Nöjesguiden-profilerna tar över Lounge(s) under P3 Guld

9:21 15 Jan 2020

Det blev just klart att jag och min kollega och vän Peyvand kommer att vara mood managers på Lounge(s) under P3 Guld. Ett fullkomligt obegripligt beslut av Lounge(s) nattklubbschef Oliver Bull. Inte att boka Peyvand. Hon kan liva upp en begravning. Men att boka mig.

På nåt sätt har jag lyckats lura alla som inte känner mig att jag alltid är festens ljus. Varje fredag framöver ska jag till exempel agera någon form av partyexpert i Fredrik Söderholms nya morgonprogram Gott Snack. Tanken är att jag ska guida lyssnarna i nattklubbsdjungeln. Och nu har jag alltså även fått en nattklubbschef i Göteborg att tro att det är en bra idé att låta mig ansvara för gästernas humör under en av årets viktigaste kvällar.

Sanningen är att jag nästan aldrig är på nattklubb längre. Jag dricker öl på någon bar tills jag blir trött och vill gå hem, vilket brukar vara runt klockan ett. Då gör jag en irish exit och går och lägger mig. De få gångerna jag faktiskt orkar följa med till klubben blir det mest att jag står och tittar på andra människor som pratar med varandra. Allting roligt händer alltid efter att jag har gått och lagt mig. Jag får nöja mig med att läsa om det i gruppchatten dagen efter.

Men för att jag inte vill bli av med hotellrummet i Gothia Towers som bokats åt mig vill jag ändå säga att det kommer att bli en jävla kanonkväll. Ni minns väl att Lounge(s) var den överlägset bästa klubben under Way Out West? Ingenting står och faller med mig. Har till exempel sett att bland andra Aron McFaul och Julia Frändfors ska dj:a. Dessutom kommer en stor svensk artist riva av några låtar på scen.

Om ni ska gå ut i Göteborg på lördag är det till Lounge(s) ni ska. Dm:a mig för gästlista. Har inte kollat om jag får skriva upp folk på listan. Men nån sorts befogenheter måste man väl ha som mood manager?

PS. Bilden är från när vi var på Åre Sessions 2017. Vilken jävla Åre-look jag hade.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp