23:30 2019-07-12

Hej från mysarn

…som försöker att inte va så mycket på internet eller telefonen. Glömmer bort var den ligger hela tiden och fokuserar klyschigt nog på att vara i ~nuet~ med lite blandat resultat eftersom jag ju så gärna oroar mig. Men går rätt bra.

Är med pudeln Mimmi. Solar på torpet. Grillar lax. Åker bilen till mamma och pappa. Dricker aperol. Har skitit hår. Löser korsord. Åker till Ica. Grinar i bilen. Skrattar och trallar. Trycker in alla kläder i en boll i garderoben. Badar badtunna. Går långpromenader runt sjön. Tänder brasa. Lyssnar på P4 Västernorrland. Mördar myggor. VAKNAR av fitthelvetsmyggor. Somnar i solen. Kör lite yoga. Blir kär. Blir irriterad. Läser bok på telefonen. Hoppar hopprep. Plockar blommor in till stugan.

10:43 2019-07-10

I samarbete med Löfbergs.

Älskade ni!

Ett nytt avsnitt från min lelle produktion FRÅGAN kommer här. Stort tack för era fina kommentarer om avsnittet om kroppsångest med Cassandra.

Nu är det dags att snacka klimatkris och vad den lilla människan kan göra i den. Jag möter folkbildaren Per Grankvist en park för att dricka ICE Coffee och snacka hållbarhet. Klimatkrisen är ett faktum men ändå tycks vi inte ta den på det allvar vi borde. Nu är det slut med korv och flyg – eller? Jag ställer frågan och Per har förhoppningsvis svaren på vad vi faktist kan göra. Måste jag sluta dricka mina ice coffee oat milk eller är det bättre än mycket annat?

Blir så glad om ni vill klicka play <3

10:47 2019-07-09

Oj? Hallå? Det här trodde jag inte? Att jag skulle falla så handlöst för en hund? Herregud. Kände att jag älskade morsans dvärgpudelvalp sen sekund ett då hon kom och mötte mig med viftande svans. Mimmi alltså, inte morsan!!

Älskad av alla. Syskonbarn som inte vill släppa taget om henne ens när hon ska sova :-)))

Hon känns så ”trygg” också?! Liksom går och lägger sig varsomhelst och sover, orädd för nya människor, nyfiken och glad.

Älskar att morsan tog det här beslutet!!! Tror verkligen Mimmi mår bra på gården de bor på också, stora ytor att springa runt och härja på.

Älskade lilla valp! Va kul vi ska ha i sommar!

21:04 2019-07-08

Hanna gör heeeelvändning i en fråga hon koketterat med flertalet gånger och Martin tycker det är sjukt att han har ett femårigt barn. Att tvinga folk att bära en, barn som undersöker sin sexualitet och ett fotografi som kunde misstolkas grovt. Dessutom; gennomgång av folk som hittar på saker på internet!

Ni hittar den som vanligt där poddar finns. Är du vän med en pelargon, snyter dig i bordsdukar och tänder på myggor? Tryck play nedan:

 

13:25 2019-07-07

Vaknade 08:45 av att solen sprack upp mellan regnmolnen och lös upp loftet där vi bor nu på sommarn. I torpet som Antons föräldrar har. De bor i det lite större torpet och vi bor i det här lite mindre där vi också håller på att bygga det här loftet.

Men det vet ni väl vid det här laget? Hur mina somrar brukar se ut menar jag. Och att mina föräldrars hus (dvs där jag växte upp) ligger två mil skogsväg härifrån – en väg jag hela somrarna spenderar mycket tid på. Åker emellan som ett skilsmässobarn med ständig skuld och fundering på om jag hinner träffa mina föräldrar tillräckligt mycket och samtidigt med en glädjande känsla av att tycka om att vara hos både Antons OCH min familj. Det är ju inget man ska ta för givet – att det funkar och faktiskt känns KUL med så mycket familjehäng på sommarn menar jag. Kan ju vara mer komplicerat sånt där.

Idag började vi dagen med en timmes promenad i skogen runt sjön här, sen klädde jag på mig riktiga kläder för pisskylan och regnet som startar den här sommarn. Så drog vi till köpcentret Birsta för massa ärenden. Och här är jag nu. Sitter på nån restaurang med ångest eftersom jag hatar att besöka platser jag mått sådär på. Som när jag jobbade i i två år på Panduro Hobby som ligger här :-))) två konstiga mellanår i mitt liv innan jag var vuxen men inte heller längre barn.

Efter det här stoppet ska jag äntligen hem till mamma och pappa, träffa syskon plus syskonbarn men framförallt:

Morsans dvärgpudelvalp MIMMI. Aaaaahhhhh. Så nervös för vårt möte?!? En ny familjemedlem liksom. Vi som ALDRIG haft hund ska nu plötsligt va en familj med en hund.

Men det ska bli så otroligt kul. Bilder på mig skärrad med valpen i famnen kommer väl framöver.

Puss puss