Om man ska be mig om en tjänst ska man göra det idag

9:10 28 Jan 2020

Om man lyssnar på min podcast vet man att jag var hos tandläkaren imorse och att jag hade en förfärlig ångest inför detta.

När jag var hos tandis i höstas sa hon nämligen att mitt tandkött är inflammerat och att jag riskerar tandlossning om jag inte börjar rengöra med plackers och mellanrumsborste varje dag.

Alla jag har berättat det här för har sagt att tandläkaren är galen (Maja sa att tandläkaren har ”väktarkomplex”, det tycker jag var roligt sagt) och att 27-åringar i regel inte tappar sina tänder. Men Fredrik Söderholm gjorde ju det. Och vad fan vet mina kompisar om tandvård? Jag litar ändå mer på utbildade tandläkare än mina killgissande polare när det gäller munhygienfrågor.

Det visade sig dock att alla hade rätt. Det var bara jag som hade oturen att tas om hand av tand-hitler sist. Tandläkaren jag träffade idag sa att mitt tandkött mår bra och att jag inte behöver komma tillbaka förrän om ett år.

Nu är jag obeskrivligt lättad. Precis som ingen siciliansk maffialedare kan neka någon en tjänst på dagen för sin dotters bröllop kan jag inte neka någon en tjänst idag. Så hör av er om jag kan hjälpa till med något.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp