Mitt äkta fuckboy-beteende

10:36 12 Dec 2019

Jag lovar att jag ska komma till ämnet rubriken utlovar. Men när jag ändå har er på tråden tänkte jag berätta lite olika nyheter ur mitt liv. Vill man inte höra talas om några nyheter ur mitt liv utan bara är intresserad av att läsa om mitt äkta fuckboy-beteende kan man scrolla längst ner direkt.

Bianca Meyer ställde in vår lunch
I går skulle jag ha lunchat med Bianca Meyer. Vi har aldrig träffats. Bland det bästa med mitt yrke är att man kan höra av sig till personer man tycker verkar kul och säga ”Hej, du verkar kul! Vi kanske ska ta en lunch?” utan att framstå som ett freak. Nu ställde hon visserligen in lunchen för att hon hade migrän. Men på måndag lunchar vi loss på Brillo. Och skriver kontrakt på en servett. Hon ska nämligen börja blogga hos oss.

Nya bloggare på Nöjesguiden
För er som inte har noterat det kan jag berätta att Nöjesguiden har två rykande färska bloggar. Den ena är min kompis Viktor, som jag lärt känna genom ett forum för världens bästa datorspel Football Manager. Honom har jag värvat för hans looks. Tror han kommer få mer trafik för hans hunkiga bild än för själva inläggen.

Dena andra är Paparazzibloggen, som drivs av Michelle Hallström och Max Lysell. Det var Julia Frändfors på Perfect Day som föreslog att de skulle blogga hos oss. Deras blogg är jag ärligt talat riktigt jävla orolig för. I deras andra inlägg hänger de ut Justin Timberlake för att ha varit otrogen under sitt senaste Stockholmsbesök och intervjuar hans älskarinna. Får man göra så? Jag vet faktiskt inte. Hoppas bara att jag slipper höra från Justin Timberlakes advokater. En sådan rättegång skulle kunna få den här tidningen att gå under. Tur att det är Pelle som är ansvarig utgivare.

Pål Ströbaeks summering av 10-talet
Pål har sammanfattat hela 10-talet i sin blogg. Det är en text som alla måste läsa. Den är så jävla kul. Gör som jag säger nu och klicka här.

Mitt skämt om Arga snickaren vs. Greekazo
Jag skrev ett skämt om Arga snickaren vs. Greezako ett par dagar för sent. Det kan man läsa här.

Min årskrönika
Min traditionsenliga årskrönika är publicerad. Förra året kändes det som att jag fick med allt. I år kändes det som att jag missat flera viktiga händelser. Och mycket riktigt. Jag glömde Skansen-krokodilen, Notre Dame, Midan och en till grej jag tänkte på nyss som jag blir helt jävla galen på att jag inte kommer på nu. Det är under all kritik. Oförlåtligt. Jag ska se över mina rutiner.

Årskrönikan deleted scenes
Vissa händelser som kanske skulle varit med strök jag med avsikt. Till exempel Biblioteksbladets aprilskämt att Erik Fichtelius är ny riksbibliotekarie och Carl Bildts totala oförmåga att förstå ironi. Den förstnämnda krävde för mycket förklaring och den andra kanske inte definierade året riktigt. Men ni kan läsa vad jag skrivit tidigare på länkarna.

Mitt vidriga beteende på Instagram
Fick kanske 30 nya följare på insta efter årskrönikan. Men det var lika många som avföljde på grund av att jag printade varenda kändis som sa nåt uppmuntrande eller like:ade och la ut på min story. Fattar att det var rakt igenom vidrigt gjort. Men vill att folk ska läsa textjäveln och tänker att folk vill veta what the fuzz is about om de ser att massa kändisar har läst. Jag är ändå inte här för att skaffa vänner.

Mitt äkta fuckboy-beteende
Dags för den utlovade marsipanrosen. Häromdan skickade jag ett blombud till en tjej jag träffar. Hon var sjuk och jag ville muntra upp henne. Vi sågs i går och jag var lite nyfiken på hur det där med blommorna hade landat, eftersom vi precis träffats och det mycket väl hade kunnat vara en skitdålig idé.
– Mina vänner sa att det var äkta fuckboy-beteende att skicka blommor, sa hon.

Hahaha. Det är inte lätt att försöka vara gullig these days.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg