14:28 2018-05-20

Älskade!

Haft en u n d e r b a r helg uppe i Sundsvall i torpet och ute hos morsfarsan. Ett stort plus med att va ihop med en som kommer från samma ställe som en själv är att man ofta vill åt ”samma håll” i Sverige. Så tacksam för att jag och Anton kan åka upp hit och åka mellan våra föräldrars ställen och hinna med alla *relationer* på en helg.

Det dåliga är väl kanske att man inte får chans att vidga sina vyer.

Tårades upp flera gånger under helgen (inte enbart av kungliga bröllopet) för att det var så skönt att vara hemma.

Drabbades också som vanligt av den fascinerande tanken att det är ju helt SJUKT att vi bor i lådor ovanpå varandra i asfalterade samhällen när man kan bo…. såhär?

Mmm. Ingen ny info i denna blogg känner jag. Bara samma gamla tankar som snurrar runt runt medan livet går. Var ska man bo? Vem ska man va? Hur ska man leva? Mmm snart 30 år och fortfarande inga svar

Men en ny klänning från h&m har jag!

20:39 2018-05-18

Hali halå

Ett under att detta blogginlägg ens skrivs nu med tanke på min utgång inatt först på Nexiko, sen Trädgårn och sist Spy bar (se bild).

Herregud. Ni kan följa min resa på insta stories :-))))

Hade jättekul och det får man ju försöka påminna sig om när man sitter i bilen på väg upp till Sundsvall och vill kräkas i varje kurva.

Japp, vi ska besöka torpet och göra i ordning för sommarn. Och träffa våra föräldrar.

Snart framme! Längtar!

10:55 2018-05-17

Tack för gulliga kommentarer på förra inlägget<3

Igår såg jag ut såhär i värmen. Råkade tidigare i veckan scrolla förbi nån slags poseringscoach(?) på instagram som skrev att om man ställer fram ett ben och har ena handen i håret så ser man mycket bättre ut på bild. Så jag testade. Är inte helt imponerad av resultatet dock.

Fått 8291 frågor om det här ”hårbandet” jag har. Det är alltså en hårt diadem från Urban outfitters i Toronto (jag kan inte ha hårband för de glider av min klotskalle). Jackan är vintage, klänningen från Bikbok och skorna Superga.

Ha en härlig och lite svalare torsdag hörrni! Själv ska jag sticka till tv-huset för fotografering inför Guldtuben (ska leda ett mkt stökigt försnack) och sen är jag producent hela kvällen för vår sista livesändning av ”99 frågor”.

Puss puss

21:43 2018-05-16

CHECKAR IN

Oj stavade det först med ”tjäckar” ?!?! hahaha, eventuellt den fulaste felstavningen jag gjort? Jaja ville bara säga hej och förlåt för att jag bloggar lite dåligt hemma nu. Anledningen är att jag sov 4 timmar inatt pga jetlag och ångest. Men life is life

Na na na na na.

Vill också att ni som kommenterar ska förstå att bakom varje inlägg finns ju såklart en massa annat. Det är ju självklart ingen nyhet för all er vettiga och kula men samtidigt fick jag en kommentar om att jag ”blivit stöddig” (obs inte mitt ord!) och negativ. Och då gick liksom luften ur mig.

Vill absolut inte skriva om hur jag mår, mina innersta bekymmer eller ens dela med mig av nåt som sker inuti mig när det möts av personer som vill missförstå eller helt enkelt …inte fattar? Eller talar samma språk. Många gånger är jag ju invaggad i att ni är just sånna – som fattar grejer!

Vilket jag också ju tror är majoriteten. Men ibland får jag så otroligt nedbrytande kommentarer att jag vill ta farsans älgstudsare och trycka av rakt ut i luften :-))

Jaja. Nog om mina mordiska tankar. Istället bjuder jag på ännu en härlig bild från idag när jag och mina kollegor var och badade på lunchen! 28 grader i maj!!! Va!!! Det är som tecknad film!!!!! Tjohoooooo

Mmmmmmm soool *lapar med min kollega Amanda* och tänker på allt som jag ska göra i sommar.

20:47 2018-05-15

Det är en unge som gråtit på min gata nu i… 45 minuter kanske? Och jag står inte UT av ljudet som dånar in i lägenheten. Det ocharmigaste jag vet är att vara en person som stör sig när ungar gråter – men för mig är det helt outhärdligt. Det väcker irritationskänslor i mig som jag inte trodde fanns? Vill vråla ”HÅLL KÄFTEN DIN STÖRIGA UNGJÄVEL BUHU BUHU BARN I VÄRLDEN SVÄLTER OCH DU FICK INTE EN GREJ PÅ ICA???? TYST!!!!”.

Samtidigt är ju barn just barn. Och barn gråter väl antar jag? Fy fan va uselt jag kommer må om jag själv får barn och vet att det finns människor som mig själv som irriterar sig på det här sättet. Men framförallt; hur kommer jag själv överleva mina framtida barns gråt, gnäll och skrik? Herregud :-( Kan man uppfostra barn fri från sånt? Är det riset som måste användas då?

-OBS SKOJADE EV FRAMTIDA SOCIALTANT-

Jaha det var inte barngråt som det här inlägget skulle handla om. Skulle mer handla om att det varit 26 grader varmt i Stockholm idag och att i morrn ska det bli ännu varmare och vi på vår redaktion har bestämt att vi ska bada i morrn på lunchen.

Tjoho ibland är livet lätt

(Uppenbarligen inte för barnet på gatan iofs).