11:22 2019-08-16

(och jag har snott en lista av Sandra!)

Jag längtar efter:
Linnea i Toronto! Känna mig säker på min riktning i livet! Mitt bröllop! Att våga saker!

Jag är ledsen över:
Att jag är så fruktansvärt dålig på att fatta beslut i mitt privatliv. Jättesnabb i jobb, men när det kommer till typ färg i vardagsrummet, var vi ska gifta oss, vart jag ska ha aw ikväll etc eller större frågor om typ familj och riktning i livet – då vill jag gärna vara den som fattar beslutet, men det innefattar så jävla mycket beslutsångest och tar tid. Samtidigt går jag aldrig med på at någon ANNAN fattar beslutet. Herregud. TA ETT BESLUT DIN SJUKA FAN ELLER LÅT NÅN ANNAN GÖRA DET!!!!

Jag äter helst:
Förlåt för trött svar som en typisk ”skön victoria secret modell” svarar men; pasta??????? Gillar också grillade tomater jättemycket

Jag ser fram emot:
Min aw med Johanna ikväll! Mysans 30-årsfest i morrn!

Jag läser:
Hahaha jag läser sån jävla bra-dålig bok nu, ”Härlighet varar längst” av Lauren Weisberger, riktig chiclit som man ej ska hata på för hatandes skull för den ÄR bra. Somnar till den varje kväll. Så himla mysigt.

Jag är stressad över:
Riktning i livet. Lite ekonomisk stress över att jag vill köpa hus också, men det är ju så satans dyrt 8-)

Jag lyssnar helst på:
Just nu lyssnar jag bara på Annie Lennox !!!

Jag drömmer om:
Hus med trädgård och morgonens första kaffekopp på bron

Jag blir nostalgisk av:
Dofter. På ett sinnessjukt sätt, men tror inte jag är speciell där? Har hört att första situationen vi känner en speciell doft i gör att vi slungas tillbaka till just den första situationen då vi kände doften. Mitt doftminne är otroligt och kan orsaka extrema ångestvågor vid jobbiga doftminnen eller fantastiska lyckokänslor vid bra doftminnen.

14:33 2019-08-15

Tänk vad jag lyssnar på er! Lyder er minsta vink. Ni vill att jag skriver ett sånt här hitta-vänner-inlägg och självklart gör det! Har också en känsla av att många vettiga och roliga läser min blogg (om man får va så mallig).

Så det här kan ju va ett bra forum för att träffa nya polare. Hur gör vi då? Jo jag tycker såhär;

1. Skriv orten där du vill träffa nya vänner

2. Beskriv dig själv + kanske vad du söker

3. Skriv hur du vill bli kontaktad

Exempel:

”STOCKHOLM. Hanna heter jag, 30 år, gillar att se på serier, bli lite eftermiddagsfull och ha middagar. Ihop med kille sen massa år, shoppar en hel del kläder/grejer och är rätt intresserad av ”världen” obs inte sånt etnogrejs utan mer politik/samhälle men är jättetrött på personer med ”tydliga” åsikter. Är rätt kul och snäll och orkar inte med krånglerier eller tillgjordheter. Söker nån smart och snäll att ha roligt utbyte med. Mejla gärna: xxx

OBS detta va ett exempel, skriv hur ni vill förstås!!!! Och så kan ni ju svara varandra i kommentarerna, min dröm vore om man kunde så ett frö till ett framtida tjejgäng ur detta😭❤️

Puss och LYCKA TILL!!!!!!

19:46 2019-08-14

Va på en inspelning för en grej tidigare i veckan och då hade de en sån där blomvägg som var så poppis för några år sen. Tror Kardashian var tidiga med dem? Kims bröllop osv? Fy fan vad jag inte skulle uppskatta Travis Scotts present till Kylie Jenner förresten, hur han fyllde hela hennes hus med 2 dm rosenblad? Förlåt? Hallå? VARFÖR? Det enda han har gjort är att ha betalat folk för att komma dit och fylla rummet. Så jävla liten ansträngning.

Aja, blomväggar är ju fortf fint så jag tvingade teamet att fota mig för ”privat bruk”.

”Vänlig men vet vad hon vill”

”Nervös och ställer upp på tvång”

”Störig kvinna som vill va busig”

10:32

Frida:  Maaaaster! Jag är i stort (!!) behov av din gyllene stylisthjälp!

I höst börjar jag på en doktorandutbildning i Skottland och behöver därför uppgradera min vardagsstil! Jag kommer undervisa universitetsstudenter, och letar efter en stil som är personlig och lite kul men ändå ser *proffsig* ut! Jag är ganska kort och curvy, och trivs mycket bra i plagg med midja! Jag har inte jättebra betalt så jag är på jakt efter efter ett par pieces jag kan investera i och bära ofta! Megatack på förhand och tack för kul blogg! Kram från mig!

Master svarar:
Men gud?! Jag har så jävla intelligenta läsare att jag får panik. Här sitter jag bakom dataskärmen och tjoar och tjimmar(?) medan ni går doktorandutbildningar?? Aja. Vi alla har vår plats och syfte i världen och det är klart att jag ska hjälpa dig Frida. Vilket underbart äventyr du ska på!

1. KLART DU SKA HA RUTIGA BYXOR I SKOTTLAND. Finns det nåt snyggare med tighta höga utställda byxor när man har röv? Jag tror faktiskt inte det. Jag själv föddes med en liten röv (eller ja det gör väl alla tbh) men genetiken gav mig alltså aldrig någon röv i vuxen ålder, vilket gör att jag i hela mitt liv avundats er med stora rövar! Fram med den i dessa underbara perfekt gröna byxor från Other stories.

2. ”Men vaaad ska jag ha till dåååå?” gnäller du nu, ”knäpp igen tobakslåda!” ropar jag och slänger fram den här otroliga blusen från Rodebjer till dig. Förlåt men den är perfekt, speciellt till höga byxor eller korta höga kjolar. Det känns som en doktorandstudent måste äga den här blusen.

3. Är jag Skottlandhatare eller har jag rätt i att det regnar en del där? Dåså. Låt oss prata om skor. Du kanske tänker nu att ”men jag har inte råd med acne Hanna” men då kan jag komma med det glädjande beskedet att de här skorna är inte acneskorna, det är kopior! För en fjärdedel av priset från Other stories. Snyggt med rejäla skor till kjol tycker jag!!

4. …tex den här underbara från Arket. Kan man också ha vita blusen i. Jävlar va cool du kommer va!!! FÅR SPUNK.

5. Får jag säga en sak? Ja det får jag ju för det är ju min bloggghh ;ppPPPp. Men tycker att alla bör ha en KASHMIRTRÖJA i sin garderob. H&M har många för rimliga priser som tex den här superfina. Fint också med djup urringning så man kan ha skjorta under som på bilden! Har ju också fördom om att Skottland kommer va kallt… därmed viktig med varm bra men också tjusig tröja!

6. Hittade även det här settet på H&M!!! Så jävla snyggt med tighta set! Kommer sitta som ett smäck på dig! Kanske kängorna eller ett par lite sånna cowboyaktiga låga boots till? Helsvarta givetvis. Blir avis på din stil nu :-(

08:07 2019-08-12

Vi går in i vecka 33 nu.

Jag och bloggen, om den vore mitt foster vore den väl stor som en melon? Tycker jag börjar lära mig sånt nu efter att ha följt bästisar i gravidappar. Jag har jättemycket blogglust och jobblust överlag, vilket ju är tur eftersom veckan bjuder på en massa sånt. Ni är vissa som hatar den här listan och därför skriver jag den. Som ett FUCK YOU!!!! hahahah nä skoja.

INTE.

 

Måndag
Ska bla spela in en välgörenhetsgrej på tema cancer och är jätterädd för att börja grina om jag tänker på Linnea etc. så stålsätter mig hela morgonen. Sen på kvällen har Martin ”lovat” att han kan spela in pod. Är trött på han och hans liv nu, men hey, det är säkert han med. Obs skojar här (skojfrisk nu) är givetvis avundsjuk på hans innehållsrika liv.

Tisdag
Möten :-) Kul blogg nu

Onsdag
Ska släppa listplatser till eventet på The Lobby+Löfbergs i slutet av augusti där en psykolog ska intervjua mig om bekräftelsebehov. Samtalet skulle väl kunna bli åtta timmar långt på det temat men jag hoppas vi håller oss till 30-40 minuter. Vill såklart hemskt gärna att ni ska komma! Håll koll på min Instagram på onsdag om ni tycker de låter kul.

Torsdag
Skrivjobb på en såååå kul grej. Längtar efter ni får läsa den grej jag skriver på nu….. det är… pirrrigt.

Fredag
Vill ha middag hemma?? Måste fråga Anton om vilka vi ska bjuda? Men GUD tänk om man kanske ska ha kräftskiva???

Lördag
30-årsfest hos My!

Söndag
Ska kolla lite områden och kanske något hus för ev husköp nån gång inom låååång framtid.

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla