Det svåra andra avsnittet

3:39 27 Jan 2020

Fy fan. Varit ett jävla nervvrak hela dagen i dag. Gått full blown Ingmar Bergman på kontoret.

Allting började med att jag och Maja spelade in det andra avsnittet av vår podcast. När vi lämnade studion hade vi nära till tårar båda två. Aldrig förr har två personer suttit så länge vid två mikrofoner och åstadkommit så lite.

När vi lämnade Perfect Day messade jag vår producent.

går kanske att klippa ihop till nåt som håller för att lyssna på mellan två intilliggande tunnelbanestationer!”, skrev jag.

Nu har jag precis lyssnat på resultatet. Man är väl inte bäst lämpad att recensera sig själv, men det var i alla fall inte den totala katastrof jag föreställde mig.

I avsnittet pratar vi om Södra Teatern-premiären. Vi ringer Per Sinding-Larsen och frågar om hudtonen på hans emojis. Maja presenterar en teori om att pengatvätt är det egentliga motivet till att köpa streams. Jag berättar om Lorentz senaste förehavanden i Stockholms uteliv. Dessutom frågar Maja mig vad Täby Centrum, Arlanda och Nassim Al Fakir har gemensamt.

Avsnittet går att lyssna på här, och på andra ställen där poddar finns.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp