Radiokonungens återkomst

10:04 25 Feb 2020

I går spelade jag och Maja in det sjätte avsnittet av FrasseMajas Detektivbyrå. Tyckte ni att förra veckans avsnitt var sorgligt och självutlämnande? Vänta bara till ni får höra den här episoden. Den här veckan är vi, eller rättare sagt jag, nere i källaren igen. Vet fortfarande inte om det är rätt att vara så här öppen om ett breakup när man är mitt i det. Men vad gör man inte för konsten? Avsnittet finns i alla fall på exempelvis Spotify nu.

Efter inspelningen tog jag en skattefinansierad taxi till Radiohuset för att medverka i Nordegren & Epstein. De har tydligen avvecklat sin närvaro på Facebook för att istället lägga allt krut på Instagram, vilket har upprört de äldre lyssnarna. Frågeställningen i programmet var varför unga och äldre har så svårt att mötas i sociala medier. Jag tycker att det är Emanuel Karlstenskt att betrakta det som ett fenomen som är isolerat till sociala medier. Unga och äldre har väl svårt att mötas i verkliga livet också? Har de varit på ett släktkalas? Varför tror de att filmen En oväntad vänskap heter just En oväntad vänskap? Världen kryllar väl inte direkt av unga människor som skrattande skjuter sina 50 år äldre vänner framför sig i rullstol? Avsnittet går att lyssna på här.

Sent på eftermiddagen återvände jag till Nöjesguidens redaktion.
– Radiokungen är här igen, ropade jag när jag gjorde entré.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg