Jag hatar mig själv för att jag är kund hos Com hem

11:19 24 Feb 2020

Ingenting i mitt liv går min väg längre. Det är som att jag har drabbats av en förbannelse. Som att jag är en omvänd kung Midas – allt jag rör vid blir till skit.

I går utökades pärlbandet av personliga katastrofer med ännu en pärla. Det är nämligen så att jag fortfarande betalar för bredbandet i lägenheten jag flyttade ifrån i september. Det tog mig till någon gång i december innan jag orkade säga upp abonnemanget. Då sa Com hem att bindningstiden går ut i mars och att jag måste fortsätta betala fram till dess.

Eftersom det snart är mars kikade jag in på Com hems hemsida för att se hur jag skulle gå tillväga för att skicka tillbaka modemet. Det var då jag upptäckte det. Bindningstiden går ut i mars år 2021. Och jag ska betala 379 kronor i månaden fram till dess. 4548 kronor för ett bredband jag inte använder. Mitt livs sämsta affär.

Vissa hade säkert haft energin att krångla sig ur det här. Ringa och skälla på någon stackare i kundtjänst som absolut inte kan hjälpa att man inte orkar läsa det finstilta eller är personligt ansvarig för Com hems villkor. Be att få prata med någons chef. Säga att det kanske vore rimligt om det framgick lite tydligare att det här med att det är en månads uppsägningstid börjar gälla först 24 månader in på abonnemanget.

Men inte jag. Jag kommer att fortsätta betala 379 kronor i månaden med stigande irritation för varje månad fram till mars 2021. Den enda rättshaveristiska åtgärden jag kommer att vidta för att ta mig ur den här dårskapen är att skriva det här blogginlägget och hoppas på att någon vänlig själ på Com hem (om det finns några sådana) läser det och erbjuder mig en väg ut.

Avslutningsvis vill jag uppmuntra alla läsare att se upp innan ni gör affärer med de giriga utsugarna på Com hem.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp