Jag flyger till Malmö med 16-kärran

9:52 22 Nov 2019

Jag var 20 minuter sen till jobbet i dag. När jag insåg att jag inte skulle komma i tid skrev jag till Pelle att jag har ”råkat ut” för en försening. Hahaha. Så himla kul att indicera att förseningen beror på en omständighet man inte råder över när man har gångavstånd till jobbet.

Nåt annat som är kul är att prata om ”kärror” i flygsammanhang. Det är bara män med häpnadsväckande många eurobonuspoäng som säger så. Män som har gjort flygandet till sin vardag till den grad att de pratar om planet som om det vore en tunnelbana eller buss.

Själv flyger jag med 16-kärran till Malmö i dag. Jag älskar Malmö. Det är Sveriges näst bästa stad. Det är lustigt, när jag bodde i Malmö gick jag ofta omkring och drömde om livet jag lever nu. Nu går jag ofta omkring och drömmer om livet jag levde då. Minns att Håkan-raden ”Jag vill åka tillbaka till när jag inte hade någonting” tedde sig så fruktansvärt obegriplig när jag var yngre. När jag blev äldre blev den tydligare.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp