge min kille en resa till Krakow i 30-årspresent och vill gärna ha ett rim till. Är bara så fruktansvärt dålig på att rimma så jag tänkte att du som är så HIMLANS bra på att rimma kanske vill hjälpa? Hade tänkt att vi skulle åka i sept/okt 2020, en weekend utan vår son Ralph.

Tackar och bockar och håller tummarna 🙏🏼✊🏼

 

Hp svarar:
Underbar present! Självklart hjälper jag med rim! Kul idé btw. Fler som behöver rim? Skriv i kommentarerna vettja.

Här kommer mitt lilla förslag som du givetvis kan ”knorra till” på det sätt som passar er:

Sömnlösa nätter och babyspya
Rutiner som känns allt annat än nya
En superförälder som dig förtjänar allt
så nästa år när det är mörkt och kallt..
..drar vi iväg en helg bara du och jag
Dricker ett tjugotal ”piwo” på bara en dag
Hånglar i nån gränd och ligger på hotell
Sover ut en hel natt utan gnäll 
Går på stan och äter god mat 
Utan bajsblöjor, matning eller tjat
Älskar att upptäcka världen med dig
Packa passet och häng med mig! 

18:52

Dagen kom då jag och Jojje skulle hålla vår ungdomsdrama-pitch som vi skrivit på i november. Hade förberett oss ordentligt och genomförandet gick absolut BRA. Kände oss nöjda efteråt. Nu får man väl bara vänta på beslutet. OM det skulle bli av går ju en barndomsdröm i uppfyllelse.

Om inte, ja då har vi iaf lärt oss skriva drama och får klämma ut nya manus. För va himla kul det har varit att skriva fiktion på det här sättet. Är kär i våra karaktärer.

Här är hon – min partner. Stämningen senaste två veckorna har kanske inte varit KANON mellan oss. Men det är adresserat och en del kan ha att göra med TONEN vi har mot varandra (läs: jag har). Svårt det där med humöret :—-)

Kaxig tavla förresten, Jojje har en likadan hemma.

Jag tre minuter innan pitch. Stirret. Mysig puls på den här bilden.

Hade på mig blå höga utsvängda jeans, rosa blommig blus och bruna loafers. Fick TYVÄRR ingen bra bild på det hela.

Idag? Jag vet inte vad som hände.

Jag har typ känt mig svimfärdig, haft grov yrsel, skitit hela tiden (ja förlåt då), inte fått behålla nån mat och känt mig svag (svagare än vanligt dvs). Detta resulterade i att jag, efter en förmiddag med jobb, sjukskrev mig från Hanna Persson AB hela eftermiddagen.

Såg på riktigt kanske 30 avsnitt av Vänner. Är på säsong 3 nu och HATAR Ross. Guuud. Han är så otroligt störig och hemsk mot Rachel när hon har fått sitt nya jobb, han är sotis, de tar en paus, han ligger med nån annan och tycker sen synd om sig SJÄLV? Va tvungen att spola i ett av avsnitten för jag är så arg.

Ja, alltså det är ju kanske fjärde gången jag kollar igenom Vänner, så det här är inga nyheter :-)

Aja. Det har varit mitt dygn.

Kram alla<3

20:05 2019-12-10

ÄLSKLINGAR!

Ni är många som frågat och SÅKLART ska vi ha lillbössan i år igen! Förra året samlade vi ihop över 125 000 kronor!!! Det här året är det kanske svårt att nå samma nivå pga jag är inte aktiv i musikhjälpen på samma sätt i år. MEN jag tror på er och oss.

Ämnet i år är så satans viktigt. Swisha gärna till lillbössan. Årets finaste jultradition vi har tillsammans <3

17:31

 

1. Förlåt för upprepad mening men; guuuuuud vad MYSIGT det är med december. Det är något speciellt med just det här årets december. Har fått till det bra hemma! Som ni ser här på bilden. Var även i tid med att baka lussebullarna. Har det hyfsat städat hemma. Är i *fas* på nått sätt.

Har också enorm hemlängtan till Sundsvall, familjen och Åre. Den 20:e åker vi upp och stannar till den 6:e januari. Gåshud på det, jajjemen.

2. Igår då jag kände mig som en tönt tog jag den här bilden hahahahaha varför gör man så? ”gud jag är så ful och töntig nu måste jag ta en bild där jag är snygg”. Lilla störiga plutläppen :-))))

Ps. Mår för övrigt bättre idag! Tack för allt ni skrev <3

3. Var med i Expressen TV igår för att  snacka om vår humorserie om matte! Dvs som jag gjort helt på mitt volag (vilket jag TYVÄRR inte fick chansenatt säga i tv…) Aja, KUL att få press på grejerna man gör.

4. BESATT av min guddotter Bonnie och hennes fötter. Här var i lördags då jag vakade över hennes sömn.

5. Bra bild Pääääschon. Men vi funderar på att bygga egna elementskydd hemma. Hur svårt kan det va?? Hittade den här bilden på instagram. Fint med klassisk rotting. Hatar hur element ser ut.

16:54 2019-12-09

Fy fan.

Vet ni vad jag känner idag?

Jag känner mig som en stor TÖNT.

T – Ö – N – T

Har basker på mig och såg min spegelbild i ett skyltfönster och ville väsa ”tönt” till mig själv.

Känner mig jättejättedålig. På allt jag gör. Allt är piss. JAG är piss. Varför ska jag ens skriva här eller greja på med NÅT? Varför ska inte jag bara bosätta mig i en grotta långt bort från allt och alla? Varför ska jag ens försöka med nånting ööööverhuuuuvudtaget?

Mmmmmmmmmmm.

 

Är detta sant Hanna Persson? Eller är det din pms och hormoner som pratar? Kan du stå på det logiska benet och försöka va lite schysst mot dig själv?

NEJ!!!!!!!!!!!!! FÖR JAG ÄR DÅLIG PÅ DET MED.

 

Mer om detta i kvällens pod.

Tack för att ni finns så jag får skriva sånt här rakt från huvet. 

fin bild på mig idag