Efterlysning: Känner någon ”Fimpen”?

9:56 13 Dec 2019

I dag ska vi äta julbord i Örebro med jobbet. Anledningen till att vi ska till just Örebro är att företaget som äger Nöjesguiden är stationerat där.

Nåväl, ni läser väl inte den här bloggen för att ni är intresserade av Nöjesguidens ägarförhållanden. Av en otrolig slump sammanfaller resan med att Dr. Bombay spelar på Villa Strömpis Luciafest. Vår säljare Jordache har fixat gästlista åt hela Nöjesguiden, så det är där man hittar oss i kväll.

Men jag nöjer mig inte med Dr. Bombay. Jag vill att den här resan ska bli minnesvärd totales. Därför skulle jag vilja att ”Fimpen” från Paradise Hotel hakar på oss till Villa Strömpis. Han är ju från Örebro. Jag har festat med en och annan Paradise Hotel-deltagare genom åren och vet att de är proffs på att ha roligt. Så om någon känner ”Fimpen” och kan sätta ihop oss: dm:a mig på Instagram. Jag heter @denriktigefrasselevinsson.

PS. Om någon hungrig journalistpraktikant läser den här bloggen och vill bli dagens stjärna på sin arbetsplats har jag en idé. Ring fem boomers och fråga vem de hade velat skulle bli Times person of the year i stället för Greta. Ring typ Leif Boork, Ulf Brunnberg och några till. Kommer bli the laugh of the day på Twitter. Garanterad klickfest. Allvar. Säg att det var din idé. Jag hinner inte göra den själv i och med den här Örebroresan, så detta får bli min julklapp till dig.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp