15:47 2019-08-19

Ny vecka! Nya möjligheter!

Vaknade givetvis som ett vrak och med tron om att ”jag har väl inte alls så mycket den här veckan” till att börja lista allt jag har att göra MEN det mesta är kul?! Här kommer listan ni älskar att hata.

Måndag
Podd med Marre i studion på Acast! Äntligen krispigt ljud. Ska också förbereda inspelningen av livesnacket på The Lobby på torsdag. Och så ska skriva på en grej! Borde träna? Ska ju springa tjejmilen om 1.5 vecka och har inte sprungit en mil sen i april……….

Tisdag
Bla möte med min älskade revisor. Glömde ju tyvärr bort hur man bokför under sommaren så nu måste hon lära mig alltihopa igen. En idé kan ju vara att skriva en GUIDE till mig själv? VARFÖR GÖR JAG BARA INTE DET. Min ständiga stress i livet är att göra fel i bokföringen. I fredags satt jag på ett café och fick årets kraftigaste ångest för jag trodde jag räknat fel på en grej hahahaha. Var alltså tvungen att ”gå ut och lugna ner mig” efter den psykiska pärsen. Och då hade jag inte ens räknat fel? Jag bara trodde det. Herregud.

Onsdag
Förhandsvisning av filmen Ready or not tillsammans med ER! Har redan sett den en gång pga fick specialvisning pga jag är *speciell* (..) och kan verkligen rekommendera den!

Torsdag
Springa……… Och så eventet på The Lobby där jag och en psykolog ska samtala om mitt bekräftelsebehov :-))))))

Fredag
Min brorsa + föräldrar kommer ner till Stockholm och min plan är vi ska åka båten allihop, ska ev regna, men håller alla tummar för att det ska ändras. Våååågorna guuuuungaaaaar meeeeej.

Lördag
Min jämnåriga kusin Linnea gifter sig på Djurö!!!!!!! Såååååå jäääävla kuuuuuul Har två klänningsalternativ som jag velar mellan. Ska ju på min gamla kollega Amandas bröllop i september så måste avgöra vilken av klänningarna som passar var. Den enda köpte jag på fyllan i Toronto för alldeles för mycket pengar men den är på riktigt den finaste klänning jag haft. Gult tyll med ena axeln bar! Ska försöka fota (kommer inte ske förrän bröllopet om jag känner mig själv).

Söndag
ZzzzzzzzzZzz zzzz byyyeeee

12:37

Pjuh

Vilken helg va! Anton åkte till Sundsvall och jag hade *allt fokus på mig* hela helgen. Agerade bara utifrån lust och känsla. Kan verkligen gilla sånna helger eftersom det innebär att jag kan bete mig som det barn jag är och bah flyta fritt runt i lägenheten och stöka ner eller gå ut supa med mina polare. Kan jag ju iofs göra när han är hemma också – men inte riktigt på samma sätt.

Tur bara att det är en helg, längre tid hade nog fått mig att må röv. Vad gjorde jag då? Ja typ det här:

I fredags möttes jag och Johanna för pizza och vin på Brillo. Sen gick vi till Sturehof och drack drinkar. Visst gör jag en rolig stilresa nu? Rotar runt mycket i garderoben efter det jag har och matchar på med gammalt och nytt. Kavaj är min nya grej tydligen, den här från h&m såklart (har plockat en massa från h&m pga gör ju samarbete med dem).

Efter Sturehof gick vi till Bouqerian där Klara och hennes man Kjell var! Alltså han på bilden är min FARSA inte Kjell hahahahaha. Vad sjukt det vore. För pappa var alltså nere i Stockholm med några styrelsekollegor(?) och kom därför och mötte upp oss! Så himla kul.

Skickade det här fotot i vår familjegrupp!!!! DJ GRELS!!!!!!

Sen var det lördag. Jag låg i sängen fram till klockan 13 för att sedan ta sveriges längsta dusch. Hade lovat ”fördrink” hemma hos mig innan My’s 30årsfest vilket innebar lite fix med snacks etc. Tog på mig min långa orangea mjukisklänning och begav mig till Ica som ett VRAK.

Tre timmar senare mådde man bättre och satt med en GT på gräsmattan hos My.

Maja <3

Maja <3

Ja så här blev det för mig 01:00. Jag DÄCKADE??????? I ettåriga Pennys rum (hon varit inte hema tack och lov). Så jävla mysigt att somna på fest tycker jag. Värre är det att vakna av att Edvin och Maja hetsar om taxi och filmar mig med blixt.

Klev till slut upp runt 02:30 helt mosig och möttes av en show i köket. Edvin dansade till Drunk in love och lyckades riva ner en laxmarinad över hela sig.

Klippet hittas här.

TACK FÖR DEN HÄR HELGEN ALLA INBLANDADE!!!!!!!!!! Tio plus får den.

11:22 2019-08-16

(och jag har snott en lista av Sandra!)

Jag längtar efter:
Linnea i Toronto! Känna mig säker på min riktning i livet! Mitt bröllop! Att våga saker!

Jag är ledsen över:
Att jag är så fruktansvärt dålig på att fatta beslut i mitt privatliv. Jättesnabb i jobb, men när det kommer till typ färg i vardagsrummet, var vi ska gifta oss, vart jag ska ha aw ikväll etc eller större frågor om typ familj och riktning i livet – då vill jag gärna vara den som fattar beslutet, men det innefattar så jävla mycket beslutsångest och tar tid. Samtidigt går jag aldrig med på at någon ANNAN fattar beslutet. Herregud. TA ETT BESLUT DIN SJUKA FAN ELLER LÅT NÅN ANNAN GÖRA DET!!!!

Jag äter helst:
Förlåt för trött svar som en typisk ”skön victoria secret modell” svarar men; pasta??????? Gillar också grillade tomater jättemycket

Jag ser fram emot:
Min aw med Johanna ikväll! Mysans 30-årsfest i morrn!

Jag läser:
Hahaha jag läser sån jävla bra-dålig bok nu, ”Härlighet varar längst” av Lauren Weisberger, riktig chiclit som man ej ska hata på för hatandes skull för den ÄR bra. Somnar till den varje kväll. Så himla mysigt.

Jag är stressad över:
Riktning i livet. Lite ekonomisk stress över att jag vill köpa hus också, men det är ju så satans dyrt 8-)

Jag lyssnar helst på:
Just nu lyssnar jag bara på Annie Lennox !!!

Jag drömmer om:
Hus med trädgård och morgonens första kaffekopp på bron

Jag blir nostalgisk av:
Dofter. På ett sinnessjukt sätt, men tror inte jag är speciell där? Har hört att första situationen vi känner en speciell doft i gör att vi slungas tillbaka till just den första situationen då vi kände doften. Mitt doftminne är otroligt och kan orsaka extrema ångestvågor vid jobbiga doftminnen eller fantastiska lyckokänslor vid bra doftminnen.

14:33 2019-08-15

Tänk vad jag lyssnar på er! Lyder er minsta vink. Ni vill att jag skriver ett sånt här hitta-vänner-inlägg och självklart gör det! Har också en känsla av att många vettiga och roliga läser min blogg (om man får va så mallig).

Så det här kan ju va ett bra forum för att träffa nya polare. Hur gör vi då? Jo jag tycker såhär;

1. Skriv orten där du vill träffa nya vänner

2. Beskriv dig själv + kanske vad du söker

3. Skriv hur du vill bli kontaktad

Exempel:

”STOCKHOLM. Hanna heter jag, 30 år, gillar att se på serier, bli lite eftermiddagsfull och ha middagar. Ihop med kille sen massa år, shoppar en hel del kläder/grejer och är rätt intresserad av ”världen” obs inte sånt etnogrejs utan mer politik/samhälle men är jättetrött på personer med ”tydliga” åsikter. Är rätt kul och snäll och orkar inte med krånglerier eller tillgjordheter. Söker nån smart och snäll att ha roligt utbyte med. Mejla gärna: xxx

OBS detta va ett exempel, skriv hur ni vill förstås!!!! Och så kan ni ju svara varandra i kommentarerna, min dröm vore om man kunde så ett frö till ett framtida tjejgäng ur detta😭❤️

Puss och LYCKA TILL!!!!!!

19:46 2019-08-14

Va på en inspelning för en grej tidigare i veckan och då hade de en sån där blomvägg som var så poppis för några år sen. Tror Kardashian var tidiga med dem? Kims bröllop osv? Fy fan vad jag inte skulle uppskatta Travis Scotts present till Kylie Jenner förresten, hur han fyllde hela hennes hus med 2 dm rosenblad? Förlåt? Hallå? VARFÖR? Det enda han har gjort är att ha betalat folk för att komma dit och fylla rummet. Så jävla liten ansträngning.

Aja, blomväggar är ju fortf fint så jag tvingade teamet att fota mig för ”privat bruk”.

”Vänlig men vet vad hon vill”

”Nervös och ställer upp på tvång”

”Störig kvinna som vill va busig”