10:00 2018-07-18

HEJ HEEeeeeeeej

Igår fyllde vår kompis Mickan 30 år och hennes kille Hampus drog ihop årets eventuellt mysigaste firande på en klippig ö utanför Sundsvall. Vi tog båtar dit och det var 30 grader i luften och 22 grader i havet.

Herregud????? FÅR MAN HA DET SÅ BRA???? Va?! Va!! Vaaaa?!

Mickan njöt av en solig mimosa i hennes mycket trevliga bikini från Weekday. Älskar Weekdays bikinis.

Mimosa o’clock

Haha skoja. Ska göra en tavla med den texten och sätta upp i köket…..

Grabbarna!!!!

Åsså tjejerna!!! Kagart använde min keps lite fel :-/ Inte lätt att veta.

Åsså jag. Sippandes på en liten på-mojito som Hampus plötsligt snodde ihop på klipporna.

Den här dagen går till historien som en av de bättre dagarna i mitt liv. Fint va!!!

15:41 2018-07-15

Om två helger gifter hon sig, min sju år äldre syrra. Nån av er skrev att jag ”aldrig skriver om mina syskon” men vi bor ju på olika ställen, lever väldigt olika liv och jag vet inte heller hur mycket de vill vara med på bloggen? Men vi är ju väldigt nära ändå och det är liksom noll STRUL om ni fattar vad jag menar? Eller ok, tjafsar en del med min brorsa men det är rätt uppfriskande.

Aja. Nu när vi rätt ut det kan jag berätta att jag är brudtärna på syrrans bröllop och igår hade vi möhippa för henne!

För mig är syrran såklart en massa grejer men inför möhippan lyckades jag koka ner det till: spindelfobisk, orienterare, musikalartist, Carola och vattenälskare.

Så möhippan blev att hon väcktes av kille i spindelkostym, fick orientera sig genom morgonen med kompass och karta, åt bubbelfrukost, gjorde en otrolig koreograferad dans till Fame med en musikalartist som lärde oss, hängde på spa och fick vara sjöjungfru, lekte lekar och gick ut och sjöng Carola på karaoke.

Det var så jääääkla kul att dansa!!! Jag ”gick ju i jazzdans” mellan att jag var 7 och 13 år. Men ja… jag blev aldrig så bra? Så jag slutade. Andra var alltid mycket bättre TYVÄRR.

Min syrra har, till skillnad från mig, en röv. Kul! Man kan inte få allt :-)))

Sista bilden jag tog för kvällen. Försökte få vårt möhippagäng att gå före i kön, lyckades givetvis inte. Då frågade jag om vakten visste hur mycket följare jag har på instagram????

Skoja. Helt rimligt att bli nekad SÅKLART. Mest rimliga på länge kanske.

Sjukt kul dag och oj vad jag älskar min roliga, varma och helt filterlösa storasyster. Längtar till bröllopet där festen kommer hålla till på vår stora loge ovanpå laggårn’ hos morsfarsan.

Puss!

23:35 2018-07-13

Idag var jag och hälsade på min 96-åriga farmor på demensboendet. Det är mycket sämre med henne nu än förra sommaren och inte långt kvar för henne i livet.

Hon kan knappt se men när jag förklarade att det var hennes ”barnbarn Hanna” tyckte jag mig se en typisk liten farmor-glimt i hennes ögon.

”Jaså är det du” svarade hon lite lite mer entusiastiskt med den pyttelilla energin hon har i en gammal kropp som knappt äter och mest bara sover.

Sen sa hon att hon ville dö. Det förstår jag att hon vill och det vill jag faktiskt också att hon ska få göra nu. Min starka, genomgoda, roliga och charmiga farmor. Hon som varit en trygghet, klippa och stor glädje för mig under hela mitt liv. Smartare än de flesta men aldrig en översittare. Riktigt varm och huslig men samtidigt barsk och fixig. Min farmor var en person som servade och tog hand om alla i sin närhet och ständigt med god min.

Idag var hon ett litet introvert paket och jag satte mig på huk och strök henne länge över den hud som så många gånger skänkt mig trygghet. Bakom den där demensboende-doften kunde jag känna en vag doft av det som är farmor och som en våg kom alla minnen av henne till mig. I flera minuter flög minnesbilder av henne och det vi haft runt i huvudet och från mina ögon droppade det ner tunga tårar över den numera tunna lilla farmorarmen.

”Jag älskar dig farmor” sa jag med genomsnorig näsa i ett sista försök att få henne att förstå hur mycket hon betytt för mig genom livet. Hon svarade inte och jag såg att hon nu sov igen. Kanske gör det inte så mycket att hon inte hör, kanske är det bara jag som behöver få säga det och kanske vet hon nånstans i dimman hur mycket hon betytt för mig och mina syskon.

Fina älskade stora farmor. Livet jag fått med dig kommer göra att jag även klarar livet utan dig.

20:02

Vem ställde ner mig här? Självaste GUD kanske? Hade en mysig middag med Antons släkt igår där hans farsa gjorde en paella på murika och vi drack sangria. Därav denna spanskinspirerade outfitta med singoallatopp.

Finaste ord jag vet förresten SINGOALLATOPP.

En dag i bikini. Som alla dagar här just nu. Va underbart det är att bara vandra omkring i olika bikinis hela dagarna. Fast ja, samtidigt kan jag tyvärr inte njuta fullständigt.

Men mer om det i ett framtida inlägg.

Hos morsfarsan i min Christina Schollin-inspirerade skärmkeps. Bild från idag. Älskar att vara ute hos mamma och pappa helt ensam med dem. Den här dagen har jag snackat KONSTANT. Kan liksom inte sluta prata? Ser morsfarsan som två personer som vill veta ALLT om mig??? Hahahaha så hemskt.

Gud. Jag måste ju fråga dom något snart. Hmm.

12:15 2018-07-12

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR! LIVEPODDEN! Sorry för att ni fick vänta, var lite problem med att få själva ljudfilen.

Varför kan killar inte ta av sig tröjan utan att visa magen? Hur glada är folk egentligen för VM? Vad är Martin för pappa som försöker få Bo att gilla fotboll för sin fars skull? DET och en BEDÅRANDE publik direkt från klubben Trädgården i Stockholm.

Ni hittar den där poddar finnas. Äger du en klänning av bark, gillar att sova i öppna spisar och gör inpackningar av snigelslem? Tryck play nedan:

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla