22:28 2019-11-12

Varför är det synd om papporna? Till och med anmälda kändispapporna är det synd om. Hanna tycker att det är mer synd om henne för hon har förlorat 100 följare. Martin, ja han har skaffat hockeyfrilla och slagit huvudet i en tegelvägg.

Ni hittar den som vanligt där poddar finns.

Är du vän med en lampa, älskar snarkljud och bajsar med låst dörr när du är ensam hemma? Tryck play nedan:

13:58

Jahopp då fick man migrän igen då.

Fy fan vad hemskt det var igårkväll. Gick och tränade på Friskis, sprang lite och gymmade lite men hade glömt min vattenflaska hemma och dessutom ätit dåligt med lunch (pga den vidriga salladen ni vet). Gick hem och var på ett ovanligt topphumör.

Då slog den till. Skulle messa Anton och fråga om middag men när jag skrev försvann hälften av orden och det är alltid, alltid mitt första tecken. Att jag börja se saker halvt. En gång i fjällen tappade alla människor på after skin halva ansiktena. Hå hå ja ja så tokigt!

Efter synbortfallet kom blixtrarna (auran???), känselbortfall i armarna och så den extrema huvudvärken. Som att en motorsåg kör i huvudet. Mys. För mig har det uteslutande med fysisk  ansträngning att göra. Och dåligt vätskeintag. Misstänker också att jag ev har någon låsning i nacken/axlarna för jag upplever också att det lättare kommer efter att jag gjort sånna övningar. Aja jag ska till en kiropraktor snart tänkte jag.

Ska vi titta på vad jag ska göra i veckan nu är huvudet är mer ett blåmärke än en motorsåg?  Jajjebusingen

 

Tisdag.
Ja det är ju idag det. Ska, efter vår dramaturgs anteckningar, klura vidare på manuset till den där tv-serien vi hoppas på att få göra. Ikväll spelar jag och Martin in poddis. Och så säljer vi vår Sonos soundbar via Blocket (köpt en mindre) om nån ville veta.

Onsdag.
Långredigering av matteprojekt med Isabelle och Jacob

Torsdag.
Ska få träffa TVÅ BEBISAR (eller fyra beroende på hur man ser det). Ska äta frukost med Emelie och Bonnie och sen lunch med Linso och Noah.

Fredag. 
Skrive skrive skrive. Sen ska jag på AW hos min nya kompis Iiiiiisabeeeelle. Så kul att bli kompiskär igen! Hon sände radio inatt (Vaken i P4) och jag låg vaken till 01 och lyssnade och fnissade gott? Pinsamt.

Lördag & Söndag.
Måste läsa melodikrysset lördag morgon, inga planer på kvällen och så vill jag ha det!! Vill vara spontan här. På söndagen ska jag filma med Mauri till… Spinngalan! En PR-gala. Vi ska alltså inte köra spinning.

 

Va kort beskrivning av mig :-))) För okänd att sammanfatta helt enkelt.

15:02 2019-11-11

Det bästa med att spela in rörlig bild är att det alltid finns någon som vill fota en! I en av scenerna vi spelade in i fredags (till matteprojektet jag jobbar med) så skulle en av gymnasieeleverna spela min ”sytlist och manager” och därmed fota mig med mobilen under själva inspelningen. Dröm för en barnprogramledartyp som jag.

Här är några av de starka bilderna.

Det var väl härligt? Nu återgår vi till det vi höll på med innan. För mig var det att dricka en koffeinfri Naia (dryck) och bokföra kvitton från ovan inspelning. Sen ska jag gå och träna, spela in pod och äta älgköttbullar Anton rulla igår.

Mmm jag lever verkligen ett perfekt liv!!! …

Trevlig måndag dårå

12:13

Hej älskade

I helgen sköt jag givetvis ut mig totalt. Så jag gör när jag är klar med nån deadline eller färdig med inspelning. Körde K Karaoke, Spy bar och ensam på McDonalds och hela den grejen ni vet.

Kändes jättevärt när jag vaknade med dödsångestbakiskänslor kl 09 på lördagen. Jag som hade tänkt göra Melodikrysset och ta långpromenad med Anton.

I alla fall. Måndag! Nya tag! osv.

Vet vi vad jag nyss gjorde då? Jo, köpte Sveriges äckligaste sallad. Herregud. Jag äter ju i princip allt, men ni vet när allt smakar kylskåp? Uuuhh. Burr. Och det är ju på mitt vanligaste lunchställe här i Gamla stan där jag hyr kontor. Kommer inte våga gå tillbaka. För det gör jag a l d r i g.

Mår så jävla dåligt av den.

Det var dessutom en sallad med okokt svartris i? Va? Förlåt? Det har man väl ändå inte i sallad. Det ihop med kylskåpssmaken och en vitlökssås som tydligt ”stått” och smuliga iskalla små tomater.

Åter till min grej: Jag går ju aldrig tillbaka med mat. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Vissa säger att det är ”schysst mot de som jobbar där att berätta”. Det håller jag inte med om. Det som faktiskt är schysst är att hålla klaffen och äta upp.

Och inte skriva ut namnet på restaurangen på sin blogg.

18:34 2019-11-07

Ännu en inspelningsdag har passerat för mä! Alltså med det här matteprojektet jag gör på mitt bolag. Och i morrn har vi en ny inspelningsdag. Herregud vad trött jag blir, men oj så kul det är.

Kolla vilket fint team vi var idag:

Nån på bilden är min kusin och numera även min assistent… ser ni vem?!

I alla fall. Nu ska jag vandra hem från kontoret där jag suttit på manusmöte med en underbar dramaturg som jag och Johanna har kontakt med nu när vi skriver seriemanus. Att träna eller inte träna. Gud jag borde. Men orkar jag? Buhu vill grina av trötthet, men samtidigt har jag och Anton en träningstävling där han leder med 3-1. Helvete.

Puss och hej vad bra blogginlägg det här blev!!!!!!  noOOOoot :PppPPPPp