22:13 2020-05-27

Inte utan min korv.

Så här är mitt liv nu. Är totalt megaslut i precis varenda del av kroppen. Har väldigt torr och kliande hals och så får jag genast inre bilder hur det hela kommer sluta i att jag föder i en respirator :-) :-) :-)

Men jag TROR det enbart kan ha med sömnbrist att göra. Brukar få ont i halsen av det ju *sväljer hårt*.

Men nu, nu ska jag äntligen sova. Och hela fredagen ska jag ta ledigt. Hundra procent ledig!!! Kanske unna mig att deleta instagram ett dygn t.o.m.? Ska man va så wild and crazy?!

Mm ja fan va skönt. Längtar efter noll procent krav så jag får pirr i tårna.

Puss från mig och min stora gråa korv

08:00

Idag klockan 13:00 sänder vi vår sista mattelektion för den här gången! Temat är grafer och funktioner och vi ska bland annat  räkna på hur ofta man måste höras med sin bästa kompis för att fortsätta vara bästa kompis samt hur många timmar fotboll det behövs för att bli proffs.

Sveriges mysigaste mattelektion. Puss alla och tack för er som delat det här till högstadieelever!

20:40 2020-05-26

Om jag fick en dotter skulle verkligen Maj vara ett tänkbart namn! Så fint, Maj. Nu är det också en väldigt trevlig månad i alla fall idag när våren är här. Tänkte bjuda på tre bilder från dagen.

I brist på ett hus och bro så kliver jag ut på balkongen med kaffeköppen. Som jag alltid smuttar på. Mina gravidhormoner klarar inte av för mycket kaffe nu, blir helt kallsvettig. Så jag ”MUNNAR” bara på det.

Det här är

Nä jag finner nästan inga ord

Det här är det bästa jag vet. Sen jag var barn och plockadee jordgubbar ur vårt egna lilla land. Jag vet inget godare än jordgubbar, socker och mjölk. Om jag tömmer skålen in i munnen för att komma åt den sockriga rosa mjölken? Jajjemen.

Pigg :-)))) Men ändå glad. Kör den här klänningen så fort det blir lite varm. Trikåklänning från h&m som är mkt skön över kulan. Sandalerna är förresten perfekta för min foglossning, det går nämligen inte att gå snabbt i dem.

 

15:01 2020-05-25

Martin har kollat väderappar och Hanna har grottat ner sig i porr. Ingen av dem mår särskilt bra av det. Hanna vill bara bli lämnad i fred och hitta sin lust och Martin är fullkomligt avtrubbad. I övrigt snackas det nervöst sammanbrott i zoommöte och att ”prata väder” som fenomen. TREVLIG LYSSNING!

Ni hittar podden där poddar finns.

Har du majskorn som ögon, salladsblad som händer och går under smeknamnet grönsaks-Fia? Tryck play nedan:

07:06

Tjoho!

Jag tänker att den här veckan (och kanske nästa) kommer jag spurta mig igenom med jobbgrejer för att kunna vara lite mer ledig i juni fram till födseln. Skulle vilja ha typ hela juli ledigt då jag enbart går in i nåt slags *zen-mode* inför födseln. Men vi får se om det går. På onsdag sänder vi i alla fall sista liveavsnittet av Vi räknar på det. Så roligt det varit att få producera det här! Mm stolt över det faaaaaaktiiiiiiskt.

Happ! Ska vi kolla på dagarna då? För min egen skull, så man får lite ordning och reda i lill-hövvet sitt.

Måndag
Pod med Martin på morgonen. Vi hade paus förra veckan pga… min trötthet. Så nu får man leverera. Runt lunch kommer radioprofilen David Druid hit för en intervju till Gott folk. Har gravidyoga på kvällen.

Tisdag
Förbereda inför sändningen och spela in ett samarbete. Ska hänga i en park med Mimmi (inte hunden) och Lova (hennes bebis) på eftermiddagen. Ska bli superfint väder. ÄNTLIGEN ÄR VÅREN HÄR, eller ja typ sommarn?!

Onsdag
Livesändning. Temat är ”GRAFER & FUNKTIONER” mm hur mycket kan ni om det då?! Inte ett jota som mig kanske?!

Torsdag
Kör ett livequiz om mens ihop med PLAN. Håll koll på min insta. Man kan vinna nåt litet fint och det är en sån himla viktig fråga för flickor världen över.

Fredag
Spela in ett avsnitt Gott folk.

Lördag & söndag
Båt båt båt! Ligga rakt upp och ner på en bädd i Mälaren. Synd bara att jag inte kan bada pga kommer inte upp i båten igen då. Måste fixa nån badstege till båten tror jag.

Puss puss