18:32 2019-09-19

Hej älskade ni!

Vet ni? Jag har fått en ny favoritfärg och det är samma färg som mitt…. ja, vi behöver inte gå in på det. Men hösten ÄR ju jordiga färger och jag tyckte det var fint att gå all in. Kolla:


Lilla surpuppan. Sorry för det. Men var så . koncentrerad att ni skulle se min underbara tröja från Filippa K (adlink) som jag faktiskt BOTT i senaste veckan. Otrolig är den.

Kjolen är från Mango och mobilskalet som jag tappat i marken cirka 29303 gånger är från Other stories.

Puss puss från lilla jordhögen (SOM BLIR 31 ÅR I MORRN!!!! BvhhHHaaaaa!!!).

12:03 2019-09-18

Jaha hallå mina tokSTOLLAR

Jag har så mycket nu. Hata mig inte för att bloggen får lida. Gör ni det? Hallå? Snälla förlåt mig? Hallå??? Jaja. Nu glömmer vi det och kör lite uppdatering denna gråa kalla onsdag i Stockholm.

Vaknade helt förstörd, som snarare tycks vara regel än undantag nu för tiden. Är det mörkret och kylan kanske, själva årstidsskiftningen som gör mig såhär SLUT. Kanske. Har liksom ställt in två träningspass nu måndag och tisdag för att jag på riktigt känt att det inte GÅR att genomföra.

Men ikväll ska jag köra lite spinning… kanske…… … ..

Jag har ju börjat åkt voi överallt. Ogillar mig själv jättemycket för det. Cykel är både bättre för hälsan och sin image. Dessutom blir det så jäkla kallt och blåsigt på voi. Kolla mitt ögonsmink liksom, helt förstört av vinden.

Ser för övrigt ut som en ond överklasstjej i den här jackan ihop med hårbandet.

Det var hit jag voiade i morse. Frukost på H&M Showroom! Ljuset!!!!!!! Träffade återigen hållbarhetschefen för h&m (totalt är de 200 personer som jobbar med hållbarhetsfrågor och utveckling just nu) och fick så jävla bra info som jag kommer använda mig av i en framtida grej jag ska göra.

I övrigt så jobbar jag på med nya avsnitt av Gott folk som ska ha premiär nån gång i oktober samtidigt som jag roddar det här större mattejobbet jag ska göra en *webbserie* (mitt hatord) på. Och så fyller jag år på fredag och ska laga fisksoppa åt 23 personer. Och så åker jag till Toronto för att hänga med Linnea och Floren (och ja Johan också).

Ser så mycket fram emot alltihopa.

18:15 2019-09-16

Kan man göra ett podavsnitt där både Hanna och Martin lyckas framtidkrisa samtidigt? Tydligen. Avsnittet innehåller förutom barn- och bostadkris (nåja) även snack om hur innehållöst landskap Medelpad är, det sjuka i att inga killar kan ljusdesigna och om sms från andra föräldrar.

Som vanligt hittar du podden där andra poddar finns. Onanerar du med krukväxter, hatar djur och får lätt papercuts? Tryck play nedan:

13:26

Hallå älskade!

Jag är tillbaka och jag har varit i Säffle.

Först och främst; herregud vad Värmland är fint? Ja, det är väl att sparka in öppna dörrar men tycker det är sådär sagolikt och som att man känner historiens vingslag i Värmland. Störigt att jag säger landskapet istället för orten? Ja, men så gör tydligen Stockholmare har jag märkt. ”Vi ska till Värmland” man bah ”DU SKA TILL SÄFFLE”, men nu är jag likadan.

I alla fall. Jag har varit på min gamla kollega och fina kompis Amandas bröllop. Hon gifte sig med Morre vars släkt vuxit upp på gården i Mässvik i flera generationer, och det var alltså där bröllopet var. Jag som trodde mina föräldrars gård var magisk fick är hård konkurrens. Men vi återkommer till det.

Klockan 15:00 på fredagen gick Klara och Kjells Land rover från Söder mot Säffle. Om det hade packats ner sex flaskor prosecco? Jajjemen. Om jag och Klara lyckades svepa tre av flaskorna på två personer? Ja det kan hända 8-) Vad bra ens sminkning blev efter det lilla intaget.

Fördrink! Vi svängde in i VÄRMLAND runt 19 och bytte om efter klädkoden ”casual” hos underbara Stefan och Birgitta vars hus på gården vi hyrde.  Sen var det bara att vandra ner mot gården och mingla med soppa och rödvin i väntan på vigseln.

Helt vanligt monogram(heter det så?) i halm för Amanda och Morre. Gick och väntade på att det skulle tuttas på likt Gävlebocken, men tydligen färre psykopater i Värmland.

Vigsel för de här två mycket älskvärda personerna!!!!!!!!!!! Fick ingen bra bild för hade satt mig så långt bak, men som ni ser var det ju några andra som fick bilder.

Dag två. Och dags för smokingmiddag.

Ja, så här blir det när man är lite stressad. Jag HAR inte någon bättre bild på min klädsel än den här med vattenberedaren och headandshoulderschampot som bästa accessoar. Klänningen är från H&M Studio och mitt backslick höll i hela två minuter.

Får man bo såhär? Är det lagligt?

Måste för övrigt påminna farsan om att han borde börja kratta gruset hemma.

Så HÄRLIGT med finklädda i lantlig miljö! Pirret! Förväntningarna! Uj uj uj

Finklädda killar och tjejer! (Ja nu börjar min energi för bildtexter ta slut som ni märker).

Middag. Så jäkla fint. Några av många saker jag tar med mig till mitt eget bröllop: runda bord, extra höga ljus och att man kanske ska vara på mamma och pappas loge ändå….? Rädd bara att mamma kommer få en hjärtattack av det. Får läggs halva bröllopsbudgeten på att skicka iväg henne på semester veckan då vi fixar, annars kommer hon va där och oroa sig.

DANS!!!!!!!

Kom hem 04:15 och är fortfarande bakis såhär två dagar senare.

Underbar helg och tack till Amanda och Morre för att vi fåra leva samtidigt som er.

14:52 2019-09-12

En i mitt kommentarsfält önskade att jag skulle sno Sandras lista om kändisar. Så nu gjorde jag det. Gud, jag lyder verkligen er minsta vink? Har rollerna förflyttats och NI har blivit MIN master? Uhh, hemska tanke!

Vad är en kändis för dig?
Carola???? Typ nån som inte behöver en närmare presentation eller förändrar ett rum hen entrar. Får typ pirr i magen av bilden ovan SÅ känns riktiga kändisar för mig.


Manlig kändiscrush:
Såååå kåt på karaktären Jack Pearson från serien This is us (kanonserie!), skådisen Milo Ventimiglia verkar så himla mjuk också? Var kär i honom redan på Gilmore girls-tiden. Älskar mjuka snygga killar som är lite blyga och KAN JÄTTEMYCKET. Gud blev ännu mer kär nu när jag googlade en massa på honom.

 


Kvinnlig kändiscrush:
CARDI B!!!!!!!!!!!! Jag vet ingen mer äkta, vettig och rolig? Hade gåshud under hela P3 dokumentären om henne. Sån otrolig person på alla sätt.

 


Kändis du var kär i som ung
Beeeeesatt av Leo.

Kändis med bäst instagram
Chrissy Teigen pga personlig och kul, rolig med sin man John Legend också

Känd person du önskar du kände
ALLA syrrorna Kardashian. Förlåt för mallighet men nu säger jag det bara; de hade verkligen tyckt om mig. Och tror vi skulle ha rätt kul? Ok Kourtney hade nog inte älskat mig, men resten. Ja så ÄR det bara.

Kändis du inte tror att du skulle komma överens med
Skulle va livrädd för Kanye :-(

Kändis du får höra att du är lik
Miranda Kerr, Gollum och gitarristen på Allsång på Skansen (och medlem i bandet Cookies and beans!) Charlotte Centervall.

Typiskt kändisbeteende
Ha en kock hemma??? Sååååå wierd känsla

En generell observation om kändisar?
Dom mår piss.