21:45 2017-10-16

NYTT STARKT, SPÄNNANDE (OCH ARGT!) AVSNITT! Vi missade 188 så nu får detta avsnitt heta 192.5 helt enkelt.

Den här gången snackas det om

Martins tandläkarskräck och Hannas skräck för sig själv. Rädslor, föreläsningar utan grund och hur ska man egentligen hantera rykten om svin och vad har Timell, Virtanen och Weinstein gemensamt?

Ni hittar det där poddar finns. Har du halsböld, dricker fil och går med myrslok i koppel? Tryck play nedan:

21:15 2017-10-15

Todelo?

Här skriver man och uppdaterar dagligen och vad får jag tillbaka?! TYSTNAD. Aja… ser ju i alla fall i statistiken att ni är här inne och ränner så fortsätter väl skriva då *martyrar under filt med ena ögat kikandes på er*.

Nåväl. Idag var första gången jag träffade Spex efter vårt misslyckande i banhoppning. Han blev inte ordentligt ”framriden” (pga tv-inspelning) och blev därför rädd för applåder och musik.

Och jag blev livrädd av att han var så spattig. Det hela slutade ju i dålig hoppning och jag har sedan dess varit rätt mätt på det här med ”häst”.

Har sen dess känt att det inte spelar någon roll hur mycket jag rider om hästen och jag blir skraja när det väl gäller. Då blir vi ju båda sämst och all träning är förgäves.

Men så idag sågs vi alltså igen och red barbacka i höstsolen, och ja, det var supermysigt och jag gillade hästar igen. Även om jag fick skavsår i röva som SVED i duschen efteråt. Tvingade Anton att ”kolla”, lol.

Ensamma på livets oförutbestämda väg. Jag och Spex. Funderandes på vad som komma näst.

Och så kom min kompis Marlene ut till stallet! Hon behövde själslig rening och vad passar då bättre än hästar och natur. Så mysigt att rida ute och samtidigt ha ”snack”.

Hästintresset är härmed tillbaka, tack och lov. På onsdag ska jag träna hoppning.

13:23 2017-10-14

Nemen vad är det för tokfrans i glatt hår som sitter och läser??? Jo, det är ju JAG era blindstyren. Inte lätt att se när man plötsligt bytt hårfärg.

Men vad läser jag då? Jo, en receptbok som jag fick av Anton syrra i födelsedagspresent. Och jag ÄLSKAR DEN. Väldigt roligt skriven plus vill göra alla recept eftersom de är snabba, enkla och bra för kröppn’.

Det är två KULA tjejer som har en blogg/pod som heter Food Pharmacy och det här är tydligen deras andra kokbok.

Perfekt för mig, som, citat från er: ”alltid är sjuk”. Ska springa till Ica nu och handla inför en trevlig liten soppa av jordärtskockor nu.

Så helt enkelt ett hett tips från mig! Köp den till dig själv eller till någon du tycker om, eller ja, någon som i alla fall fyllt år eller liknande. Fin present tycker jag.

23:00 2017-10-13

– Färdig!!!!!!! …som man skrek åt morsfarsan medan man stod på alla fyra med röven i vädret och ville bli torkad. Så stod i alla fall jag? Hört att det tydligen finns olika tekniker för det där.

NÅVÄL. Så här blev alltså mitt färdiga hår. Fan va NÖJD jag är. Ville ha smuts-lilarött och fick verkligen det. Vissa slingor sög åt sig lite väl mycket rosa, men kommer ju gå ur vid första tvätten.

Klippte också ”upp” en del runt fejset då jag tycker det är så fint då det ”ramlar fram” hårslingor.

Nu har jag druckit typ fem öl under kvällen, så är helt slut i hjärnan och kroppen så ska direkt bums i säng och ha som mål att göra lite yoga i morrn. Har dock ”känningar” i halsen som oroar mig mycket.

Puss puss

15:24

ÄLSKADE!

Hur fantastiskt är det inte att få frisörtid en FREDAG EFTERMIDDAG? Kan inte tänka mig något bättre tbh. Sitter nu hos Hillewi på Ellui här på söder och har fått för mig att göra håret…. ROSÉ? Alltså färgen.

Crazy va???

Nu har jag ju så satans GULT hår och dessutom slitet som nån slags skabbräv:

To be continued…

Oj! Nu kom Hillewi med rom och cola till mig! Vilken fredag alltså.

Puss!