Jag fick en flaska sprit med mitt namn på

10:22 20 Nov 2019

I går kom jultomten Petter Bristav förbi kontoret och gav mig en flaska Galliano med mitt namn på etiketten. Det är den finaste presenten jag någonsin har fått. Dessutom fick jag Petters bok 40 väldigt goda hot shots.

Boken innehöll en liten hälsning: ”Martin Melin kommer inte få nån jävla bok, det är en sak som är säker. Skål!”. Ni kanske undrar varför han inte kommer det? Det ska jag berätta för er. Martin Melin totalblåste oss på första april. Vi var uppe på läktaren och köpte korv. Det kan man läsa allt om här.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp