En riktigt träffsäker meme

11:52 29 Apr 2020

Hahaha. Skrattat åt den här jäveln i 10 minuter nu. Minns ni hur det var i coronans begynnelse? När man tänkte att det där blåser nog över snart. Att den värsta konsekvensen blir att man kanske inte kan åka till Italien på ett tag. Och hur allvaret långsamt gick upp för en när toalettpappret tog slut i matbutikerna och land efter land stängde ner totalt tills bara Sverige återstod. Då hade man ju tänkt sig att man skulle köpa sig ett samurajsvärd. Men så blev det att man rullade in sig i en matta och åkte ner för trappen istället. Hahahahaha. Den satt rakt i solar plexus.

Kommentarer inaktiverade.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Tillbaka upp